Onsdag!

Usch igår låg jag hemma hela kvällen, hade fruktansvärt ont i magen. Det gick så långt att jag gick och la mig och sov i över två timmar... Nej när min mage sätter igång vet jag inte vart jag ska ta vägen :/

Idag är det bättre i allafall, skönt! För det står en del på schemat. Först ska vi ner till Örsholmen och ligga på stranden, sen ska jag iväg till läkaren vid klockan ett. När vi är klara där blir det att åka hem och packa för sen åker vi till Kristinehamn! Ska träffa C och på torsdag ska vi till Liseberg med J :) Ska bli väldigt roligt!!

Nej nu ska jag fixa iordning lite !


Flytt och hundbus!

Nu har vi kommit hem, varit och handlat lite och hälsat på inne hos Tommy och Mimo. Var tvungen att visa hur duktig Fixie har blivit mot mig, är hennes egen godismaskin ;P Huvudsaken är att jag får henne att komma till mig, underlättar om de ska resa bort :)

Det gick super bra att hjälpa Ewe och Nike att flytta över deras saker. Var en riktigt fin lägenhet de fått! Vi hann med lite hoppning med hundarna också! Erik fick vara fotograf! :)

Algot och Turbo hoppar:

Här riskerar vi inte att riva ;P

Gick lika fint när vi höjde hindret!

Turbo flög över hindret!

Woho, detta var roligt sa han!

De lekte faktiskt lite grann en sväng, men Algot sa ifrån när det blev för mycket! Turbo var så duktig och lyssnade på honom :)

Måndag!

Idag ska jag åka hem till Ewe och hjälpa henne att flytta! Hon och Nike har fått en två på bottenvåningen i närheten :) Kommer att bli skönt för dem att ha lite större!
Erik kom hem idag, han ska inte jobba denna vecka på grund av att han har skadat handen. Åtta stygn, svullet som bara den, han är minst sagt lite handikappad just nu!

Nej nu ska vi åka! Ha en bra dag!


Super gammal bild, i början av mitt och Eriks förhållande, hittade den, haha väcker massor av minnen <3

I will never leave...



Underbar låt, kan lyssna på den om och om igen! Två tjejer sjöng denna på skolavslutningen, otroligt vackert!

Solig dag!

Idag är det söndag och solen skiner ! Det är helt underbart väder och det uppskattas av mig iallafall! Denna söndag kommer att bli lugn och skön, så som det ser ut nu ;P Helgen har varit jätte bra måste jag säga, midsommarfest sen helkväll med Malin :)

Idag tänkte jag åka ner till välsviken och gå till mitt lilla träningställe och träna med Algot. Är roligt att se hans framsteg som han hela tiden gör :) haha tror Algot har umgåtts för mycket med katter, han börjar bete sig som en!

Hur många hundar sitter i fönstret??



Hund eller katt? En hund som tror att han är en katt!? haha

Kanon kväll!

Det var verkligen en bra ide jag och Malin hade. Vi käkade inte på Score utan valde Glada Ankan, har inte ätit där förut :) Vi satte oss på uteserveringen även om vädret inte var på topp. Eftersom vi båda har semester nu så bestämde vi oss för att inte tänka på kostnaden när vi valde mat. Vi valde helt enkelt det som lät goast! Svårt val men det känns som vi valde rätt:

Så otroligt gott, denna måltid gick på över 200 kronor men någon gång måste man få unna sig sån här lyx! Vi drack inte alkohol heller så där sparades det lite pengar ;P
Han som serverade oss hade väldigt svårt för att ge oss ketchup, tyckte nog att vi förstörde maten ;P Fast han gick med på det när Malin sa att det var till pommesen ;P haha

När vi ätit upp så bestämde vi oss för att lyxa till det ännu mer och beställa dessert. Vi valde båda två Pärondröm, päronglass, kexbitar i, grädde och chokladsås. Vi satt i ungefär 40 minuter tillslut kommer kyparen fram och säger att han ska kolla hur det går med glassen.. Ja det var på tiden om man säger så! När han kommer tillbaka ber han så hemskt mycket om ursäkt och berättar att de som skulle göra den helt glömt bort vår beställning. Det sista han sa innan han gick var att vi självklart fick desserten gratis! Woho! Lucky !

Det var en himmelsk efterrätt:

Helt underbara smaker! Som man brukar säga "Gratis är gott"

Vi har hunnit med en hel del, tagit en promenad, kollat på Sex and the city avsnitt och babblat på:)

Väldigt mycket glass ;P

Tack Malin, för en underbar kväll!!!

In mot stan!

Ska möta Malin vid henne klockan sex, vi ska ut och käka på Score! Mums.. Är hungrig :) Blev lite impuls, var inte riktigt planerat men roligt ska det bli! Efter att vi käkat ska vi åka hem till mig, ta en långpromenad med Algot för att sedan titta på film ikväll :) Super najs! Detta kallar jag en perfekt lördag!


Jag just nu :)

Till mitt hjärta!

Saknar dig !

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hej Bloggen!

Idag har det varit lite seft, gick upp tidigt för att gå ut med Algot och äta frukost, sen somnade jag om igen ;P Haha det var skönt ! Ett litet bevis på att det är semester tror jag!

Midsommarafton var jätte trevlig och många skratt hann man med! Synd att mitt socker steg så mycket så jag började må riktigt dåligt lite för tidigt! Jag åkte hem runt klockan 12. Mimo och Tommy kom och hämtade upp mig i Skåre, de hade varit i Mimos sommarstuga i Kil :) Under kvällen grillade vi och spelade kubb, självklart några ölspel och bus med hundarna! (Algot var hemma, är lite för liten för att leka med Turbo, Dixie och Zeke)


I ordning och redo för att bli hämtad av Ewe <3

Dixie smyger i bakhrunden, Turbo har tungan ute efter allt spring och Zeke har lite slem på nosen, alla lika söta ändå!

Zeke tog täten.....

Efter kom Dixie och Turbo i full fart!


Nike

Frida, Robbin, Micke och Timmy!


Hoppas ni hade en lika bra midsommar som jag hade!

<3

Midsommarafton!

Idag är det midsommar. Dagen kommer att bli lugn och skön, börja fira midsommar med mina "bebisar". Även om lunchen ska ätas ensam så har jag färskpotatis, burkskinka och jurdgubbar till efterrätt :) Mums! Katterna ska bli borstade och Algot ska få bada! hihi Midsommar fina ska vi bli allihopa!

Nu har semestern börjat fast jag har redan börjat läst lite i de nya kursplanerna, hehe kunde inte låta bli! Kommer att bli lite hemma jobb under sommaren ändå. Helt frivilligt! ;P

Nej nu ska jag greja lite här hemma, hörs sen!


Mimo

Du har verkligen varit en ängel och ställt upp för
mig nu när Erik varit borta.
Varje dag har du gått ut och gått med lilla Algot
och hjälp mig när internet behövde fixas!
Du ska veta att inte alla skulle ställa upp så mycket som du har gjort!
Det betyder oerhört mycket för mig!!!
Tack Mimo!
Jag ska aldrig glömma detta!


All kärlek till dig <3

Torsdag!

Idag är sista dagen sen är det semester. Idag börjar vi som åker från Karlstad lite senare eftersom vi ska inhandla saker på Ikea. Hemkunskapen ska få massvis med nya saker ! :) Denna veckan har vi fixat, planerat och grejat för fullt. Har varit väldigt roligt!

Imorgon är det midsommar och det ska firas hemma hos Ewe och Nike. Erik är kvar i Strömstad och firar där! Ska bli väldigt trevligt! har inte bestämt mig om Algot ska följa med än men jag tror jag kommer till Skåre senare och låter Algot vara hemma! Vi får se!

Lite bilder från fester med mig och Ewe:





Hoppas det blir minst lika roligt imorgon! :)

Söndagsmiddagen hos Mimo!

Har inte lagt upp bilder från i söndags då Mimo bjöd på rikitgt god mat! Det var en jätte trevlig kväll, med kort spel och en massa tjat :) Istället för att skriva så mycket mer så får ni kolla på bilderna istället:


Förätt

Huvudrätt

Efterrätt

Ser gott ut eller hur??


Värdinnan !

Malin, fullt upp med att spela kort:)

Sabina :)

Inne i kortspelet? ;P

Det var en trevlig kväll, tack så mycket!

Ett kort på mig och Algot innan jag gick in till mimo!

Hemma hos Mimo!

Nu har klockan blivit halv sju, så jag är hemma hos Mimo. Hon ska bjuda på middag! Det kommer säkerligen bli super gott, förätt, huvudrätt och efterrätt...Kommer rulla hem den korta biten :)

Det har varit en jätte bra söndag, träffade J och tog en långpromenad i skogen. Sen åkte jag ut med mamma till stallet och kollade när Jessi tävlade i dressyr och hoppning! Var super roligt att titta på, har inte sett henne hoppa så höga hinder förut:) Jätte roligt !!

Han är helt slut och sov när jag gick, men nu hörde jag honom skälla när de andra gick förbi! Han är rolig han!

Nej nu ska jag vara social!!

Smygfotograf ala Erik

Måste bara visa söta kortet Erik tog när jag och Algot sov!!

Smygfotar han såna här bilder så får han fortsätta med det, ur sött <3

Söndag!

Idag ska jag och Erik åka till Kristinehamn. Först ska vi träffa J för at tsedan åka hem till mina föräldrar och äta lunch! Ska få mina solglasögon mamma och pappa köpte till mig. Svarta, stora och döskallar på sidorna...Kan det bli mer jag? ne.. tror inte det!!

Igår var vi och grillade hos Stefan och Sabina, sen kollade vi på Tjenare kungen. Den var väldigt bra, hade aldrig sett den förut! Så det var en mycket trevlig kväll! Var härligt att se Klara också, hon var ju borta i flera dagar! Fast nu är hon hemma igen! :)

Lite bilder från igår:

Stafan och Erik kastade pil medan jag lekte med Algot och Sabina duschade!


Sabina, ny duschad och i fullgång med att ta på sig sina strumpbyxor ;P


Algot och Tulo låg faktiskt brevid varann i soffan, kanske börjar bli vänner de med??

Tack för en trevlig kväll och god mat! :)

Vad skulle jag göra utan dessa??

Det har jag inget svar på.... De betyder allt för mycket. Katterna och Algot har blivit kompisar, visst på väldigt olika nivåer. Tingeling har accepterat honom i allafall ;P Träningen med Algot går verkligen framåt. Är roligt att se vår utveckling tillsammans, det är de små sakerna som märks. Han lyssnar när jag ropar, vi har börjat med fot, han har blivit betydligt bättre på stanna!! Nej det är verkligen super skoj.
Vi har börjat hoppa hinder nu också, han börjar lära sig kommandot "hopp" och förstår direkt vad jag vill att han ska göra!


Min söta lilla kille!

Dollar, min andra (lite större) goa kille.

Scilla, husets lilla prinsessa, nu är hon mycket bättre. Pälsen har börjat växa ut och såren är i princip helt borta! känns underbart!!

Sist men inte minst, Tingeling drottningen i huset. När det kommer till djuren så är det hon som bestämmer. Scilla är den hon är närmast och snällast mot!

De är roliga, så många olika personligheter!
Här kommer några exempel på deras egenheter:

Algot: Han rusar runt i lägenheten och leker med Dollar. Men när vi varit på en promenad och Tingeling ligger ivägen så går han inte förbi. Han stannar för att pipa lite, för att vi ska "hämta" honom. Så han är tuff annars men när Tingeling kommer är han väldigt, väldigt feg....

Dollar: Varje kväll när vi har gått och lagt oss blir Dollar bajsnödig, han går in på dass och gör sina behov. Fast innan det jamar han högt och tydligt ungefär 5 gånger för att berätta för oss att nu ska jag på toa!

Scilla: Scilla är en fin dam, när vi är ute i koppel så drar hon sig hela tiden mot asfalten. I gräset är det för smutsigt och ibland till och med blött. Det kan hon inte gå på ;P

Tingeling: När Tingeling är hungrig siktar hon in sig på mig. Är matskålen tom eller om någon av katterna ligger ivägen där hon ska hoppa upp så kommer hon till mig. Detta händer alltid på natten, hon hoppar upp i sängen, pussar försiktigt på mig, när jag då inte vaknar börjar hon nafsa. En gång nafsa hon mig på rumpan, inte trevligt att vakna av!

Gör era djur några roliga saker eller har speciella beetender???
Skriv gärna! :)

Min systers Katt Meduza kan sitt och tass innan hon får en godis. Väldigt otroligt tycker jag!!!

Internet tillbaka!

Det känns så skönt att ha internet igen, det är tack vare Mimo!! Hon har varit en riktig ängel om jag får säga det själv! Har gått ut med Algot i snart 2 veckor på lunchen då vi har jobbat! Är underbart snällt och gulligt av henne <3 Sen mötte hon honom som skulle fixa internet, guldvärt!!! Så nu har jag fri tillgång till bloggar, mejler, spel och allt roligt jag saknat under tiden jag var utan det :)

Nu har vi haft skolavslutning på jobbet, var jätte fin avslutning och alla elever var så duktiga. De sjöng i grupp, solo och alla åttor och nior fick betyg. Nej det var jätte bra, en lyckad dag med fint väder!!

Vi dekorerade och det blev väldigt smakfullt och gav en känsla av skolavslutning!

Det var väldigt vacker plats, helt underbart!

Nu är det fyra dagar kvar till semester, vi arbetar tills på torsdag.

Inget internet!

Det krånglar och krånglar, så här blir det inte mycket skrevet!!! sånt ät livet.... :(

Helgen!

I lördags efter att ha varit i mariebergsskogen så var det att åka hem och göra sig iordning. För senare så skulle jag och Helene först hem till Malin vid 18.00 och sen dra vidare till Sofia vid klockan 19.00. När vi kom till Malin gjorde jag iordning håret, och la på lite mer smink där jag hade svettats bort det ordinarie ;P haha

Vi spelade ett ölspel sen knallade vi iväg till Sofia. Där var de i full rullning med att duscha, sminka sig och ordna inför kvällen. Jätte trevliga och välkomnande människor. Det kändes jätte bra när man blir bemött så som de gjorde:) Sen kom Ronja och vad Malin H har längtat, var ett kärt återseende för dem och en ny person att träffa för mig. Jätte trevlig tjej, kändes nästan som jag kände henne, Malin har berättat så mycket ;P

Kvällen var super skoj!!!

Bilder kommer senare.... de blev jätte små......

Kärlek blandat med irritation ...

Jag har sån stark kärlek till mina djur, går inte att beskriva med ord. Fast just nu hyser jag stor irritation mot lilla Algot. När jag kom hem inatt, ställde jag min handväska vid sängen och sen gick och la mig och sov. När jag vaknar vid klockan sju på morgonen ligger det grejer överallt. Han hade bitit sönder papper, ett av mina favorit örhängen och massa annat. Självklart var det inget att skälla på honom för då, han skulle inte förstått vad jag menat. Redan här började irritationen. Dagen har rullat förbi och Algot har skött sig jätte bra på promenaderna, när vi har tränat. Irritationen försvann men dök snart upp igen då han skulle "varna" för allt, när någon går på loftgången och för andra ljud som han borde känna till vid det här laget.

Innan vi gick på promenaden efter hans middag så skulle jag kolla mitt socker, letade upp dosan och stickorna, inget mer med det. Sen tog jag upp den jag sticker mig i fingret med, HELT söndertuggad.... Finns inte en chans att jag kan använda den igen! Nu bubblade det i kroppen och jag tror Algot märkte av det... Nu får jag försöka sticka mig själv, vilket gör 10 gånger så ont eftersom det inte går snabbt in i fingret :/ Får ringa sjukhuset på Tisdag så att jag får en ny! Nej idag har jag för första gången sen Algot kom hit varit riktigt irriterad på honom.

Även om han gjort detta idag, så kommer jag alltid att älska honom precis som jag älskar Scilla, Tingeling och Dollar!


(jag har fått lite färg eller hur?!)

var det någon som sa...

fest? Tyckte jag hörde det... jag och Helene ska åka ner till Malin vid 18.00 och (hjälpa Malin med kläder läste jag på hennes blogg) förfesta lite. Efter det ska vi till Malins jobbarkompis Sofia där det blir fest. Det ska bli roligt att komma ut , aldrig fel det inte! Ikväll kanske det blir Bluemoon, vi får se vad piff och puff känner för ;P

På tal om ute kvällar, tänkte lägga ut några ego bilder från olika fest/kalas kvällar:

På Nikes 26 års fest

Jag när jessi fyllde 20 år

Jag och Erik på en hemmakväll, med trevligt sällskap och valfri dryck.

Timmy och jag på en tidigare lokalfest.

Var lite grann det, nu ska jag göra mig iordning! Vi kanske ses sen! ;P

Mariebergsskogen i värmen!

Jag och helene möttes vid klockan 10 och sen åkte vi till systemet för att sedan åka till Mariebergsskogen. Massor av folk, djur och natur. Istället för att skriva en massa om djuren så visar jag lite bilder istället:


Getterna ligger och sover i värmen:)

Man får inte glömma att dricka ordentligt när det är hett ute...

Det är inte heller några fel att sitta på sina kompisar :)

Det syns dåligt, men där inne är det lamm....

Här är vi lite runda om magen, kanske dags för lamm igen..? :)

Ligga i solen och hmmmm bli brun (!?) är inga fel ;P

Här ligger det en liten sötnos .....

Här ligger en stoooor sötnos (Ungefär lika stor som Algot)

Lilla Algot har hoppas upp och nu är han stor ;P

jag och Helene tog en lång tur i skogen.. det var inte riktigt meningen fast vi lyckades tappa bort oss. Det var en spännande historia som innehåller broar, torn, tomtar, häxor, bävrar och självklart en Algot, Helene och Malin. Den historien får vi berätta en annan gång!


Tack för en rolig, spännande, ont i fötterna och underbar förmiddag! <3

Vilken värme!

Idag är jag ledig från jobbet, har lång helg. det är vackert väder så det är perfekt för en dag utomhus! Jessica kommer snart från Kristinehamn och sen ska vi hämta Elin. Det ska bli mysigt, ta en sväng till Ica, köpa picknick och sen till en strand eller något liknande och njuta av det vackra vädret! Idag är det klänning som gäller :)

Det är en bra början på helgen, kan inte bli mycket bättre !


Släkten är värst...? haha nej bäst <3

Algot ska med också, har laddat med massor av vatten till honom!



Ha en underbar dag, alla ni som är lediga och även ni som jobbar!!