En dag på stranden!

Kom hem för ett tag sen från stranden! Det var jätte skönt och jag badade två gånger :) Det var varmt men solen gick i moln och regnet kom en sväng men det var varmt ändå ;P Vi spelade kort och käkade bullar som Sabina hade bakat! Jätte gott och trevligt var det!


Malin, Mimo, Stefan, Rebecka och Sabina!




Jag och min duktiga lilla älskling!



Söndag!

Idag är det verkligen varmt, solen steker och sommarkänslor blommar upp! Kanske ska följa med Sabina, Stefan, Rebecka, Mimo och Malin till stranden om en halvtimme. Tyvärr har jag den perioden på månaden så jag tvekar lite, vill ju kunna bada ;P Har iallafall ätit lunch och plockat i lägenheten nu på förmiddagen! Ikväll blir det dammsugning och sånt :)



Stranden eller inte stranden, det är frågan?

Grattis på namnsdagen

Algot!

Sommarbild


Lördag!

Idag är det lördag, en lugn och varm dag! Har precis tränat lite med Algot, det märks att det är varmt för honom också! Fast det gick väldigt bra, sitt och ligg tränade vi på nu. Vill verkligen att sitt ska fastna ordentligt. Att han ska kunna sitta och vänta på mitt kommando vad som än händer runt omkring! Det är bara att vara ihärdig :)

Jag hoppas verkligen att kursen blir av nu i augusti, skulle vara så roligt och lärorikt för oss båda! Vi är tyvärr bara tre stycken än så länge och vi måste vara 5 stycken! Får hoppas att fler blir intresserade!


Jag, Scilla och Algot <3

Jätte trevlig kväll!

Igår runt halv sju kom vi hem till Sofia, hade köpt med oss kol till hennes vattenpipa :) Helt otroligt vacker lägenhet och en super glad sofia mötte vi i dörren :) Vi satte oss på balkongen, satte på härlig musik och drack några glas vin! Sen kom Johanna, en kompis till Mimo och Sofia! Jätte trevlig tjej! Alltid roligt att träffa nya härliga människor!

Samtalsämne efter samtalsämne mellan himmel och jord gjorde kvällen super bra! Sen ringde vi på taxi och åkte in på stan och jag åt en god dessert! Jätte trevlig kväll!

Sofia och Johanna!

Jag och Mimo :)

Hemma från

lunchen! Var smaskigt och väldigt trevligt! Tog självklart lite kort också, som jag ska lägga ut här:) Nu håller jag på att plocka lite och kolla vad jag ska ha på mig ikväll. Ska hem till Sofia med Mimo, dricka lite vin för att sedan gå ut och äta på en uteservering :) Ska bli väldigt trevligt det också!

Här kommer lite bilder:

Malin !

Sabina !

Mimo !

Och jag !

Tacos till lunch!

Yes, ska hem till Malin och äta tacos tillsammans med Sabina och Mimo! Ska bli gott och trevligt! Ska vara hos Malin klockan ett så jag och Mimo ska mötas kvart i och sen kör jag ner till henne :) Idag är det fredag och ikväll kanske det blir uteservering, har inte bestämt mig helt än men det lutar åt det!

Har iallafall gjort mig respektabel för att gå ut bland folk;P haha

Jag utan smink :)

Och jag med smink :) hihi


Underbara människor!

Tillsammans under många år, eran kärlek består.
Nu ni har tagit en steg där ni alla ska visa
den kärlek ni till varandra ger!
Vi är lyckliga för eran skull, självklart ska vi
vara med på denna viktiga dag!
Madelene och Magnus,
ni kommer leva lyckliga tillsammans
i alla era dagar!


All kärlek till er <3<3<3<3

Hjälpte Malin :)

Malin ringde innan klockan elva och ville att jag skulle köra henne till wåxnäs för att hämta sina jobbkläder och sen köra till Burger King i city! Var bara att slänga på sig en långklänning, sätta sig i bilen och åka iväg ;P Nu är bilen tankad i allafall. 40 liter för 580 spänn, blä!!

När jag kom hem igen så gjorde jag iordning lite lunch. Snart ska jag ta en promenad till Ica med Algot. Solen skiner idag igen och det är väldigt skönt ute! Har diskat och börjat plocka i lägenheten, sen blir det städning! Skönt att få sånt gjort innan helgen :)


Tugga ben är väldigt gott :)

God morgon!

Idag är det Torsdag och dagarna bara rullar på ! Igår när jag var på stan med C hittade jag lite saker som jag köpte med mig hem! Dock hittade jag inga av de snygga klänningarna jag la ut igår men jag hittade två basic långklänningar!

En blå och en gul, en kostade 99 kronor och den andra 50 kronor! Härligt att bara kunna dra på sig en varm dag!

Den gula är dock lite genomskynlig men får ha ett vitt linne under eller så ;P
Sen köpte jag en bok:

Bonniers stora hundbok, vi var nere på Myrorna och där låg den! Ni kan inte gissa vad jag köpte den för....15 kronor!!! Gissa om jag blev glad!

Köpte lite smått och gott, titta på denna sötnos då;P

Är han inte söt i hängselbyxor? :)

Onsdag!

Idag är det mitten av veckan och solen skiner och det är varmt och skönt ute! Kan inte be om så mycket mer faktiskt! Har precis varit ute med Algot, ska snart åka ner och möta C! Måste verkligen städa idag eller imorgon också, känns som jag tar lite i taget men det blir aldrig färdigt;P

Har i allafall gjort mig färdig, idag kör jag utan smink! Ingen ide i värmen ;P Har på mig min svarta klänning från JC men gula detaljer. Skärpet är gult, örhängena och solglasögonen :)

Jag just nu:

Ner på stan!

Idag kommer C till Karlstad och vi ska gå på stan tillsammans! Ska bli lika mysigt som vanligt! Kommer att gå i pysselaffärer och sen ska jag leta efter långklänningar :) Köpte en jätte snygg svart på JC men Algot tuggade lite på den, inga större fel men vill ha en ny :)

Hittade några på H&M se om det blir någon av dem:

http://www.hm.com/se/product/80733?article=80733-A

http://www.hm.com/se/product/79905?article=79905-A

Min "lilla" familj







Stranden!

Jag hörde av mig till Mimo ungefär vid ett tiden, frågade om hon ville hänga med ner till stranden:) Vädret var ju så fint och vi båda har ju fortfarande semester! Vi åkte ganska snart ner och anlände till Örsholmsbadet! Algot fick en plats i skuggan såklart ! Tycker inte att det skulle vara snällt mot honom om han skulle behöva sitta i den stekande solen!

Super söt bild på min snygging!

Tyckte att han skötte sig jätte bra, han pep när jag skulle gå på toa en bit bort men tillslut lyssnade han på Mimo och satte sig ner! (efter att hon sa till honom på skarpen!) Det kom två stycken små hundar till stranden och Algot satte igång och skällde, högt och tydligt som alltid! de satte sig en bit bort och Algot lugnade faktiskt ner sig tillslut! Tyckte att han var duktig, och jag försökte tänka på att vara lugn inombords :) han var suverän, satt kvar när vi gick ner och badade! Så stolt!!

På stranden träffade vi Sofia, Mimos kompis jätte trevlig tjej. Verkligen öppen, snäll och ja jag gillar henne helt enkelt :) Svårt att inte göra hehe ! Vi spelade kort och Yatzy mellan solningen, babblandet och vårt dopp ;P


Mimo !

Här ser ni tydligt att jag har klippt upp håret, lika långt där nere men har klippt upp det andra!



Inget internet!

I morse och sent igår kunde jag inte gå in på internet, jätte skumt! Fast nu har det kommit tillbaka av sig själv, tur det ;P Haha får lite panik över sånt eftersom vi var utan internet en hel vecka sist, var inte så roligt! Idag skiner solen och sommarkänslor flammar upp igen. Det är härligt, hoppas på en riktigt fin vecka!

Ska snart göra lite lunch men först ska jag plocka i lägenheten, idag ska det städas! Fast det blir nog ikväll eftersom solen skiner. Inte städa hela dagen då heller ;P


Saknar dig min lilla tokErik <3 <3 <3

Heavy petting

har precis kollat på en film, Heavy petting. Den var jätte bra, rolig samtidigt som den hade en bra handling. Detta var en till hundfilm, andra på två dagar ;P Heavy petting är verkligen värd att se, om kärlek vart den än kommer ifrån.


(från google)

Powerwalk!

Nu har jag varit ute på en ordentlig långpromenad. Först gick jag och Algot mot villaområdet, följde någon cykelled där. Sen kom vi förbi Mimos pappas gata och fortsatte in i skogen och följde yttligare en led mot Alster. Det tog ett bra tag att gå den vägen, bilvägen jag brukar åka är inte lika lång, fast där ville jag inte gå :) Tillslut kom vi fram till Lantmännen där gick vi in och köpte lite hundgodis och vatten.
När vi skulle gå hem tog vi en annan väg, vi gick igenom Alsters herrgård.. Det är verkligen jätte vackert där! Sen gick vi till fågeltornet där jag brukar träna med Algot :) Vi kollade lite på korna och jag lät Algot vara lös på den vägen, inte en människa så långt man kunde se ;P
Sen kom vi fram till tågplatsen i Välsviken. Bara att fortsätta att vandra på, förbi Ica (fast på andra sidan) och sen genom tunneln och efter ca 10 minuter var vi hemma. Nu är jag helt färdig, svettig och trött men härligt det känns! Vi har gått snabbt med långa steg hela vägen så en ordentlig powerwalk var det, vi har gått över en mil i allafall.

Nu blir det att hoppa in i duschen, det behövs kan jag säga! ;P




Filmtips!

Kollade precis på en film på Voddler. Den var jätte bra, rolig, sorglig och en perfekt familjefilm! (Jag såg den dock ensam men den passar de flesta skulle jag tro;P) Nej nu är klockan snart tolv och det är dags för mig att sova, ska bli skönt! Hoppas på bättre väder imorgon!


(Tagen från google)

Söndag

Denna dag har bara fallit bort, inget speciellt har hänt. Himlen är grå och energin är nere på noll... ! så är det ibland, har diskat och grejat lite hemma i allafall, dammsugare står fortfarande kvar i skåpet, men ändå ;P Det kanske jag gör ikväll eller imorgon! Det jobbigaste med dammsugningen är att alla tre katterna är livrädda och måste vara i ett annat rum för att jag ska kunna göra lägenheten ren. Tar lite mer tid då ;P

Nej funderar på att ta en promenad med Algot, kanske till konsum för att köpa något gott och sen krypa ner i soffan och titta på film :) Vi får se!


Regnar igen !

Vädret har bestämt sig för att vara dåligt tror jag, regnet faller ner som bara den! Är tråkigt men jag hörde att det skulle bli finare i veckan, jag får hoppas på det :) Idag har det varit segt, har ont i magen och är trött. Börjar ordna till sig nu men ändå! Idag ska jag städa lite, vädret erbjuder inte så mycket annat. Har varit fullt upp så det ska bli skönt med en dag då jag inte behöver flänga runt till olika ställen :)


En dag med ett sorgmoln....

hänger över oss. Det Som hände i Norge igår är overkligt och ofattbart. Så många oskyldiga människor som togs från denna jord. Ett hemskt och fruktansvärt dåd som tog livet av många människor. Vi kommer nog aldrig att förstå hur en människa kan bestämma sig för att ta så många liv. Det är en stor sorg jag känner när jag tänker på vårt grannland Norge!


Jag tänker på alla drabbade människor...
Det är orättvist....


Mot stugan!

Nu har jag gjort mig iordnong och packat med lite saker så nu ska jag snart åka ner till herrhagen och hämta Elin och hennes kompis Johanna :) Sen åker vi till Ölme och en bit in och sen är vi framme! Ska bli super roligt!

Nej nu får jag rappa på lite, ska stå utanför Elin kvart över fem ;P



Jag just nu :)

Ha en bra fredagskväll!<3

Fredag!

Nu är det helg eller vad man ska säga när man har semester ;P Idag ska jag till Mia och Anders sommarstuga, hela tjocka släkten ska dit :) Ska bli väldigt trevlig, det blir grillning, lite lekar och trevligt sällskap!

Innan det ska jag plocka lite, slänga mer sopor ;P Ja det finns alltid något att göra, så är livet helt enkelt!


Anders, pappa till kusin Elin :)

Mamma, Jessi, Jag, Vilma, Mia, pappa och Helene :)


Torsdag!

Idag ska Erik åka till Strömstad igen, det är aldrig roligt men sånt är livet! Fast först ska vi till Kristinehamn och träffa J! Ska spela biljard och sådär :) Malin ska åka med oss, hon ska träffa sin mamma :)

Nej jag tänkte att jagskulle lägga ut lite bilder som jag i princip inte visste fanns;P






Sådär nu har ni lite att kika på :)

Onsdagsmiddag!

Kom hem runt halv tolv igår efter att ha spenderat kvällen hemma hos Malin ! Jon bjöd på underbar mat och suveränt god efterrätt! Mimo åkte innan klockan nio för att titta på bio (Harry Potter) och Sabina var sjuk fast hon kämpade också till efter nio på kvällen! Sen var det jag och Malin, Vi kollade igenom hennes dator på bilder, fick med mig några hem;P

Under kvällen spelade vi kort, hade olika samtalsämnen och åt god mat!



Tre pigga och inte sjuka människor....Sen har vi en stackars Sabina med feber:

Hon är sjuk på riktigt men lite extra på bilden, alla tog sjuk/deppiga kort haha ;P

Maten var underbar och något vi aldrig smakat förut:



Tack för en trevlig kväll!

Mot middag!

Nu ska jag bege mig till Malin för att äta middag. Kommer säkerligen bli jätte mumsigt! Kommer bilder från kvällen sen såklart :) Tänkte bara visa hur jag ser ut just nu, tog aldrig på mig långklänningen ;P

Jag:



Ha en trevlig onsdags kväll!

Att ha Erik hemma är underbart!

Vi behöver inte göra något speciellt för att jag ska trivas i hans sällskap. Efter att vi storhandlat så skärde vi upp lite melon och bubbelvatten till mig och piggelindryck till honom. På Gekås köpte vi yatzy som vi älskar att spela, är roligt faktiskt! När man har tröttnat lite på kort så är det perfekt!

Nej vi uppskattar verkligen varandra nu när vi är borta från varann. Han åker imorgon igen men saknaden till varandra knyter endast ihop oss ännu mer om det är möjligt <3

En sån liten sak kan bli otroligt mysigt!

Vi kan bjuda på oss i allafall ;P Lika knasiga båda två!

Algot pussade "pappas" nya tänder ;P

Nej nu ska jag snart duscha, ska till Malin klockan sex på middag. Jag funderar på att ha min långklänning som jag köpte på Gina för längesen (49 kronor). Den är lite för "fin" för många tillfällen men en lyxig middag borde den vara perfekt till :)

Snorig morgon...

Usch och fy! Var tät i näsan och hade lite ont i halsen imorse.. Tror inte att det hjälpte min förkylning att sova i tält en helg helg för att sedan bli blöt nät jag gick i regnet ;P Har varit en ganska seg morgon, nu känner jag mig lite bättre i allafall, fast långt ifrån bra men ändå! En ducsh gör säkert susen!

Har inte storhandlat på VÄLDIGT länge, så vi hade ingen mat alls hemma. Vi behövde inte skriva någon inhandlingslista för det skulle det bara stå : Allt!
Men nu har vi äntligen varit på Willys och nu har vi mat igen, till och med så vi kan välja vad vi ska ha :) Underbart!



Erik kastar omkring varorna ;P haha

Mys med Dollar!

Denna långa och händelserika dag börjar dra sig mot sitt slut! Ska bli skönt att få krypa ner i sängen och sluta ögonen... Jag och Dollar har legat och myst, våra katter kommer alltid och myser när de själva vill och det är alltid lika underbart! <3

Minns när Dollar var jätte liten, nu är han en stor kille men lika söt ändå! Min lilla nallebjörn <3

Dollar hoppade upp och la sig i mitt knä i soffan!

Att bli kliad är verkligen skönt...


Han somnade nästan på min hand....

Sen fångade Erik en bra bild när Dollar gäspar och jag har min tumme där.


Ser nästan ut som han inte får suga på tummen längre och galskriker som ett litet barn <3



Källaren fixad!

Nu har vi äntligen rensat nere i källaren, inte varje låda men i princip allt annat, hela bilen blev full med massa skräp som nu är påväg till tippen :) Äntligen säger jag bara! Nu stor allt fint uppradat och vi vet vad vi har kvar! Tog inte så lång tid, mycket som vi visste skulle bort! Fast att ta alla små lådor och rensa varje liten sak, det gör vi inte idag! Det får vi göra när vi rensat här hemma, är nog en hel del som behöver slängas!

Har precis käkat och jag har gjort mig iordning för att snart åka till Skåre och sen till Kil och träna:) Köpte en smart hundgodisväska som jag ska använda idag, bara att sätta fast den i sidan på byxorna :) Jag hoppas det går bra på träningen och att vi lär oss mycket nytt, precis som förra gången :)
Idag ska vi fokusera på att gå i koppel och grunderna till "fot". Sen ska inte Algot och Turbo få hälsa på varandra pga att vi ska se om de kan ha fokus på oss även om en annan hund är med :) Håller tummarna! :)


Turbo och Algot eller ska man säga "Helan och halvan"

Tisdag!

Idag är det fullt upp, klockan åtta i morse åkte jag och Erik ner för att rensa ur bilen för den skulle besiktas klockan halv tio. Mamma och Jessica kom eftersom det är Jessi som ska ha bilen sen! Vi mötes vid Eriks föräldrar, de hann med en kopp kaffe sen åkte de för att sedan få hem en nybestiktad bil, helt utan tvåor ! Tummen upp för det!

Nu är alla papper fixade och Erik är nere och rensar ur i källaren. Själv håller jag på att plocka i hemmet och sånt! Kommer att bli en låång dag detta! Klockan tjugo över två ska jag möta Ewe i Skåre för att sen åka till Kil och träna inför instruktör med hundarna! Ska bli väldigt roligt, var ett tag sen nu! Den riktiga kursen startar i augusti men vi ville ha två lektioner lite tidigare!

Nej nu ska jag fortsätta lite, känns som om det är 100 saker att ta tag i men för lite tid! Madde jag ska verkligen försöka få tid i veckan, vi måste ses!!! <3


Kärlek <3

Mina hjärtan

Som alltid skriver jag om hur mycket jag älskar mina djur och det gör jag verkligen. De är 4 små änglar (med vissa djävilska beetender ibland) haha men så är det väl för alla, människor och djur :)


Algot vill leka med Dollar, ibland tycker D att det är roligt andra gånger inte lika kul ;P

Algot ber snällt ;P

Scilla med sina otroligt vackra blå ögon!

Scilla och Tingeling, de har känt varandra länge! Som systrar helt enkelt :)

Tingeling njuter :)

Dollar hoppar upp på bordet, där får inte Algot komma upp ;P Skönt med en paus ibland!


The fire in you eyes


En låt jag verkligen tycker om som Cher har gjort! Lyssna på texten, är väldigt bra!


http://www.youtube.com/watch?v=ATaOCAUNCQ8

Bildbomb!

Här kommer en bildbomb från Ullared!

Tältbygge är på gång!

Klockan är ungefär sju på morgonen ;P

Sabina är glad och pigg i allafall :)

Nu är vi iordning gjorda, och redo för att gå till bussen som åker till Gekås (Tyvärr gick inte den så tidigt som vi trodde så vi fick en morgonpromenad från campingen)

Mys utanför tältet efter en lång shopping dag!

Sommar <3

Tommy är väldigt nöjd!!!

Rumpchock ;P

Erik och jag <3

jaha du... mys på gång :)

Nu blir alla bruna... Mimo har ett stort försprång ;P

Inga solbrillor? Kepsen går lika bra ;P

Stefan steker i solen :)

Jag i min nya bikini :)



En kanon resa med älskade vänner <3

Regnet har iallafall slutat..

för tillfället ;P Nu ska jag snart käka lite lunch och sen blir det en promenad med Algot! I onsdags var jag hos Ewe som fyllde 23 år, jätte mysigt. Hon bjöd på fika, underbart god rulltårta som hon själv har bakat! Kladdkaka och massor av mumsiga saker !



Turbo kastrerades på måndagen så han hade världens strut, han är ju stor men ändå ;P Han var så söt!


Några andra som var fruktansvärt söta var igelkott familjen som bor utanför Ewe och Nike. En mamma och sex små ungar, helt otroliga!!


Så otroligt söta!

Ullared Gekås!

I fredags så åkte jag och Erik till Ullared, resan började klockan åtta på morgonen! Vid halv nio lämnade vi av Algot hos mamma och pappa som skulle passa honom under helgen. Det var en lång resa men jag somnade en stund på vägen. Katterna var hemma i lägenheten själva, vi hade fullt upp med massor av mat, ren kattlåda och massor av vatten. De klarade sig prima från fredag till söndag ensamma, de har ju varandra :)

Sabina och Stefan var i Varberg där de sovit sen i måndags och Tommy och Mimo skulle åka vid fem tiden då Tommy slutade jobbet:) Egentligen skulle Malin ha följt med men hon fick hög feber kvällen innan så hon kunde inte åka med :/

Scilla

Dollar

Tingeling och Algot

Vi har hunnit med massor av saker i Ullared men det skriver jag mer om sen och självklart mer bilder! hehe

Erik var fokuserad när han körde :)

Tummen upp för att åka på lite semester!




Snart...snart ....SNART!!!

Kommer Erik hem, har inte sett honom på ungefär två veckor! Saknaden är stor just nu och denna dagen har varit oerhört låååång... Blä! Fast nu kan han dyka upp vilken minut som helst och det känns helt underbart!

Har hunnit med en hel del idag:
- Städat hela lägenheten
- Slängt skräp
- Handlat till resan imorgon
- Börjat packa

Ja det är skönt att det är fixat! Woho!!

Han ska få en ordentlig kyss när han kommer hem <3 <3 <3

Pust!

Hela förmiddagen har jag hållt på som en yr liten höna... dammsugit, dammat, diskat, lagat mat, skurat luckor, plockat, hämtat saker i bilen... Nu är jag ganska trött kan jag säga! Fast om en stund här igen så ska jag skura golven, ta hela badrummet, diska igen!!! och börja packa saker inför Ullared imorgon :)
Tänkte åka ner till Ica också och köpa frukt och lite grejer som vi ska ha med oss ! Idag är det verkligen fullt upp men det är skönt att se resultatet av allt slit ;P


Nej nu ska jag varva ner lite för att sen ta tag i allt igen ;P

Idag är det ingen vanlig dag...

för det är Ewes födelsedag! Hurra hurra hurra!!!!
Idag fyller Ewe 23 år, helt otroligt vad tiden går fort! Vi har hållit ihop i många år nu, och fler blir det <3



Du cyklade som liten förbi, sandlådan jag lekte i.
Något hände mellan oss, efter den dagen vi hållt ihop.
Vi lekte häst och massa kul,
mycket skratt och tårar har vi delat.
Vi har känt varandra som barn, tonåringar och vuxna...
Vi har delat minnen av lycka och sorg..
Många saker har försvunnit och många vänner har vi förlorat
under resansgång...
Fast vi två har alltid funnits kvar..
Du är som min syster och kommer alltid att vara det!

Jag älskar dig gumman!







Detta är din dag <3

Dansar!

I lördags firade vi Ewe och då som alla andra lokalfester så skulle vi dansa "sexy". Ewe och jag gjorde denna dans på gymnasiet och visade klassen. Nu är inte minnet lika bra som då men lite sitter i allafall! :)

Här kommer en film på mig, Ewe, Robbin, Silje och Vanja :)

Tisdag!

Nu är det tisdag och jag är fortfarande i Kristinehamn, mår fortfarande inte 100 men det börjar bli bättre i allafall! Värst är på morgonen när näsan är ihop klibbad och halsen värker :/
Just nu sitter jag hemma och väntar på mamma, hon ska färga utväxten på mig och sen klippa lite grann :) Ska bli skönt med fräscht hår, man känner sig alltid lite finare då :)

På fredag åker vi till Ullared för att sova i tält ;P Blir shopping och mys på campingen hela helgen !

Nej nu ska jag borsta ur håret och göra mig klar tills hon kommer :)

Saknar dig mitt hjärta <3 <3 <3 <3 <3

Plötsligt sjuk! :(

Igår när jag vaknade rann det ur näsan och halsen kändes som en tickande bomb ungefär! Det och feber gjorde att jag inte orkade med diabetesen, Algot och alla mattider. Mimo var en ängel och gjorde vofflor till lunch sen kom mamma och hämtade mig. Så nu är jag i K-hamn.. mår bättre idag men är ordentligt hängig...

Det är skönt att vara hemma hos mamma och pappa när jag mår såhär, alla saker som måste göras i lägenheten hade varit för jobbiga!


En bild från Edsbyn när jag och Malin sprang runt och tog massor av kort! <3

hihi

Lite annorlunda?

I början av vårt förhållande <3

Jessi och jag, nästan 5 år sedan!

Väldigt gammal bild på mig och Ewe ;P <3

Haha det var roligt att titta igenom lite grann vad som fanns :)

Färdig :)

Nu har jag duschat, sminkat mig och plattat håret ;P Så nu är jag i princip färdig, ska bli roligt! Mina underbara världens bästa grannar tar hand om lilla Algot som får stanna hemma! <3

Såhär ser jag ut just nu:


Har till och med målat naglarna ;P Mina tår är också röda och fina!


:)

En kort film !


Lördag!

Idag är det lördag och födelsedags fest står på schemat! Ewe ska firas ikväll med dunder och brak :) Ska bli jätte roligt, tror att det blir en lyckad kväll!

Igår följde jag med Mimo och hjälpte henne att måla massa plankor som ska upp på deras hus! Vi skulle ha tagit allihopa med jag blev låg i socker....2,8 låg jag på :/ Var inte så roligt alls det! Jag fick i mig lite och vi fortsatte att måla, tur att vi inte tog alla för mörka moln kom sakta men säkert mot oss! Senare blev det skurar och åska som var långt borta!
När jag kom hem käkade jag mat och satt på datorn en stund. Gick och la mig vid 22 och sen vid tolv ringde Mimo och jag satte mig i bilen och hämtade henne :) Hade lovat det, men gick och la mig pga min huvudvärk... !

Nu ska jag plocka lite i lägenheten, sen ska jag till systemet för att sedan hjälpa till i lokalen vid 13.00 :)


Helt otroliga djur! Gick jätte bra när jag skulle släppa in dem:) Woho, jag är accepterad i Fixies och Plupps värld :)

Nu är det fredag!

Fast vilken dag det är spelar ingen större roll när jag har semester;P Känns lite konstigt att inte erik kommer hem som han brukar på fredagar.. fast han ska jobba helg så vi ses inte förrens vi ska till Ullared!
Usch hade jätte svårt att sova igår, det blinkade till titt som tätt när jag låg och läste sent in på natten.. Åska är något jag aldrig tyckt om, är om jag ska vara ärlig rädd för åska. Tur att jag hade mina godingar vid min sida, de var inte rädda... De brydde sig inte ens :)

Idag blir det lugnt, ska med Mimo till villan för hon ska måla. Algot ska få vara ute på gräsmattan och ha det skönt! har ju ingen trädgård själv så det är roligt för honom att få vara ute en hel dag :)

hihi!

Imorgon ska Ewe ha födelsedags fest, hon fyller egentligen på onsdag men festen är tidigare:) Ska bli roligt, ska dit på dagen för att skapa ett ölspel, precis som vi brukar ha ;P

Min lilla gumma <3

Mysig dag!

Det blev mycket smått och gott när vi var och shoppade lite :P Kan skriva lite av fynden sen :) Har precis ätit god mat med Tommy och Mimo och lite bullar till efterrätt :)

Vi umgås med fåglarna, tänkte visa lite bilder:

Jag och Plupp, pusskalas !

Fixie leker !

Sötnos


Försökte ta flygbild, men jag hann inte med...



Nej nu ska vi kolla på film eller något sånt! Ha en bra kväll!

Mot Ö & B

Gick in till Mimo och vi bestämde oss för att åka till Ö&B. Var längesen jag var där så det ska bli kul. Mimo ska ha krukor och jag vet inte riktigt vad jag ska handla ;P Förutom deras underbart goda popcorn ! :)

Hörs sen!

Film !


Här kommer en liten snutt av Algot när vi gör lite trick! Ska säga att det var svårt att visa honom vad jag ville att han skulle göra och att filma samtidigt ;P
Ingen perfekt film men nästa kanske blir bättre !

enjoy !

Mot djuraffären!

Ska snart åka till lantmännen och köpa mat åt Algot, är inte så mycket kvar nu! Fast först ska jag titta färdigt på "Mannen som talat med hundar" alltså Ceaser. Jag tycker att han är helt otrolig och det är roligt att följa honom när han tränar människor och hjälper hundarna. Det är inspirerande och roligt att titta på!

Idag händer det inte så mycket, är ganska sliten. Vet dock inte riktigt varför;P ska fortsätta fixa i lägenheten och åka till välsviken för att träna med Algot efter lunch. Ska fortsätta med "fot" och hans skällande när han möter andra hundar (om vi möter några). Igår skällde han inte när vi träffade Turbo, det brukar han göra, kändes väldigt skönt! :)




När jag ska till Ullared Gekås, så ska jag kolla på hundsaker som har med agility att göra, hoppas jag hittar något:) Vill ha en tunnel och ett till hinder :)


Tränat med Algot!

Dagen har varit lugn och härlig. Massvis med städ och sånt man måste göra i livet ;P Jag åkte till Ewe vid 4 tiden och var där ett bra tag, vi tränade med Algot och Turbo. Idag var det hoppning och fot som vi fokuserade på! Var väldigt roligt, vi är ju bara i början med att de ska gå brevid hela tiden men de var väldigt duktiga! :)

Nu är klockan redan tio och tiden verkligen springer iväg! Ska gå ut med Algot en sista gång för att sen lägga mig och läsa en bok innan jag somnar. Är faktiskt väldigt avslappnande att ligga och läsa, speciellt när jag är själv på kvällarna ;P





Hoppas ni haft en bra tisdag!

Varit duktig idag!

Tänkte att jag skulle visa vad jag sysslat med på förmiddagen :) Har entligen tagit tag i min garderob, som jag inte kunde gå in i tidigare idag! Känns härligt! Har även diskat och nu lagar jag mat, känns som en riktig städdag :) Alltid skönt att röja lite !

Såhär såg det ut när jag dragit ut allt som låg på golvet inne i garderoben!!

Såhär ser det ut nu!!! :)

Mycket trevlig kväll!

Nu har jag kommit hem från släktkalas, firat Egon som fyllde 75 år :) Jätte trevligt, god smörgåstårta och mumsig jordgubbstårta till efterrätt! Tummen upp för det!
Algot har lekt med Vilma (min yngsta kusin), hon var så duktig och grejade med honom under kvällen! Sitt, ligg och rulla, Algot gjorde som hon sa! Självklart hade jag med mig kameran och tog lite kort, tänkte visa er några av dem :)

Födelsedags "barnet" fick ett stort paket:

Pappa, Egon och Anders blev med på bilden:)

Mums!

Vilma, min lilla hundtränare !

Elin och jag !

mamma, Jessi, jag, Vilma, Mia, pappa och Helene :)

Älskade lillasyster <3

Blev många kort på mamma och pappa, blinkade inte den ena så gjorde den andre det ;P

Världens bästa föräldrar enligt mig :) <3


Min mormor det !

Tack för en trevlig kväll som alltid, och tack för att vi fick komma Egon ! :):)

Mot Kristinehamn!

Ska iväg på kalas idag, mormors pojkvän Egon (eller vad man ska säga) fyller år och hela släkten är välkommen! Ska bli roligt att träffa alla igen! Har precis pratat med Elin, ska åka och hämta henne runt klockan 17.00 :) Nu sitter jag här, färdig för att åka. I ordninggjord och allt :)

Algot har blivit kammad och fått en röd ros runt halsen :) Den syns dock inte på bilden men ändå!
Såhär ser vi ut idag:

Oj vad han blundade ;P

Jag :)

kalas är trevligt att börja en ny vecka med :) hihi semestern känns verkligen att den är här!

Kloka ord!

När vi var i Kristinehamn i onsdags fick vi med oss en massa böcker hem av pappa. En av dem var "Klokboken", där i fanns det massvis av citat som jag fastnade för! Tänkte att jag skulle dela med mig av några utav dem :)


"Vi möter sällan någon som vi inte har något att lära av."


"Den som förlåter utan att glömma har aldrig förlåtit"


"Den som har lätt att se sina begränsningar har ofta svårt att se sina möjligheter"


"En vacker fasad kan dölja ett tomt inre"





Kloka ord!

När vi var i Kristinehamn i onsdags fick vi med oss en massa böcker hem av pappa. En av dem var "Klokboken", där i fanns det massvis av citat som jag fastnade för! Tänkte att jag skulle dela med mig av några utav dem :)


"Vi möter sällan någon som vi inte har något att lära av."


"Den som förlåter utan att glömma har aldrig förlåtit"


"Den som har lätt att se sina begränsningar har ofta svårt att se sina möjligheter"


"En vacker fasad kan dölja ett tomt inre"





Uteservering !

Igår var vi ute och käkade mat på Ankan och sen gick vi till Tempel och drack drinkar. (Jag var nykter och körde men men) Det var en super trevlig kväll, god mat och trevligt sällskap!

Här kommer lite bilder från kvällen:






God mat och efterrätt:





Söndag!

Idag ska jag och Erik till hans föräldrar och äta lunch! Kommer att bli lika trevligt som vanligt, jag hoppas på lite kortspel också ;P Triss och färg är det vi alltid spelar och jag tycker att det är super kul!
Algot ska följa med också, dock är han lite lös i magen, hoppas det stabiliserar sig snart!


En bild från igår :)

Ha en bra dag!

Ikea

Malin ringde förut och ville åka till Ikea, först visste jag inte om jag skulle hinna men det gjorde jag! Har städat nu på förmiddagen, jag tog aldrig klädgarderoben för då hade jag varit fast där inne hela lördagen ;P haha
Får se om vi hinner med Bergvik en snabbis också, vill inte vara borta från Algot förlänge eftersom vi ska bort ikväll !

Nej nu ska jag göra mig klar för att åka, hoppas på att hitta något på Ikea :)


Hörs sen !

Rolling in the deep

Älskar den här låten, spelas om och om igen!


Vad tycker ni ?

Hemma mys !

Igår hade jag och Erik en dag för oss själva. Detta innebar god mat, lite spel på balkongen och mys i soffan :) det var riktigt trevligt. Vi åkte och handlade och bestämde oss för att äta färskpotatis, sallad och fläskkotlett. När vi åkte ner till Ica stod en tjej där och sålde jordgubbar för 30 kronor. Jag var bara tvungen att köpa en liter! de var så underbart goda, om ni ska ha jordgubbar köp dem där!!!


mums!

mmmmmm.....
Vi har börjat spela vem där, riktigt roligt. Igår vann jag rundan, jag vann 5 matcher och Erik 3 tror jag ;P Det är mysigt att bara sitta och njuta på balkongen och spela lite spel. Sånt som man ibland glömmer bort att göra!


Mys stund <3

det var en perfekt fredag måste jag säga. Vi var ute på en härlig promenad med Algot också, stannade på en gräsmatta och busade lite. Hoppas ni hade en lika härlig fredag !

Hunnit med Liseberg och Kristinehamn!

Det har varit fullt upp! I onsdags åkte vi till Kristinehamn där vi hämtade C och åkte till Stallet! Där gosade vi med Humle och njöt av det otroligt varma vädret! Algot var också med och han var så duktig bland hästarna! :) På kvällen grillade vi tillsammans, Jessi kom dock hem lite sent men hon käkade efteråt ;P Det blev en trevlig kväll med kortspel , skratt och gamla minnen. Vi tittade på band från när Jessi och jag var små, Erik tyckte att det var roligt att få se. Ska ta en hel filmkväll någon gång alla 5 och kolla igenom fler ! :)
Haha Erik kände dock inte igen mig, fast jag hoppade runt som en studsboll så det var inte så konstigt :)


Algot och Meduza var ute med oss hela kvällen!

Erik hade blivit lite solbränd efter all tid i solen :)

När mamma kom hem från stallet och vi hade käkat så klippte hon Erik, blev så snygg så <3

Goa lillasyster var hungrig när hon kom hem från stallet vid nio tiden!


Meduza och Algot har blivit kompisar och busade på gräsmattan i värmen :)

Igår åkte vi till Liseberg med J, det var en jätte bra dag! Vi kom dock hem tre på natten så jag är ganska så trött idag ;P Vi åkte en massa, Balder, Bergbanan osv. Fast det jag är mest stolt över är att jag åkte Atmosfear!!! Den är ungefär 143 meter hög, åker långsamt uppför och för att sedan släppa en 110 km/h tillbaka ner ;P Var en häftig upplevelse!!



http://livinglovin.blogg.se/category/allmant.html