Syster <3

Min underbara syster, älskar dig gumman, snart så är det student för dig !!



Visst är hon snygg i håret??

Sommrig outfit

Den är sommrig för mig i allafall, inga blommor eller så men legginsen är en färg jag inte brukar ha ;P



Örhängena fick jag av Erik för längesen, minns vart i från!

Tyvärr syns inte färgen på de korta legginsen :/

Den röda har jag köpt på Gina Tricot

Här syndes det lite bättre :) hihi

Så ser jag ut idag, ska snart möta helene för att gå till skolan :) hehe

Strålande sol!!

Var trött som bara den i morse, har sovit lite dåligt. Är så mycket runt omkring än just nu. Kan inte berätta allt än eftersom det inte är klart ! Men jag är orolig inför tentan också! Ujujuj jag får rå plugga hela veckan. och nästa med!!

Solen skiner i allafall helt underbart ute idag, är jätte varmt och skönt. Dagensplaner är:

- Till skolan och ha repetition
- Göra grupparbete det sista
- Räkna i skolan
- Träffa Sabina och smida lite planer hihi :)

Vad har ni på schemat idag?

Ska svara på alla kommentarer ikväll, har varit så fullt upp!!! Hoppas ni förstår!

Dagens planering

Idag är det fullt upp.

- Åka till k-hamn, äta mat med familjen
- Träffa C
- Träffa J
- Hem och plugga

Har fullt upp , hehe ska fira mamma lite i dag också, är ju Morsdag! <3

Såhär der jag ut idag, vardagssmink: '


Bara fönat håret idag, lite självfall ;P


Ska försöka att blogga i k-hamn också, hehe de har du dator där med :)

Hej allihopa!

Jag har varit usel på att uppdatera de två senaste dagarna, im sorry! Det är av olika andledningar men jag ska bättra mig, jag har väldigt mycket i skolan just nu vilket kommer att göra att det inte blir riktigt lika mycket men jag ska verkligen försöka!

Hur har er helg varit?

Wow

Vilken sov morgon, var uppe klockan 8 och käkade frukost och sen vid nio somnade jag om och vaknade vid elva när Ewe ringde. Har verkligen fått sova ut! Det var underbart skönt! Idag har jag lite planer inga direkt super roliga som man brukar ha på en lördag men det är verkligen måsten!!

- Diska
- Städa
- Plugga!!

Det är väl typ det. Ikväll kanske jag ska träffa Mimo i allafall och det är ju kul!! hehe något att se framemot! Skulle annars kanske ha följt med Sabina och Stefan till fastingen men kände att ångesten kröp upp i bröstet då så jag åker till Kristinehamn imorgon istället! På morsdag, träffa Mammi lite ! <3

Ska ni fira er mamma på morsdag?

Ska krypa ner i sängen!

Nu är det dags för mig att nanna kudden, har varit en lång dag så nu får den ta slut för mig i allafall! Hoppas ni haft en underbar fredag!!! :)



Haha behöver träna på paint ;P

En trevlig dag!

Jag åkte ner till stan och mötte Ewe och Vanja. Vi satt på Burger King och pratade, var väldigt trevligt! Sen gick vi och kollade på skor, tyvärr hittade vi inte något alls. Sen gick vi till Partaj och bolaget! Efter det så gick vi till bussen, och sa hej då till Vanja.

Hemma hos Ewe så pysslade vi och kollade på Landet för längesedan, det är typiskt mig och Ewe. Att kolla på tecknat! Väckte mycket minnen, sen vi lekte när vi var mindre!! Det var jätte mysigt men gud vad trötta vi var, satt och gäspade ikapp tror jag! hihi

Tack gumman för en bra dag!!


Trött

Jag är så trött, såhär trött har jag inte varit på mycket länge.. Jag är trött på allt. Jag är trött på att hela tiden ha något i skolan att göra, att jag inte klarar av allt jag borde. Jag är trött på att inte kunna krama erik när jag vill. Jag är trött på att tiden rinner iväg. Jag är trött på att få upp en massa minnen. Jag är trött på att blir besviken. Jag är trött på att tjata. Jag är trött på att bry mig. Jag är trött på att höra. Jag är trött på att tala. Jag är trött på att se saker jag inte vill. Jag är så jävla trött......






......

Har inget att skriva just nu



Lyssna på texten

Outfit i gult

Såhär ser jag ut idag då hehe , gult är färgen idag!



Mina nya sommarskor från Din sko, de kostade 99 kronor :) Sulan jag köpte till kostade 29 kronor. Ett bra tips att använda en sula faktiskt!

Halsband Kappahl, Örhängen Ur&penn

Mina svarta leggins från Vero Moda 199 kronor.

Tyvärr minns jag inte vart jag köpte den gula klänningen, är i allafall super skön att gå i en varm dag!

Hiss eller diss?

Hårproblem

Nu har jag gjort mig iordning färdigt.. och jag har svårt att bestämma mig för uppsatt eller utsläppt...



ELLER



HUR TYCKER NI ATT JAG SKA HA?

Färdig !

Med båda arbetena nu, så jag är fri från dem just nu iallafall! Håller på att göra mig iordning just nu, skall åka ner till stan och möta Ewe om en stund! Hon och Vanja skulle käka på Burger King. Jag tar bussen när jag är färdig :)

Tänkte snart lägga ut dagens outfit, nu blir det gult hehe , lite ovanligt men jag var tvungen att matcha mina skor! Jag köpte dem på rean förra helgen tror jag att det var. De var gulliga ;P De var dock lite för stota så jag köpte en sula till dem och det fungerade jätte bra!

Ska någon dag, antingen idag eller imorgon skriva om vad jag tyckte om Avatar och Sex and the city 2, hehe få se vad jag tyckte om dem :)

Vad gör ni för skoj idag??


Klänningen

du letade efter Mimo!




Designer: Christian Dior

Rött rött rött

Hehe älskar färgen!!

Nu har jag fixat mig lite grann, detta blev resultatet:


Har samma kläder och allt, har bara lagt till röda detaljer!!! (läppar och rosetten)


Håller på att göra mig iordning

ska snart åka ner till bion ! Vi ska se Sex and the city, innan ska vi äta på Amigos! Det ska bli en mysig kväll, har packat ner godiset i väskan och en loka så nu är jag redo!!

Vem har ni som favorit i serien?

http://www.aceshowbiz.com/images/news/00023254.jpg



Vem tror ni att jag har som favorit????

Min tatuering

Jag visade mina tatueringar för ett tag sen och jag ska berätta innebörden i den ena tatueringen:



På en dag förändrades livet för alltid 15/10 2007

Det var den dagen jag fick veta att jag hade diabetes. Hela min värld blev upp och ner, jag förstod inte ens hälften av det de berättade och jag var helt tom. Förstod ingenting. Jag fick börja ta sprutor, tänka på vad jag åt hela tiden. Det var en jobbig tid för mig, så efter ungefär två år så tatuerade jag in detta, som ett minne på både gott och ont. Den betyder mycket, jag minns en hel del från den dagen.

Har ni någon tatuering som ni vill berätta om?

Dagens planer

Idag är det ganska fullt upp, står mycket på schemat, både lite trista saker och väldigt roliga grejer!!

Min dag:
- Till skolan och ha redovisning
- Sen föreläsning inför nästa termin
- Hem och sköta katterna och sen göra mig iordning lite till.
- Ner till stan och möta malin
- Alla fyra (Jag,Malin;Therese, Mimo) ska käka någonstans
- Premiären av Sex and the city 2
- Hem plocka, och diska.

Så nu tror jag att jag fick med allt i allafall, vad ska ni göra denna torsdag?


Outfit denna torsdag!

Såhär ser jag ut idag! Jag har mina nya tajts från Bikbok och den svarta toppen fick jag av mamma från Gekås ullared! Ni får avgöra själva hur det ser ut:


Soligt på balkongen idag, helt underbart!

Mina röda glasögon!




Hiss eller diss?

Jag lever

idag är det mycket bättre. Igår var det diabetesen som låg för högt vilket gjorde att jag mådde så dåligt. Jag somnade direkt efter skolan sen så åkte jag och handlade! Det var skönt att få det gjort! Jag var så sliten igår så jag gick och la mig tidigt. Var dålig uppdatering igår men jag hoppas att ni förstår.

Igår låg jag på 17 i socker och högre under hela dagen så då kom de vanliga tecknen. Trötthet, törstig och kissnödig. Jag mådde illa och hade ont i magen, kan ha varit sockret också eller något annat.

Men idag är jag fit for fight igen!!

Hinner inte svara på kommentarer just nu på morgonen så jag gör det ikväll, men snart blir det dagens outfit, rött och svart!! ;P

God morgon

eller vad jag ska säga, mår inge bra idag. Har ont i magen och känner mig så trött. Vet inte vad det är riktigt, ska till skolan vid nio och det känns som om det blir en kämpig dag. Usch hatar när illamåendet sitter i halsen. Har ingen ork att göra mig iordning eller att göra iordning mina skolsaker alls. Jag vill bara gå och lägga mig igen men det går ju inte. Måste få skoldagen gjord först. Hatar att må så här.

Jag hoppas att det blir bättre för jag ska iväg och stor handla idag och jag behöver verkligen göra det! Usch jag hoppas att det släpper....

Det har

varit en lång dag med mycket pluggande. Min hjärna har redan sagt god natt, den vill inte tänka mer idag ;P Ögonen börjar ge vika och kroppen kryper snart till sängen. Måste nog lyssna på vad delarna säger till mig så


(http://filmtvmusikautografer.blogg.se/images/2009/580_homer-sleep1_27049014.jpg)

Ungefär så kommer jag se ut om 2 minuter!


God natt!

Desperete houswife

Nu ska jag sitta bänkad inför tvn, älskar denna serie och just nu händer det så mycket olika saker hela tiden. Det är mycket hemska saker som hänt och det är svårt att gissa hur det skall gå!


http://www.nagotforalla.se/wp-content/upLoads/desperate_housewives.jpg


Någon mer som kollar?

Shit vilken

underbar sida, Gratisskor.se det kostar ingenting att vara medlem eller att bli det. Det handlar om att samla poäng och när du har poäng så får du hemskickat ett presentkort, till en skoaffär. Jag vill ha ett på dinsko! Vill vara tipsa er alla skoälskare för detta tjänar man på!

Om ni vill bli medlemmar, gå in på:
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=19598




Paket

Jag har fått ett paket i brevlådan, jag förstod precis vad det var i. Jo min vinst, jätte fina lila örhängen och de var lika fina i verkligheten! De kommer att användas mycket!


Blev jätte glad när det var detta brev och ingen räkning ;P





De var jätte vackra, ni skulle också se det om inte min kamera sög.

Tack Lisa!!
http://lisamacgyver.blogg.se/

Vad jag har förstått det som så gör hon smycken själv, gå in på hennes blogg och kika. Hon hade lagt ut jätte fina smycken!

Shopping

Vi gick en snabb sväng på stan så då hittade jag lite saker som jag ville ha med mig hem:) Jag älskar att kunna gå i leggins så jag var inne på bikbok igen och köpte två par, inte i samma material för 149 kronor tillsammans!


Ett par röda och ett par beiga, tyckte att de var enkla och skönt material, ska nog inviga ett par av dem imorgon tror jag. Det var väldigt billigt och snygga färger så jag blev super nöjd!


Vi var inne på HM för att jag ville ha ett sommrigt nagelack men jag valde det här i stället, älskade färgen! Ska försöka måla naglarna ikväll när jag tittar på desperete housewife. Nagelacket kostade 39.50 kronor.

Har ni handlat något denna löningsdag?

Läppförstoring

Var med Mimo idag när hon skulle förstora överläppen. Hon var väldigt nervös innan men det gick jätte bra! Det såg inte så läskigt ut som jag trodde att det skulle göra, jag hatar sprutor men när de sprutar in saker är det lättare ;P De använde Restylane Lipp i sprutan och detta har hon använt en gång innan. Det var i Kalrstad på en salong. Rikitgt trevlig personal och de var duktiga. Jag tror att det var freesun. Dit kan man vända sig om man vill sola, bli sminkad, få naglarna gjorda, fixa håret och vaxa sig bland annat.

Min kamera är inte så bra men jag försökte i allafall ta före och efter bilder, batteriet i kameran höll på att ta slut så jag är glad att vi har någon bild iallafall:)


Mimos läppar innan:

Och efter: (var väldigt svullet då)

Även om min kamera suger så ser man en skillnad, tyckte att det blev bra och att det var en lagom mängd i.

Mimo:




PLUGG

åh det är så mycket i skolan nu så jag vet inte vart jag ska börja, vad som är priotet nummer 1. Har i allafall börjat skriva på ett arbete som jag skriver utifrån en inventering av material i en skola. Jag ska bli färdig med den idag har jag bestämt mig för. Efter den ska jag skriva precis vad jag ska säga på redovisningen och göra en opponering. Måste läsa arbetet igen, var svårt att göra den när jag endast läst den en gång.

Kollade precis schemat och det är på måndag vi har repetitionen. Så jag måste räkna många uppgifter denna vecka också! Skit , känner mig stressad och pressad!


Hej så länge

Nu ska jag gå och möta Mimo, ska bli väldigt intressant att se läppförstoring (en liten sådan) i verkligheten. Jag har lovat att hålla handen! Det kommer säkert att gå super bra!
Har ju fått pengar idag också, kanske hinner kika en sväng på stan! :) Vi får se, hörs om ett tag!



:)

Jag har inte

glömt att ta outfit kort hehe. Har en röd rosett jag köpte på Glitter för 80 kronor ! Älskar den, den passade min smak perfekt ! :)


Örhängen från Ur&penn Halsbandet likaså.



Skärpet jag fick av mamma, från ullared!

Legginns från Bikbok, två för 149 kronor.

Stövlarna är från skopunkten har jag för mig!

så ser jag ut idag! hehe

Hiss eller diss?


Lisa Ekdahl

Jag tycker att hon har så speciell röst och sätt att sjunga, jag lyssnar alltid på texter. Det avgör ofta om jag gillar låten, hon har gjort många bra precis som Melissa Horn som är en favorit!

Här kommer en låt av Lisa Ekdahl:

http://www.youtube.com/watch?v=BmbkZMoo7Vo&feature=related



Är det någon mer än jag som fastnar för texter?

Gammalt och nytt

Tänkte lägga ut bilder på mig från lika olika tider:


När jag bodde i Filipstad.

hemma hos mamma och pappa

Försökte få håret blont igen.

Blond med kortare hår, blev väldigt tunt ett tag efter att jag fick det blont.

Håret började växa ut

Hemma hos Erik





Har gjort lite förändringar under mina dagar!

Vilken frisyr vad snyggast?

En regning

morgon. Usch det blåser och regnar som bara den, inte roligt! Fast det är bara att klä sig ordentligt hehe ;P Har en del på schemat idag:

- Följa med Mimo när hon ska förstora läpparna
- Plugga som bara den 
- Två arbeten
- En kompletering
- Städa och plocka
- Desperete houswife

Så ser min dag ut just ni i allafall och om jag får the sims 3 idag så ska jag spela det!! hehe i mellan pluggandet tänkte jag :)

Vad ska ni göra idag?

Nu

har Erik åkt, är tomt som alltid men vi ses ju om två veckor i allafall. Fick däremot alla kläder som mamma köpt till mig på ullared:

- Två kjolar
- Jeans skorts
- Hood tröja
- En svart längre tröja
- En stor väska
- Midjeskärp
- Trosor
- Två leggins
- Ett sött kastrullplatta

Blev jätte glad! Tack så mycket mamma, det var jätte fina saker!!

Har

precis ätit och kollat på Dr jekyll and MR Hyde. Den var väldigt bra måste jag säga! Har ju inte sett den förut, hehe bättre sent än aldrig. Ska skriva om vad jag tyckte om Avatar också tänkte jag! ;P Det blir lite senare.

Nu håller erik på att greja med min cykel, se om den kommer att gå att trampa på igen ;P hehe




Han är duktig han <3

Crazy picts

från söndags turen, vi är lite konstiga ibland ;P eller ja ganska ofta men jag gillert !!


Jessicas underbart snygga solbrillor som ja tappade glasen ;P haha

Haha de pysslade vi med en del, de såg så coola ut!


Jessi gillade att prova hattar, det värsta är att hon är såå söt i allt !! ;)

Rasmus körde på blommiga brillor och Erik:

På runda... uhhhh...


Haha !

Min söndag i bilder

Tänkte lägga ut bilderna när jag, erik, malin, jessi och rasmus var på stan !


Malin provade ett skit snyggt sommar linne, passade jätte bra i det. Hon köpte det självklart!

En utav de första klänningarna Jessi provade, men ingen lycka på Gina Tricot!

Malin provade även denna snygga klänning, men den fick inte följa med hem!

Efter att ha provat ca 25 klänningar stod det mellan två stycken, denna klänningen som var elegant och vacker. Sen fanns det även en till som Jessi fastnade för som var lite tuffare!


Hon valde tillslut klänningen på bilden över, hon var jätte vacker! Sen gick vi till glitter och hittade örhängen, halsband och armband! Hon kommer att vara så vacker på studenten!! <3

Klänningen kostade ca 500 kronor på Brothers and sisters. Klänningen över var från samma affär!

Sitter

och pluggar för fullt, har väldigt mycket att göra:

- Ska sammanställa intervjuerna, och kolla på de andra.
- Måste kolla materialet och skriva om det
- Opponera på en grupps arbete
- Hinner nog inte det idag men skriva om två stycken uppgifter, ca 3 sidor styck.

Detta skall göras denna vecka så jag måste verkligen få saker gjorda om man säger så! Tänkte hinna ta en dusch och gå ut i solen en liten stund i allafall!

På Torsdag

ska vi kolla gå på premiären


http://pamperedwithpaige.typepad.com/.a/6a00e5520c1f5b883301347fc58c56970c-500wi



Någon annan som ska se den? :)

God morgon allihopa!

En solig morgon igen, det är så underbart! Idag åker Erik tillbaka till Linköping, men han åker ikväll i allafall! Så vi har en hel dag till !

Jag känner mig stressad, det är otroligt mycket i skolan just nu. Så tyvärr får nog en del utav dagen gå åt till det även om jag endast vill umgås med Erik.. Men så är det, drar sig mot sommarlov nu så det är stressigt!


Igår när vi var på stan!


Har ni mycket inför sommaren?

Avatar

Nu har vi kommit hem, vart en riktigt lång dag men helt underbar! Vi ska snart fixa lite käk, och börka kolla på Avatar för jag har inte sett den än. Så tänkte jag lägga ut lite bilder från dagen, har en del knasiga haha ;P

Är Avatar bra?




Hämtad från Google.

Tatueringar

Jag har två stycken tatueringar, ett lejon på ryggen, en hona. Och en text på sidan av magen. Jag vill ta två till som jag vet om men det blir efter sommaren !

Här är den första:



Det var min första tatuering :)

Sen har jag en text som betyder väldigt mycket:


På en dag förändrades livet för alltid




Någon som kan gissa vad den texten syftar på ?

Ska snart

åka ner till stan. Vi har plockat lite och spelat guitar hero, det är riktigt skoj faktiskt. Jag har precis blivit färdig och tänkte lägga ut en liten outfit idag, solen skiner lite till ich från, det är väldigt härligt!

Idag går det i döskallar:

Väldigt ljust men fint ändå :)

Woho !

Om jag ser sur ut är det för att jag hade solen i ögonen hehe ;P



Sminket

igår, tänkte visa lite bilder :)


Röda läppar, väldigt ljus foundation, True Match C1 :

Kajalpenna använde jag. Jag använder Isadoras ögonskugga, hade tre färger. En väldigt ljus, nästa vit fast med skimmer som det understa laget. Sen har jag en ljus brun färg upp till ögonbrunen för att sen få slut piffen så tar jag en mörkbrun färg precis över ögonlocken!


Så gjorde jag igår ;P

Igår

Det var en jätte trevlig kväll. Vi satt uppe hos oss och spelade kort och killarna kollade på roliga klipp! Sen samlades vi och snackade och hade roligt. När regnet hade slutat falla så gick vi ut haha vid elva kanske och spelade kubb!
Det var höjdpunkten enligt mig, det var super kul! Jag och mitt lag vann en gång, vi bytte lag hela tiden ;P Sen började vi disskutera lite fyllemat, och vi kom på att MAX har utkörning så vi satt och bestämde vad vi skulle ha MEN de tog 150 kronor för att köra ut! Ett fett NO NO , skulle aldrig betala det ! Så vi ställde oss och gjorde pasta och bacon och bjöd på :) Det var mumsigt det med kan jag säga, och BILLIGARE! ;P



God morgon !

Sitter här i morgonrock och äter youghurt och flingor! Jag blev väckt vid fem i morse av mina underbara odjur haha nej då men vi gick och la oss klockan 2 så jag var väldigt trött då ;P

Idag har vi lite på schemat:

- In till stan och möta Malin.
- Hitta studentklänning till Jessi :)
- Åka förbi Ewe och Nike och lämna present och säga grattis
- Måste försöka plugga lite.

Så ser typ dagen ut idag, tror att det blir trevligt faktiskt! Inga fel med en aktiv söndag heller ! :)


Outfit ikväll !


Så ser jag ut nu närmare kvällen ;P

Hihi

De skorna älskar jag !

Det har varit underbart väder hela dagen, men nu så är det moln och risk för regn det suger! Vi ska vara några stycken som ska dricka lite och förhoppningsvis spela kubb!! Får se om det blir ;P Min syster och hennes pojkvän kommer också, det ska bli roligt!
Tänkte visa er närbilder på sminket också får se om jag hinner det sen, det börjar droppa in goa männsikor :)

Vad gör ni ikväll?


Middag och spel hos

Stefan och Sabina igår! Efter att jag nere på stan och satt hemma och väntade på att Erik skulle komma så blev jag erbjuden att komma till dem på middag, så Erik kom dit sen och vi käkade. Mumsigt !


Riktigt lyxig mat blev vi bjudna på av:

Så söta !

Jag och mitt hjärta ! <3

Tog en massa bilder på deras underbara katter också!

Här är Klara:


Så vacker!

Vackra gröna ögon har gumman lilla!

Här är Tulo, han växer så att det knakar:

Han har också jätte fina gröna ögon!

Han ser så manlig ut här :)

Jätte söt !

De har blivit jätte bra vänner:


Sen spelade vi triss och färg. Sen blev det lite TP men jag råkade somna, hehe men sen vaknade jag till liv igen! ;P

Vart nere till Ica

med Mimo, hon köpte lite dricka och jag köpte vattenmelon och fingrar ;P hehe , var jätte skönt att komma ut en stund, är så varmt och skönt ute!

Tog lite bilder också:

Mimo i sina snygga leggins :)

Jag var lite sommrig med en blommig klänning ;)


Håller på att

göra mig iordning just nu, hehe blir lite sommrigt idag. Solen skiner ju fortfarande i allafall! Så jag ska borsta ur mitt trassliga hår!! Det är tur att jag har balsam spray, idag hade jag inte klarat mig utan den!!


Denna använder jag, tycker att den är helt underbar! Den rekomenderar jag till er som får bråka lite med håret ! ;P

Bild lånad från:
http://huo-li.tw.rakuten-static.com/lakme_003.jpg

Healing

Jag har aldrig gjort något liknande men igår så ringde Mimo och frågade om jag ville följa med. Nu har jag läst lite om det, och det skulle vara väldigt intressant faktiskt!

Jag har ju haft ett jobbigt år så healing känns väldigt rätt att prova. Vi skulle betala 200 kronor för en halvtimme. Jag hoppas och tror att det är något posititivt. Jag ska i allafall testa det, och se vad det kan göra för mig och den situationen jag är i just nu.


http://ljusetsrike.blogg.se/category/medialt.html


Någon som har provat healing?

Sov morgon

blev det idag , hehe Erik är hemma i helgen så vi sov ut lite idag. Ska snart göra mig iordning, eller ta en dusch och inte gå i morgonrock hela dagen ;P Kanske inte är så roligt ;P Det är ju trots allt lördag idag. Det är skönt att vara ledig. Stefan kommer upp sen och killarna ska kolla på hockey, då ska jag plugga lite. Har en komplettering att göra och jag ska skriva över intervjuerna som jag har gjort! :)

Vad ska ni göra denna lördag?

Nu ska jag

åka iväg om en liten stund upp till Stefan och Sabina och äta toast :) Är alltid god mat där, Sabina är duktig i köket! Sen så kommer erik dit, han är väl framme vid halv åtta kanske. Sen ska vi hitta på något, kanske kolla på film eller spela kort! Får se vad det blir!

OCH STEFAN JAG KOMMER OCKSÅ MED UPP BARA SÅ DU VET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag idag, hehe lite smink ;P (Ser ut som fan nu när jag har gått i regnet hela dagen)

Lite lockar idag i en tofs, en enkel och snygg frisyr ;P

She's like the wind

Jag verkligen älskar denna låt. Jag älskar filmen också, de som inte sett den borde se den om man säger så ! :)


Fira fira

Regnet la sig en stund igår i allafall, så vi grillade och satt ute på balkongen och åt. Det blev paj till efterrätt, mormors, super go!! Jessi fick paket, av mig fick hon typ tärningar som man slår och det är bild på vilken ställning men ska ha och vart den ska utföras ex. 69an i bilen ;P hehe Se om de självlysnade små sakerna kommer till användning ! Sen köpte jag bokstäver där det stod Love som Hon och Rasmus kan ha i deras stuga! Hon fick även ett jätte snyggt linne från Gina Tricot. Jag tror att hon var nöjd i allafall!


Maria och Jessi efter att vi hade ätit allt ;)

Jag myste med min nya kompis! :)

Alla tre , mamma och pappa ville inte vara med på bild hihi !

Det var en jätte mysig kväll och det blev mycket skratt. Jag tror jessi tyckte att det var en bra födelsedag! Jag hade inte velat missa den kvällen!

Igår

fyllde min syster 19 år så jag åkte med pappa till Kristinehamn, för han var i närheten. De skulle komma klockan 3 tidigaste men de plingade på dörren tio över två. Haha då blev det stressigt, satt med en handduk på huvudet och höll på att fixa allt jag skulle ha med mig! Tillslut kom vi iväg.

Påvägen till k-hamn så ringde jag Jessi och hon var i stallet så jag åkte dit, alltid lika underbart att umgås med min syster! Så vi grejade med Humle och Harley som hon passade åt Maria! Det började dock åska och spöregna så det var inte så mysigt. Fast det är rogivande att vara i stallet !


Humle stod och blev ompysslad. Han fick en liten morotsbit ;)

Här var den jätte söta Harley och jag i stallet <3 Så go hund !!

Sen kom stallkatten Emil upp i knät på mig, jag bara älskar djur alltså!!!

Har ni några djur?

Har varit mycket

att göra , ska självklart visa bilder och berätta om det. Ska bara packa upp lite saker och gosa med mina bebisar ! hihi har ju saknat dem när jag har sovit borta en natt ;P


Hinner

tyvätt inte svara på kommentarerna, ska göra det sista sen knalla iväg till skolan. Och arbeta med Sannolikhetslära ;P Får se hur det går :)

Ha det bra så länge, så skriver jag så fort jag kan !


Underbara Mimo

Mimo kom upp till mig igår en sväng, när Malin var här. Hon hade bakat cup cakes, helt underbart söta för det första var som ögon godis. Men att tillägga, GUD VAD GODA !! Jag åt en igår till Grays och det smälte i munnen!!

Hur go är man inte om man bakar och sen kommer upp till mig och lämnar tre stycken, helt underbart! <3


(min kamera är dålig, eller jag som är för stressad)


Fler var intresserade, men det var inget för dem hihi ;P


MUMS !

Tack Gumman !!!!

Rött och grått

Det är färgerna idag ;) Känns som en härlig outfit , lita större tröja och tajtare där nere ! Inga fel, kan hitta mycket saker bara man letar lite i garderoben :P hihi


Satte upp håret i en rufsig ledig tofs ;)

Osminkad som vanligt hihi ;P

Helheten ;)

Lite suddig men jag gör så gott jag kan hehe ;)

Lyckliga jag !!

Jag fick en kommentar på min blogg från Lisa, att tävlingen var avslutad och att JAG vann!! Världens finaste örhängen, kommer att vara perfekta!

Jag brukar aldrig vinna i några tävlingar på det sättet, men nu WOHO!!!

Gå in på hennes sida och kolla in örhängena !!!

http://lisamacgyver.blogg.se/

Tack Lisa för det fina priset! Jag ska hålla kisse missarna en bit bor haha , du har rätt i att saker kan hamn på ställen man aldrig kunde drömma om !!! :)


Jag är lycklig vinnare idag :)



Grattis min älskade syster

Idag fyller min lillasyster 19 år, helt otrolig vad tiden går fort!

Grattis gumman, Älskar dig jätte mycket<3


Solig morgon!

Solen skiner och det är en underbar dag! Idag har jag mycket på schemat:

- Lektion
- Grupparbete
- Hem, slå in paket
- Pappa hämtar mig
- Åka till k-hamn
- Träffa och umgås med min syster
- Grilla och fira jessi :)

Så idag blir katterna en hel del hemma ensamma, men det klarar de,  de har ju varandra ! :)

Hur ser er dag ut ?

Tog lite kort igåt när jag väntade på Sabina:

Satt i solen och hade det skönt, helt underbart :)

Lite bilder från

en fika vi tog förra veckan när Erik var hemma :) Har inte lagt ut det så jag tänkte att det är ju bättre sent än aldrig ;P Det var jag, Sabina, Elin , Erik och Stefan :) Elin hade kuponger som vi fick stor nytta av :)


Sabina köpte en Cola och en paj :)

Erik drack kaffe och tog en paj :)

Stefan...

Elin och jag tog självklart:::


KLADDKAKA!!!! Finns inget bättre för mig i allafall ;P

Alla var nöjda, för allt tog slut ;P

Tycker att det är väldigt mysigt att ta en fika och sitta och prata. Det är alltid lika trevligt :) Ibland kan man nästan sitta där lite för länge haha :)

Spännande

Mimo ringde förut och skulle komma förbi vid sju och lämna något. Har en aning om vad det är :) hehe känns spännande i allafall ! Jag tror att det är något hon har gjort, något snyggt och något jag kommer att använda !! Jag visar er sen, lite svårt nu eftersom jag inte fått det ännu ;P


Från Malin och Sabinas fest :)

Vart hemma

en stund från skolan. Har diskat och så. Tog en dusch också, är så äckligt och kvamligt ute!! Blä .. Jag som egentligen hatar och är livrädd för åska vill att det ska bli dunder och brak så att luften lättar lite! Idag har vi räknat, gick hyfsat bra tyckte jag ändå! hehe men gud vad man glömmer bort formler och sånt :( Får se blir hård pluggning nu med övningstentorna.

Nu väntar jag på att Sabina ska ringa för då ska vi äntligen köpa kattmat ;P hehe. Sen ska vi ner på stan en sväng, jag sabina och Stefan. De skulle göra lite ärenden :) Efter det blir det hemfärd, slänga i sig något att äta och sen kommer Malin upp och hälsar på :) Ska kolla på film vi två eller något liknande. Men klockan 9 är det greys anatomy. Sen ska jag nanna kudden.





Nu ska jag kila iväg

tänkte bjuda på en bild jag hittade på Sabinas blogg:



Hörs sen!

Snälla svara på Matematik frågan, den skulle hjälpa mig en hel del! :):)

Matematik

Det pendlar i mitt huvud varje dag, detta har varit en tuff kurs, för mig i allafall som inte har trygghet i grunderna i matematiken. Jag pluggar väldigt mycket, dels så har vi massa arbeten. Sen har vi en tenta sista dagen som jag är orolig för, jag vill verkligen klara den! Så den pluggas det till en hel del!

Vi ska göra ett arbete där vi går ut på stan och intervjuar folk om matematik, det ska vi antadligen göra på fredag. Eftersom vi inte har några lektioner då. Ska bli väldigt intressant! :)

Vad har DU för syn på matematik?

Grönt och brunt ,

Jag tyckte att det var en snygg kombination faktiskt :) Letade runt lite i garderoben igår och hittade dessa. Den Gröna kjolen är från Gina tricot och det är linnet också ! Halsbandet minns jag inte vart jag köpte tyvärr men det är väldigt fint det med. Skärpet köpte jag på Ullared Gekås! Jag vill dit snart igen ;) Får se om det blir så som vi vill i sommar !!


Mina bruna solglasögon, varierar utifrån outfit :)

Håret har jag satt upp i snoddar :)

Försökte få med helheten , hihi inte lätt ;P

Ursäkta att bhn syns, haha ändar det innan jag går ;P

Hiss eller diss?

En onsdag

redan, tiden går så fort alltså! Redan mitten av veckan. Idag är det Greys som är ett måste att se, hehe det vill jag inte missa ! Någon annan som är fast i den serien?? :)

Idag blir det:

- Föreläsning
- Räknejour
- Hem och diska
- Köpa kattmat med Sabina (ska köpa en ny sort se om katterna äter det)
- Kanske film ikväll ? :)

Nu ska jag ta bort frukosten och sen börja göra mig iordning, ska självklart ta bilder på hur jag ser ut idag ;) hehe om ni tycker att det är roligt att se vill säga?

Hörs snart !

nattis

Nu ska jag krypa ner i sängen, lägga huvudet på kudden och somna som ett litet barn! Ska bli helt underbart! Hittade förresten lite bilder på Sabinas blogg, hehe tänkte bjuda på en :)


Jag och Erik förra sommaren, saknar min knasboll <3


God natt, sov så gott !!

Dans på stan :)

Dagen slutade mycket bättre än vad den började. Åkte ner på stan med Erika och kollade på när Helene dansade. Det var jätte roligt att se, har filmat en del också. Tänkte lägga ut den så småning om, inte ikväll för jag är jätte trött. Trodde nästan inte att jag skulle orka kolla på Desperete housewife men det gjorde jag!

Har lagt fram lite kläder för imorgon, hehe det blir grönt och brunt ;P Imorgon ska jag till skolan klockan åtta och jag slutar väl vid två eller tre tiden. Det beror helt på hur länge vi orkar räkna !

Har i allafall lite bilder att bjuda på från dansen:

Erika, innan dansen hade börjat :)

helene var häftigt målad i ansiktet !

Så fin :)


Hela dansgruppen! De var jätte duktiga!

Någon som dansar av mina läsare?

Nu ska jag möta Erika

Vi ska ta bussen ner till stan och titta på när Helene dansar. De har en dansuppvisning idag på soltorget tror jag att det kallas. Ska bli häftigt att se. Det börjar halv sex men vi ska ner lite tidigare så hinner vi kolla i några affärer ;P hehe se om man hittar något!

Ska iallafall ta en massa kort om min kamera vill det hihi ;P

So long !


Beredd att hoppa ;P

När jag var dålig

igår så orkade jag inte göra någon matlåda, (ville inte ha soppa i matlåda). Så idag tänkte jag först att det tar nog inte så lång tid att göra klart arbetet, men det gjorde det. Idag blev det ingen smörgås utan en super go kycklingsallad!!



Jag åt allt utom:
- Ägg gulan (ingen ville ha den)
- Svamp (den tog både Helene och David)
- LÖK (den fick Helene)

Hehe resten åt jag, ägg, kyckling, tomat, paprika, sallad av olika slag, gurka och en underbar sås till :)

Hemma ;O

Det var en lång dag i skolan idag, men nu är vi entligen färdiga med arbetet, 12 sidor skrapade vi ihop ;) Alltid skönt att slippa tänka på det! Vi hade en lite rolig paus också, vi tog en liten promenad och tog lite bilder :) hehe inte alla studiegrupper man kan göra det med.

Här är de:


David går balansgång i blåsten , inte det lättaste;P

Såhär blev hoppkorten i början men sen...

Var David i luften :)

Jag i luften efter många om och men ;P

Helene med sin härliga outfit !!

Det blev en hel del härliga bilder ;P


Kameran var för snabb ;P

Här var kameran för sakta !

hihi

Nu sitter

vi i skolan och väntar på David.. hehe were are you ? :) Nej då, men vi har läst upp vad vi skrivit för reklektion kring vårt material och kollat det. Hoppas mitt duger, ska ta bort lite "eleverna" som var med lite väl ofta ;P

Mår fortfarande väldigt illa och jag är varm som bara den, får se hur jag känner mig sen. Nu ligger sockret på 12.4, kollade nyss. Det är i allafall bättre än igår ;P Får se, har ju ingen termometer hemma, Ewe lånade den jag funderar på om jag måste ha den tillbaka. Ifall jag har feber, jag behöver ta ca 50% mer insulin då. hehe lite bra att veta ;P

Tänkte lägga över bilderna snart från skolan för vi ska göra en power point ;P;P Mycket trevligare att kunna visa bilder på en redovisning än att behöva titta på oss när vi står där rakt upp och ned ;P hihi


Planer för denna tisdag

har en liten lista som vanligt haha:

- skolan, göra färdigt ett grupparbete.
- Ringa S. se om vi kan köpa kattmat idag.
- Fortsätta med kompleteringen (missat en lektion)
- städa? få se om jag orkar.
- Kolla på desperete ;P

Får se om jag kommer på något mer, hehe är ju alltid något som man missar, fast det är skönt att ha en liten plan i allafall. Ska ta med mig kameran till skolan, se om det finns något skoj att fota ;P

Vad blir det för er idag?

såhär ser jag ut idag

Jag har en RÖD handske som jag köpte på en marknad för ett tag sen. Linnet är från Gina Tricot och likaså kjolen. Strumpbyxorna med två olika förg på benen är från H&M. Hehe solglasögonen minns jag inte riktigt. Örhängena är från Ur och Penn :)



Jag har på mig Eriks stora skor ;P

Ser ni tingeling ? ;P


Rosor och döskallar, kan det blir bättre ? ;P

Var det Hiss eller Diss idag ?

Åt nyttigt igår juh

Jag gjorde iordning soppa och smörgås till kvällsmat igår, så jag har svårt att förstå varför jag låg så högt. Men gott var det i allafall ;)



Ni som vill äte lite nyttigare men vitt vröd så rekomenderar jag detta:

ingen uppdatering igår kväll

Jag mådde inte alls bra igår. Huvudet bara värkte och jag frös och var jätte trött. Kändes verkligen som jag hade feber. Sen kollade jag mitt kära socker och det låg INTE bra någonstans. Har ju legat på gränsen till lågt hela dagen och på morgonen var det ju något på två. Blev lite chockad när jag såg hur jag låg på kvällen för jag hade inte ätit något sött, eller brevid måltiden.
Så kanske det är ibland jag vet inte, men bra mådde jag inte. Har varit uppe många gånger inatt och kissat (sånt man gör när man ligger högt)

Jag låg på:


Lite väl högt...

Sitter i skolan

känner mig lite seg idag, illamåendet har inte försvunnit än även om jag ligger på 8,8 :/ Men det kanske går över, jag slutar tidigare än väntat idag för jag har inget material som jag vill greja med. Det skulle vi ha fått gjort på eftermiddagen för 50 kronor. Fast jag och Helene går hem då istället. Ingen ide när man inte har något att greja med.

Känns som om det är massa grejer att göra i skolan, idag ska jag:

- Skriva om mitt material.
- Lägga över alla bilder till redovisningen.
- Kolla på sannolikhetslära (som vi har denna vecka)

Sen har jag sånt där roligt som:

- Disk
- Plocka
- Göra mat

Osv...

Känns som en händelserik dag , haha med en massa måsten! Ska i allafall titta på topmodel ikväll!! ;P Klockan åtta på trean! Pratade precis med sabina och hon lovade att vi kunde åka och köpa lite kattmat på onsdag. Den börjar ta slut och jag köper alltid en 10 kg påse och det blir tungt på bussen! Det var snällt av henne <3

Så nu ska vi gå och stryka oss från listan och klockan 10 börjar lektionen igen, ska prata lite om ett problem vi fick utav läraren, se vad vi skulle välja ;P

Ha det så bra sålänge !

När jag var mindre..

ungefär på låg mellan och en bit av högstadiet, så var jag väldigt lätt att styra. Detta tog många utav mina kompisar i åtanke. Jag har inte insett förens nu att det faktiskt sitter kvar. Jag minns saker som att jag var tvungen att äta upp något jag inte gillade annars fick jag inte gå från bordet, detta var en kompis som bestämde.
Jag var tvungen att lära mig alla glosor innan jag fick smaka ostbågar. Jag som inte var lika duktig fick inte äta så många. Jag har alltid sett det fina i mina vänner men aldrig i mig själv, det är en svaghet jag har.

Jag är rädd att hamna utanför och vara ensam, utan vänner. När jag var mindre umgicks vi tre tjejer ganska mycket. Jag fanns alltid där när de behövde det, lyssnade pratade, precis som nu. Men jag minns hur utanför jag kände mig, jag kunde komma fram till dem och fråga vad de pratade om. "inget speciellt" Ändå så tystnade de när jag kom. Jag kände mig alltid som tredje hjulet och det sitter tyvärr kvar i mig. Så jag är fortfarande rädd för att bli bortglömd, för jag ser inte varför mina vänner vill ha mig som vän. Om de träffar andra som är bättre kanske de inte behöver mig. Detta är mina inre problem som jag måste arbeta med men ibland sitter det kvar så hårt.

Jag ber om ursäkt till två personer, eftersom en liten sak blev stor, men nu kanske ni förstår att jag inte menade något illa. Jag har saker i huvudet som vill ut. Jag har också rädslor. Jag är inte så stark som jag kan försöka att vara.

Love <3

Så ser jag ut idag ;)

Lägger in lite snabboutfit hur jag ser ut idag ;P

Har en väst som jag köpte på Crazy Fashion i Kristinehamn, en jätte mysig affär! Den lila köpte jag på en liten affär, minns inte vad den heter. men rea var det, 50 kronor. Legginsen köpte jag på Vero moda 199 kronor :)


Örhängen från Ur och penn :)



Så detta är jag denna morgon :)

skit sätt att vakna

Usch, kroppen skakar , hjärtat slår, illamåendet gör att det är svårt att äta när jag måste. Hatar att vakna såhär. Usch försöker att få i mig en banan men det går inte så bra... blä! Hoppas att ni vaknade på ett bättre sätt än mig !


  • hunger
  • darrningar
  • oro
  • svettningar
  • hjärtklappning
  • blekhet.

Om blodsockret fortsätter att falla kan ytterligare symtom tillstöta som:

  • förvirring
  • slöhet
  • beteenderubbningar
  • dubbelseende
  • medvetslöshet
  • kramper
http://www.insulin.se/Startsida_insulin/insulinbehandling/Lagt-blodsocker/?gclid=CLCm9-e02KECFcoqDgodfkbeIw


Nu ska jag

försöka att sova, ska bara packa skolväskan och ta fram kläder! Jag hoppas att morgon dagen blir bra, att det blir en lätt dag :) Vi får se,

god natt!


nu har jag gjort bort mig...

Erik åkte vid halv sju, och som vanligt är det oerhört hjärtskärande. Så jag gick och la mig en stund för att slippa känna den där värsta känslan. STORT misstag, jag vaknade vid tjugo över nio, den stora frågan är ju om jag kommer att kunna somna när jag ska göra det ???

Jag börjar ju skolan klockan åtta imorgon , vill ju inte vara helt slut .. Men det hade varit för jobbigt att vara vaken direkt efter att han åkte. För det gör så ont, går inte att förklara. Bara grät när vi kramades hej då. Fast så är det, snart är sommaren här och då kan vi ses oftare!! <3



Älskar dig , Erik

Dekoration !

de hade lagt ner ett super arbete på det också, och temat gick i rosa! hehe som ni snart får se lite bilder på:


Rosa bestick, rosa tallrikar, och glitter sugrör , Lyxigt !

När man kom in i lägenheten möttes man utav ballongen över dörrkarmen ;P

Även här hade de satt upp ballonger som en krans , super snyggt!

Bordet var rosa med cerpentiner i silver och rosa!

Deras kisse klara hade koll på listan, jag bytte låt en gång, inte så poppis ;P

Tulo ville ha tillgång till toaletten ;P

(inte deras katter på bilderna)

Det bjöds på mat ;)

Det var uppdukat med massa mat och dekorationer. De hade gjort jätte fint och det syndes att de hade gjort mycket arbete med det hela ! S och M var väldigt stressade när vi kom vid tjugo i sex hehe allt var inte riktigt klart men de hann med allt i sista sekund !

Maten:

Jag minns inte vad de heter, men en var med skinkröra och en med kräftor, jätte goda !!


En god sallad som kändes väldigt fräsch till maten de bjöd på :)

Rostbiff med ananas i mitten, super smaskigt!

Potatisgratäng stod på matlistan :)

Tyvärr tog jag aldrig kort på kycklingspetten, de var även de riktigt goda, det fanns mat till en hel arme, super gulligt av tjejerna att bjuda på ! <3

Dagen efter festen

Det är idag det hehe, mår som man förtjänar helt enkelt. Det var väldigt rolig kväll, med mat och frågesport :) Vi spelade ölspel och hade det trevligt ;) Vi var en hel del folk, väldigt många i Sabinas tvåa !

Det var roligt att fira Malin och Sabina :)

Hade det jätte stressigt igår innan vi skulle åka, därför jag inte bloggade igårkväll, kanske jag borde ha gjort ;P

Vad gjorde ni igår?

Kärlek

Att se en sån koppling som Jessi och Humle har är sällsynt måste jag säga. De är verkligen tajta. Direkt när jessi gick i från så gnäggade han efter henne och han lyssnade noga när han hörde hennes röst längre bort. En sån kärlek går inte att köpa för alla pengar i världen. De två hör ihop och jag är övertygad om att de kan gå långt. Jessi har tränat Humle från början då han inte kunde alla de sakerna som han kan nu. Han är en stor bebis, jessis bebis och det vet han om.
Om hon släpper honom lös i ridhuset så går han efter henne som en stor hund, ropar hon på honom kommer han med en gång. It is true love <3

Jag är stolt över min syster som är så duktig, med djur , med sin dröm.
Jag älskar henne <3


Dom pussas <3


Jag och min underbara syster <3





Gårdagen i stallet

Vi åkte ju till k-hamn och hämtade min lillasyster Jessi och sen C. Sen åkte vi ut till stallet och pysslade om jessis häst Humle. Han är världens goaste, C var jätte duktig och borstade och hjälpte till. Jag tycker att det verkade som om Humle kände på sig att C var lite speciell. Precis som djur känner att det är ett barn. Tyckte att det var helt otroligt!

Här är lite bilder : (jag lägger inte ut några bilder på C)


Vi mötte en stallkatt, jätte go. Jag och C myste med den en stund ;)

Humle hade rullat sig i hagen så han fick duscha benen, det gjorde ju självklart mammi Jessi :)

Nosen var också smutsig ;P

Här hälsar jag på Humle, hehe han är så fin ;)


Här är han borstad och fin, pälsen verkligen blänker :)

C tyckte att det var roligt att få borsta och greja, C har en kärlek till djur. Jätte duktig att lära sig hur man ska borsta och så. Sen fick C ge Humle ett äpple, då blev han glad ;)

mini me

eller jag som bebis, haha Ewe och Nike satt och grejade i något program och jag fick en bild med mig som baby. Den var skit cool. Hade jag dock sett den i en skräckfilm så att jag blivit rädd, men annars var jag lite söt ;P

hehe vad tyckte ni??


Jag såg glad ut i allafall ;P

Schema

idag har vi lite att fixa med också, hehe men det är inte stressigt i allafall ;P

- Plocka
- Diska
- göra mat
- Duscha, göra sig iordning
- Åka till Rud
- Sen födelsedags fest för Malin och Sabina

Så nu ska jag plocka lite sen ska jag lägga ut bilderna från igår ;P

Soooov morgon

för mig idag, katterna väckte mig inte så tidigt, utan vid halv nio ;) Det var super skönt måste jag säga ! Igår hade vi myskväll och tittade på en film på ettan med Jim Carey (eller hur efternamnet stavas). Jag tyckte att den var bra, med det var ingen favorit ! hehe

Erik lagade jätte god mat och kom ut med det till mig, han är så söt!!




Det var jätte gott, bakadpotatis med fläskkotlett och grönsaker ;)

Home sweet

home, väldigt skönt att vara hemma kan jag säga! har varit en lååång men trevlig dag ;) Hittade en klänning också som jag skall ha imorgon! har tagit en del kort tänkte lägga ut allt sånt sen, nu ska vi snart äta, är jätte hungrig, ska självklart titta på Merlin när vi äter ;P

Haft en bra dag?

Nu åker vi

mot Kristinehamn ;) Hehe ska åka i den vita pickupen eller vad det heter "jumpin" kallar de den för, sen ska vi byta bil i K-hamn till mamma och pappas saab ;P Den finns ju bara tre platser i den vi åker dit med ;P hehe

Ha en bra dag, ska ta massa kort i stallet och biljarden :) hehe lägger upp dem när jag kommer hem eller vad lunch ! ;)



Ska kolla på jessis älskling Humle också, världens goaste <3

Dagens schema

Såhär ser våran dag ut:

- Åka till Kristinehamn
- Hämta jessi och C
- Åka till stallet
- Hem och äta i Kristinehamn
- Spela biljard med J
- Åka till Karlstad
- Åka till bergvik
- Färga Sabinas hår

Det är en del att göra idag, hehe men ikväll vill jag ha en mysig kväll med Erik <3 Kolla på en kväll och käka lite godis och mysa :) hehe


Kissekatt kort

Tog lite kort igår med våran sega kamera, det blev några söta kort på dem. Mina små bebisar , älskar dem verkligen :) hehe Erik satt och kollade lite på datorn då och jag sprang runt med kameran;)

Har ni några djur?



Lille Dollar, Han är så söt :)


Scilla, fick verkligen en närbild :)


Tingeling, fick fina bilder på henne :)

Mina små bebisar, de är så goa :) !!

Morgon morgon

hehe var lite trött i morse faktiskt, hade inte så stor lust att gå upp men nu är det helt okej! Ska sätta mig och kolla på Tyra and Bella show, Kissie skulle ju vara med. Detta ska bli intressant att kolla på, haha :) Det kommer att vara kul att se!

Har ni sett det?


sitter och kollar nu ;P



http://2.bp.blogspot.com/_Pm83M7QwR04/SxLuj712TSI/AAAAAAAAABE/cCXFNegSbU8/s1600/snapshot_20091129_Kissie.jpg

Lite bilder

från eriks föräldrar, hehe jag med kameran vet ni;P


Anne ger kameran the crazy eye ;)

Lite suddigt på Stig :)

Var ju tvungen att ta kort på Grace också, saknar henne faktiskt !



Hon är så vacker, en helt underbar hund !!

Nu ska vi gå och lägga oss, ska vara i k.hamn imorgon vid tio så det är bäst att gå och lägga sig! Hehe Hoppas ni haft en lika trevlig dag som jag ;)

I lägenheten igen

Blev en lång kväll hos Eriks föräldrar men det var endast mysigt! Vi spelade 4 omgångar triss och färg, hehe jag vann två gånger ;P hehe ! Det är ett skit roligt kortspel alltså! Det rekomenderar jag att spela faktiskt, vi har lite special regler men gud vad kul det är !



Så ser spelet ut , hehe handlar om att få trissar och färger, beror på vad man ska ha just den omgången!

Nu ska vi

åka ner till eriks föräldrar. Vilket spännande avsnitt av Merlin det var! Hoppas vi hinner kolla på det nästa ikväll , hehe jag är helt fast! Erik tyckte också att det var bra!

Imorgon blir det fullt upp, ska till kristinehamn, åka till stallet med C och spela biljard med J. Ska bli roligt, ska fråga mamma och pappa om vi kan komma på lunch vid halv 12 ingefär :) Vi ska även på jakt efter en ny keps till erik :) Måste till bolaget imorgon också, Erik har inga öl tills på lördag! hehe

Nu ska vi lägga över lite bilder från linköping så att vi kan visa Anne och Stig, de vet ju inte vart deras son bor eller hur det ser ut :)

Hur spenderar ni kvällen?


Hemma igen

har varit och lämnat en påse med kattsaker till malin, Hon passar Nellan. Så vi åkte dit med lite leksaker och en liten klösbräda (hon klöser på mattan annars) Sen åkte vi till Willys och handlade lite grann. Köpte den där marabou polka den var jätte god måste jag säga ! ;) Till och med Erik älskade den, han brukar inte äta choklad annars hehe ;P Fast det var inte min favorit , det är den med non stop i !! <3

Innan vi åkte till Malin var vi förbi Eriks föräldrar och skulle se om de var hemma, men det var de ju självklart inte :P Så vi lämnade ägg till dem! Där erik jobbar så har de hönor och äggen är jätte goda !


Sen när vi var påväg hem så såg vi att det var bilbingo och då fattade vi direkt att hans föräldrar var där. Så rätt vi hade, så vi pratade en stund med dem och bestämde att vi skulle komma förbi dem sen. Blir väl att spela kort och umgås! Alltid lika mysigt!!

Nu ska vi käka och kolla på ett avsnitt av Merlin ! hehe


En fråga:

Har du bra kontakt med dina svärföräldrar?


Erik och jag också ;P

Måste ju lägga in en liten bild på oss också juh, annars blir det ju trist!


Erik gubben <3

Älskar att pussa honom när han är nyrakad!

Torsdag/söndags outfit

hehe tog några kort, har dock inte sminkat mig eller gjort något med håret. Haha men det är ju kläderna jag ska visa så ;P Erik tog korten, var lite enklare då, men gjorde lite konstiga poser, det är ju det som är kul!


Innan jag var klar, ville ju ha på mig mina skor också ;P hehe Stövlarna köpte jag på Skopunkten för 299 kronor.

Tightsen köpte jag på bikbok, 2 för 149 kronor!
Skärpet köpte jag på Gina ;)

Ett sånt kort som alltid måste vara med, kan ju inte stå still heller ;P

Tingeling ville också vara med självklart fick hon det...

Puss på mammas hjärta :)

Så ser jag ut idag, Hiss eller diss?

Gör mig i ordning..

Har precis duschat och nu har jag tagit på mig kläderna jag tänkte spendera dagen i:) Vi ska ut och åka en sväng, ska lämna lite grejer till en kompis som jobbar! hon vet inte om det än men ändå ;P
Erik står och rakar sig, hehe det behövdes. Han har alltid en sån där jobbig stickande stubb när han kommer hem till Karlstad! Ska försöka få honom att ta lite bilder, kan ju bli bättre outfit kort då i allafall :)


Denna låt fastnade jag för :)

Erik och jag spelar den nu, medans vi plockar och gör lite mat:)


ERIK!!!

Kom hem igår kväll, tror ni att jag blev glad eller?? haha det blev jag verkligen, hade saknat honom så mycket så nu fick jag somna brevid honom igår och det var underbart!

Nu på morgonen har vi busat, kramats och bara varit nära varandra! Det är en underbar känsla när vi inte setts på ett tag! <3 Känner på mig att detta kommer att bli en bra helg, vad kan gå fel när han är hemma ? :)

Nej nu ska jag pussa lite på honom !!!

God morgon

Röd dag i dag och allt, har sovit lite extra. Vaknade första gången vid fem men sen somnade jag om och gick upp vid halv nio ;P Det är väldigt skönt att ha en lugn dag att bara kunna göra vad man vill!

Vad ska ni göra denna röda torsdag?



Idag blir det inget matematik plugg i allafall den saken är säker!!!


Önska mig

lycka till inför mötet...

Nu kommer

Snart helene så ska vi iväg till skolan ;) Vi tog lite coola bilder i går i skolan, när vi hoppade från en bänk, det var väldigt roligt, dock var inte min kamera så snabb haha



Starten och landningen fick min kamera med!! ;P

Jag har en vän

som går igenom så mycket, som alltid har sitt huvud högt, som är så stark. Hon klarar allt och lite till, jag är så stolt. Jag vill finnas där, jag ville åka till henne och krama henne och säga hur mycket hon betyder för mig! Att jag finns här, dag som natt. hon är älskad <3

Outfit

Blev ganska nöjd över outfiten idag, den känns härlig!
Har en svart kjol från Gina tricot, 99 kronor.
Brunt linne, Gina tricot 49 kronor
Jag minns inte exakt var jag köpte den vita, måste fundera lite på den. Men jag tror att det va Gina!


Lite lockigt hår idag ;P



Handske och ett armband från Kappahl. ;)

Såhär ser jag ut idag , hehe outfiten är helt okej i allafall!
Eller vad tycker ni?

Tänkte ha mina svarta stövlar utan klack till ;P

onsdag morgon.

Sista dagen på denna arbetsvecka för mig. Är ganska skönt, kommer att behöva plugga i helgen ändå men det ska jag försöka hinna innan erik kommer ;) Idag står det en del på schemat:

- Skolan
- Äta på restaurangen i skolan ;)
- Åka in till stan
- Möte
- Träffa Sabina
- Plugga
- Greys anatomy

Blir nog en bra dag, hoppas den går fort så att det blir torsdag snart! Solen är framme idag, helt underbart! Så det blir solglasögon idag ;P


Nu ska jag snart

sova. Är väldigt trött och mår sådär måste jag erkänna. Det snurrar oroliga och jobbiga tankar och känslor just nu. Jag hoppas på en bättre dag i morgon och att mötet inte inte blir för jobbigt.. Vi får se ..

Har lagt fram allt tills imorgon och ska ha lockigt hår, så jag flätade lite!



Sov så gott ! :)

Nervös..

Jag är lite nervös inför ett möte imorgon. Är första gången jag ska dit och det känns läskigt. Vet inte riktigt vad som väntar men det märker jag väl kvart över ett i morgon. usch...


Gumman, jag saknar dig med!

Så nu har jag babblat i telefon ett

tag så nu är det dags att sätta igång lite. har över en halv bok att läsa idag så det kan vara dags att sätta lite fart! Kanske ska lägga mig i badet och läsa, har ju inget annat för mig då i allafall ;P Jo men så får det nog bli ! hehe

Så nu skjuter jag upp städningen tills på torsdag eftersom erik kommer hem då istället. Skulle ju städa och göra fint tills han kom hem! Det sista jag vill göra är att ta fram damsugaren när vi äntligen träffas! Funderar på att gå till konsum en snabbis faktiskt , köpa kyckling är enormt sugen på det. Då kan jag ju äta det imorgon också ;P

Var precis låg i socker igen, urk det börjar bli ganska tröttsamt nu faktiskt! Men det kanske vänder snart!

Vad har ni för planer idag?

ändringar...

Erik kommer inte hem i morgon kväll, han kommer på torsdag kväll istället. Jag hatar verkligen förändringar, har svårt att ta det på ett bra sätt. Usch jag som hade planerat saker och sånt. Ska försöka att smälta det lite och se hur det känns sen. (Jag kan förstå att det låter konstigt men det finns andledningar till att jag är såhär)

Jaja vi får se, tyckte att det var tråkigt i allafall att det blev en dag senare...


Saknar dig !! <3

Cykel

När Erik kommer så ska han hjälpa mig med min cykel, woho den står ju bara och skräpar just nu! (det gör alla våra cyklar men ändå)

Skulle vara skönt att kunna cykla här i vår och sommar!


Den röda cykeln är min! ;)

Hörs sen ! Ha en bra dag!

Traska iväg

till skolan alldeles strax, usch har inte en så stor motivation idag.. Men den kommer väl snart. Helene får göra mig mattesugen ;P haha
Så mycket som jag löjlade mig igår.. haha den sidan skulle ni se.

Jag har funderat lite om jag skulle våga lägga ut ett filmklipp , hehe se om jag vågar prata inför kameran! hehe skulle vara lite kul att våga utvecklas lite! Pratar ju bara med mig själv först! ;P

Någon som skulle vara intresserad att kolla på ett klipp om jag lägger ut?


Vargtröja från H&M

Dagen outfit består av svarta strumpbyxor, en kjo/klänning från Gina Tricot och en vargtröja från H&M. Jag har på mig örhängen från Ur och Penn, och ett halsband från Kappahl :) Känner mig ganska nöjd med den, är min stil:)

Lite bilder :


Här är örhängena, 29 kronor, Fanns i fler färger :)

Där ser ni lite av halsbandet, var 50% på alla smycken, var bara tvungen att ha det :)

Erik älskar den här tröjan, 49 kronor kostade den på rean, ett kap!

Så ser jag ut idag, hehe som sagt svårt att fota själv!
Dollar ville inte ställa upp och ta kort haha ;P

to do

Idag är det fullt på schemat igen:
- Skolan, räknt jour.
- Sen ska vi göra ett arbete i gruppen
- Sen lektion
slutar runt klockan tre idag. Sen tänkte jag läsa mer inför seminariet.
- Städa lite (vill att det skall vara fint tills erik kommer imorgon)
- Skriva ner planering ordentligt för veckan!

Så det är lite grann att pyssla med, ska se om jag hinner träffa Sabina en stund också. Får nog bli på kvällen i så fall. Känns som om jag har ganska fullt upp med saker just nu!

Vad ska ni göra denna Tisdag?

Och jag måste ju självklart titta på desperete housewife ikväll också ! Det är spännande nu kan jag säga !

god morgon ..

Åh jag vaknade vid fem första gången, gick upp och gav katterna mat. Sen gick jag ut på balkongen, solen sken och det var jätte vackert ute! NU när jag vaknade för en stund sen så är det moln överallt! Det är trist.. men jag hoppas att vädret blir bättre snart!
Skulle vilja gå ut i skogen med Erik på en picknick eller något liknande när han kommer hem. Bara sitta och prata, hinner ju inte det så mycket på vardagarna, svårt att få tag på honom. Fast vi klarar det ändå, var riktigt jobbigt i början när vi inte var vana...

Någon som har distans förhållande?


Natti





Nu ska jag och mina bebisar krypa till sängs ! <3

Satt

och försökte fila på ett inlägg om de tips jag fått av min diabetessköterska om insulinpumpar. Insåg ganska snabbt att det skulle ta ett tag! Så det kommer jag få skriva på i omgångar tror jag!

Nu är jag jätte trött, förstår inte hur jag kan ha så mycket grus i ögonen varje kväll... skumt!

Har lagt fram alla kläder, smycken och packat skolväskan så nu kan jag söva gött inatt ;) Så nu blir det balkongen, borsta tänderna , ta en spruta och sen in i drömmarnas värld!

Brukar ni drömma och sen komma ihåg dem?

....................... sugen

Jag är sugen på något sött,,,,,, typ choklad eller liknande !! Eller glass... vet inte vad jag vill ha men något, sockret har legat åt det lägre håller hela dagen, vilket gör mig mer sugen!! Det hjälper ju inte att mensen gör att hela jag skriker efter choklad....

Jag försöker att hålla mig, för går jag till konsum köper jag nog för mycket !! ...

Hmm... pop corn kanske jag har, inte lika gott men då tuggar jag i allafall på något ...


Woho!!!

Nu vet jag har jag ska spendera denna kväll, hihi Kolla på Merlin!! ;);) Jag älskar verkligen den serien! Ska snart titta på 5 avsnittet av säsong 2! Var så spännande och hjärtkrossande förra gången så nu måste jag se detta! Håller på att laga mat nu, Potatis och burkskinka!! Det påminner mig lite om sommaren!
Tänkte att jag skulle passa på att äta det idag för erik är inte lika förtjust i det och han kommer juh på Onsdag <3

Jag låg på 3.3 förut i socker, kändes väl sådär... Ska titta innan maten nu och se vad jag ligger på, hoppas att det inte blivit någon speciell rekyl.. Skulle vara trist. (När kroppen höjer sockret själv) Vi får se, har i allafall kollar innan och efter varje måltid i dag, känns underbart skönt att komma igång igen!!


http://1.bp.blogspot.com/_SniTwfm5BwE/SzAO1lKgL-I/AAAAAAAAB9Q/9Bbc0Xih9Ag/s320/Merlin+Season+2+Vol+1.jpg


Någon mer än jag och Erika som älskar serien??? :)

Back from

school ;P
Idag hade vi föreläsning och sen stannade jag och Helene kvar på räknestugan. Vi hann en hel del faktiskt, var väldigt skönt att få lite grann räknat. Skrev ut alla övningstentor och repetiotionsuppgifterna! Så nu finns det en del del att räkna kan jag säga! uhhh.. ryser i mig, så mycket är det !
Övning ger färdighet (haha hoppas jag i allafall)

Jag tycker att mitt socker varit lite skumt idag. Får se vad det visar sen!

Några måsten innan soffan:
- Diska
- Laga mat /matlåda
- läsa i en bok (seminarie på onsdag)
- Packa skolväskan inför imorgon

Ja jag tror att det är det :P

Jo jag ska titta på Top model ikväll också !! Kollar ni på det?


http://3.bp.blogspot.com/_W9JQJ8nRO20/SwWqAIUjPiI/AAAAAAAAAYU/TftXckSW-SY/s400/antm-13.jpg

Till skolan!

Nu är det dags att fixa det sista! Sen vandrar jag iväg till skolan, med mina böcker, miniräknare och allt möjligt :) Hittade min lilla bok man skriver i också, hehe den var väldigt söt !




Hoppas ni har en bra måndag! Så hörs vi när jag kommer hem sen igen!


Katter som behöver hem

Jag tar upp det igen, gå gärna ner och läs om Josefina, en katt som har haft ett tufft liv. Om man funderar på att skaffa katt så finns det helt underbara ute på katthem. Katter som verkligen behöver ett hem och en kärleksfull ägare.
Scilla och Tingeling tog jag över för att de hade fått allergi, var ingen som ville ta emot två vuxna katter. Jag föll för dem på en gång och nu när jag ser tillbaka så är det mitt bästa beslut hittils! Jag kommer aldrig att skilja dem åt, inte någon utav de tre. Dollar köpte jag hos en uppfödare, eftersom Tingeling har svårt för andra katter så kändes det som om jag ville ha samma ras.



http://evamojje.files.wordpress.com/2008/01/djurpolis-nu.jpg

Kika in på deras sida!

Vi behöver ta hand om våra djur, och stötta dem!
Kika gärna in på olika katthem i Sverige, de behöver familjer till katter för tillfället, katter behöver nya hem!


Måndags klädsel

Har precis tagit på mig kläderna , lägger alltid fram dem kvällen innan. Om jag skulle försova mig eller något så går det snabbt i allafall att bli färdig! hehe jag är väldigt kontrollmänniska. Måste ha ordning på allt runt omkring mig, annars faller allt pladask! Så jag skriver ner det jag skall göra under dagen, annars blir det för jobbigt att hantera.
Jag verkligen hatar när något blir som jag inte trodde! Det är en träningssak.

Här kommer outfiten (denna gång ställde jag kameran på hyllan, blev lite lättare att se)


Har mina favvo örhängen just nu, skrev fel förut i bloggen, dessa är från GINA, köpte dem för 29 kronor!

Ser ni lite av min lägenhet också:)

Satte kameran för långt ner, haha blev gulligt ändå!

.............................................................................
Älskar när det blir lite färg, speciellt nu när vi går mot sommaren, även om vädret här inte ser så glatt ut!

En bra start på dagen

Eftersom jag har diabetes så har jag varit hos en dietist några gånger. Vi har pratat mycket om att tänka på frukosten. Jag hade innan väldigt svårt att få i mig frukost på morgonen eftersom jag började må illa. Kunde ta en hård macka och sen gå till skolan. Blev oftast väldigt trött på förmiddagen innan jag fick i mig lunch.

Nu har jag ändrat det och ätit en stadigare frukost på morgonen eftersom det är en av de viktigaste måltiderna. Så jag börjar varje dag med en talrik flingor eller musli med yougurt!


Detta är muslin jag äter eftersom den är osötad. Vill inte få i mig för mycket socker på morgonen eftersom det ökar mitt illamående. Detta är riktigt gott och ibland har jag russin eller banan i:)

eftersom jag är väldigt laktos känslig så köper jag alltid laktosfri youghurt. Har fastnat för denna, skogsbär som ger en god smak.


En god frukost som ger en bra start på dagen!



Vad äter du till frukost?

Taggad

Det känns som min och Ewes "tävling" verkligen kan hjälpa mig att verkligen börja kolla sockret ordentligt! Idag var det vi skulle börja. Så nu har jag kollat blodsockret första gången idag och det låg på 6.9 ;) Tycker att det känns bra som morgonvärde idag faktiskt! Skönt att få koll igen, måste bara hitta de där små böckerna jag brukar skriva i... hmm undra vart de har sprungit och gömt sig :/

Bara att leta som en tok ! Vill ju skriva ner värdena som jag tar!

God morgon förresten !



(Datumet är i allafall rätt, men klockan är en timme fel.)


uhhhh

Huvudet värker och jag är jätte trött, bara väntar på att klockan ska bli mer så att jag kan sova! Men den går segt just nu måste jag säga!
Imorgon är det skola igen, storföreläsning och sen räknejour. Så det blir nog ett tag i skolan skulle jag tro! nee nu ger jag nog upp, ta en sväng till balkongen, sen borsta tänderna och nanna kudden. Känner mig som en gammal tant som alltid går och lägger sig innan det blir mörkt. Men mitt huvud säger med sitt jävla dunkande att det är dags att avslut denna dag ;P

Hoppas ni har en huvuvärksfri kväll :)



Natti natti !

Ligga på bordet!

Här har ni andledningen till att jag låg på bordet på universitetet:


Helene knäckte min rygg!!!

Tradition

Som vi har börjat med i skolan för ett tag sen. Ibland bjuder vi varandra på fika, när det är långa eller jobbiga dagar ;P Först var det jag, Linnea och Helene, men sen var david med i fikacirkeln. Så nu bjuder vi varandra lite då och då:) I fredags var det jag som bjöd, tänkte bjuda på lite "fika" bilder :


Bara jag som inte dricker kaffe :P

David har inte börjat mumsa än ;P

Linnea äter sin kaka:)

Helene är redo för det första goda bettet ;P

Jag trycker in hela bullen i munnen.. haha nej då ;P

Är en mysig liten tradition tycker jag ! Skolan blir lite "mumsigare" haha hittade inget bra ord.


Merlin

Har verkligen fastnat för den serien sen jag såg det första gången i Svtplay. Har precis ätit och kollat på ett avsnitt, sjukt spännande just nu! Händer något hela tiden och jag är verkligen helt inne i att följa alla personer :) Ska snart sätta mitt och kolla på ett avsnitt till tänkte jag! hehe

Först ska jag ringa Erik och höra hur det är med honom. Han kände sig lite hängig förut. Hoppas att han blir frisk snart, för på onsdag kommer han ju hem över den långa helgen. Ska bli underbart mysigt att träffa honom igen ;)


Ett kort David tog i skolan... kan ju fråga sig varför jag låg på bordet??

Haha :)

Pluggeli plugg

Stefan kom hit och hjälpte mig och vi räknade, kändes jätte bra att få det förklarat på ett annat sätt:) Han är jätte gullig, han ska hjälpa mih igen om jag känner att jag behöver det :) Guldvärt!

Sen gick vi ut med Katterna i solen, var jätte skönt, Tingeling älskar att vara ute och leka :) Tog lite bilder, tycker de är så söta när de är ute. Snällt av Stefan att ta med dem ut, är så svårt att göra det ensam!


Stefan :)

Dollar


Tingeling och Scilla :)

Diabetes, insulinpump?

Nu imorgon skall jag verkligen försöka börja att kolla sockret regelbundet och få ordning på det! Ska skicka in till min läkare så att hon kan bedömma om vi behöver ändra några doser! Jag vill verkligen få testa att ha en insulinpump men då MÅSTE man kolla sockret regelbundet. Jag ska göra det nu!

När man får insulinpump är man på sjukhuset på dagvård i ungefär en vecka för att ställa in doser och lära sig allt om hur de fungerar. Lite skrämande att ha en slang i magen hela tiden men då slipper jag ta massa sprutor varje dag. Just nu tar jag 5 sprutor om dagen. Har haft diabetes i 3 år i oktober och jag känner att jag måste ta mer ansvar och få det till en vardag. Tävlingen med Ewe känns som en bra grej, då fokuserar jag på att göra det av en annan andledning och då blir det mer roligt!

Jag hoppas att jag kommer lyckas, skulle vara perfekt om jag kunde få insulinpump till sommaren då jag kan vara där en hel vecka utan att missa något, men vi får se. Kan bli en lång process!



Någon som har något tips på en bra insulinpump?

Stefan!

Han är jätte go, han kommer hit sen och ska hjälpa mig med matten. Tycker att det är super gulligt och jag uppskattar verkligen att han ställer upp! Helt underbart!! Han kommer vid lunch, då ska vi käka pasta och köttbullar !




Söndag!

Tjolahopp !
Jag vaknade ganska tidigt igen i morse, haha när man vaknar med tre katter runt sig som vill ha mat är det svårt att sova ;) Nu har jag käkat lite frukost, funderar på att gå och lägga mig en stund igen:)

Igår var det fullt upp med sysslor hela dagen! Vid klockan åtta kände jag att det fick räcka, var för trött då. Så jag och Helene vandrade ner till Ica och handlade lite. Sen kollade vi på "Man in tights" Det var kul att få skratta lite ! Efter filmen satt vi och diskuterade läraryrket, hur alla målar upp en bild om hur en lärare skall vara och inte.


Robin hood, man in tights

Helene har en blogg :)

Jag visste inte det så började vi skriva sen sa hon att de var hon ;P Lite pinsamt hihi



http://smultronblomster.blogg.se/

Kika in :)

Rädd för mäniskans handlingar mot djur!

En kväll när jag och malin var ute oc kollade på olika hemsidor efter katter så gick vi in på kristinehamnsdjurskydd för att kolla. Vi satte oss och läste om olika katter men stannade upp vid Josefina. En kattunges historia som gör mig mörkrädd. Skaffar man djur ska man ta hand om dem! Blev så arg och ledsen för kattens skull när jag läste artikeln. Jag tycker att det är viktigt att ta upp historier som dessa för vi har skyldighet att ta hand om djuren vi skaffar.
Josefina har ett hem nu men här är hennes historia:

Lilla Josefina kom till Djurhemmet söndagen den 17 januari och var då mycket illa däran. Hon hade iakktagits av en lokalbo under ett par veckor i Väse men inte gått att infånga. Vintern hade inte varit snäll mot lilla Josefina så på söndagen satt hon där i en snödriva allt för svag och medtagen för att kunna röra sig. Hon var skinn och ben. Hennes öron var förfrusna och såg ut som små krusiga kålblad.De måste värkt något fruktansvärt. Hon var rejäl förkyld och hennes ögon var helt igenlimmade av ögoninfektion och pga av detta hade hon ingen möjlighet att längre söka föda och satt där i snödrivan och väntade på döden.

Josefina är troligen född på sensommaren och hur hon blivit hemlös vet vi inte och kan endast spekulera. Hon togs till Karlskoga veterinärklinik där det konstaterades att hon bara vägde kring 900gr. Josefina fick en grundlig undersökning och fick mediciner som skulle hjälpa henne att tillfriskna. Eftersom hon var för svag för att själv äta eller dricka så gav personalen henne medicin, vatten och mat med hjälp av spruta de första dagarna. Josefina blev tillsedd med mat, dryck och medicin varje timma. De första dagarna var det kritiskt om hon skulle orka men tillståndet förbättrades hela tiden. Den 20/1 tog hon sina första stapplande, vingliga steg och försökte att slicka på lite mat på ett fat men orkade inte tugga. Hennes ögon var rejält infekterade och varade men rengjordes regelbundet så hon kunde öppna dem. Josefina försökte spinna, trots sin svåra förkylning och till och med stryka sig mot personalen. Trots att hon knappt kunde stå på sina ben.Vi kan därmed konstatera att Josefina med största sannolikhet en gång haft ett hem och kontakt med människor. Josefina är ett typexempel på det plågsamma öde de flesta hemlösa katter går mot om de inte blir omhändertagna. Den 22/1 började Josefina att äta och dricka själv.Hon gick på sin låda och kissade. Hon orkade till och med leka med en liten tygmus. Den 25/1 började vi se att Josefina orkar putsa sig och hon fick äntligen igång sin mage.Diarré i början. Hon var ännu väldigt förkyld och hennes ögon var fortfarande infekterade. Hon var ännu svag och trött och vilade ofta på sin fårskinnsfäll under mjuka filtar.

Den 26/1 fortsätter Josefina att förbättra sitt allmäntillstånd och även om hon fortfarande var skinn och ben och mycket svag så hade hon definitivt fått livskraft och glädje tillbaka. Hon njöt av att kunna äta och sträcka ut sig på mjuka filtar. Hon spann och strök sig mot besökare i karantänburen och protesterade när hon fick den "uschla" ögonsalvan. Den 28/1 avslutades medicineringen för Josefina förutom ögonsalvan som hon fick tåla ett tag till. Hon har började gå upp i vikt och hennes allmäntillstånd förbättrades stadigt.Förkylningen hade hon fortfarande men den var på bättringsvägen. Hon åt med god aptit, var nyfiken, lekfull och social även om hon ännu fortfarande lätt blev trött och vilade mycket. Den 4/2 upphörde vi med ögonsalvan eftersom Josefinas ögon blivit i det närmaste återställda. Visade sig sedan att Josefina fick börja på nytt med behandling för sina ögon men att de, efter ytterligare medicinering och veterinärbesök med skrapning av hornhinnan,nu är fullt återställda. Till veterinärens förvåning och mycket glädjande har Josefina inga bestående ögonskador.

Den 8/2 kunde vi berätta att hennes päls blivit jättefin och att hon stadigt gick upp i vikt. Den svåra förkylningen var nästan helt borta. Hennes ögon var fina och klara. Hennes öron som blev förfrusna hade en hel del död vävnad som togs bort av veterinären när Josefina var på en grundlig hälsokontroll. Nu är hennes små öron bara stumpar så någon öronmärkning kan det aldrig bli tal om. Det får bli chipmärkning istället. Hon fick för säkerhets skull också en ny antibiotikakur. Även om Josefina fortfarande var lite tunn och underviktig så mådde hon så mycket bättre.Hon blev lätt trött och vilade mycket men blev piggare för var dag. Josefina blir nog aldrig en stor katt pga av undernäring när hon fortfarande växte men hennes livsglädje är det inget fel på. Många underbara människor har hört av sig och erbjudit sig att adoptera lilla Josefina. De har donerat både pengar, mat och saker till henne. Det par i Väse som först hittade Josefina och räddade henne ur snödrivan adopterade lilla Josefina. Josefina fick komma till sitt nya hem den 25/2/10. Där kommer hon att få ett underbart hem där hon kommer att bli väldigt ompysslad och dessutom får två kattkompisar. TV4 och NKP gjorde reportage kring Josefina när hon lämnade Djurhemmet.Vi har länkar till båda reportage under vår Aktuellt spalt.


http://www.djurskyddetkristinehamn.se/index.php?id=4

en liten bild på henne.

Det är hemskt och oförlåtligt !!


Har gjort ett ryck!

Jag har hållt på och grejat ett bra tag! så nu har jag hunnit en del, men allt är lång ifrån färdig men ändå;P  Känns bra att få en kreativ dag och få mycket gjort, det behövdes.

Jag har:
- Plockat och damsugit ;)
- Lämnat in ett arbete, blev typ två sidor så det kändes skit bra!

Nu ska jag sätta i gång och diska lite sen kolla den andra uppgiften som ska lämnas in. Pratade precis med mitt hjärta också, älskar honom så mycket!


Jag fick en ide!

Sitter och pratar med Ewe nu i telefon, om hennes astma, och att hon ska kolla vart hon ligger, på vilken nivå. Hon ska just nu ligga på 500-510 fast egentligen när medicineringen är färdig ska hon ligga runt 600-650. Nu när vi pratade i telefon hade hon ont i bröstet och blåste i en grej som visar hur hon ligger. Nu låg hon på 360 och det är alldeles för lågt.

Vi ska tävla om att bjuda varandra på bio.

Ewe ska kolla hur hon ligger:
- På morgonen
- Innan och efter aktivitet
- Kvällen

Jag ska kolla:
- På morgonen
- Innan och efter en måltid
- på kvällen.

Sen ska vi skriva hur vi låg och varför.


to do list

japp , bäst att skriva ner så jag inte blir förvirrad och går och lägger mig och sover, haha!

- Lämna in ett arbete, skriva det först.
- Städa, börja med att plocka allt i allafall.
- Kolla kompletering för missad lektion.
- Diska
- Damsuga.

Just nu ser listan ut så, får se om jag kommer på något mer som måste göras!!


Lördaaa

Haha, det brukar vara en sån där wow vilken rolig dag, jag är ledig woho, men nehe! Jag måste städa och framför allt plugga! Jag hann inte det i går eller torsdags så jag måste verkligen ta tag i det nu, men BLÄ vad tråkigt ;P Haha men alltid skönt att få det gjort, ska skriva om material och liknande så det känns inte så dumt.

Ja just det, har ni sett en Geobräda? Går att arbeta med i skolan men Helene kom på en smart grej, om man gör en större sån och fäster snoddar så blir det skit snyggt, ett riktigt konstverk!
Här har vi gjort i skolan:


Det ser nästan ut som en fjäril. Här arbetade vi med spegelvänt.

Det går verkligen att utan att tänka på det, få fina figurer och former. :)


Jag anser att Geobrädan är ett bra material och konkret för eleverna att arbeta med. De kan lägga olika geometriska former som, Kvadrat, pentagon, trianglar osv.

( En likbent triangel och en liksidigtriangel)


God natt!!


Johnblund

har lagt ett helt jävla lass grus i mina ögon nu, plus att jag har en katt som nafsar mig på fötterna. (Tingeling vill ha mat, då får man passa sina små fossingar hihi) Ska ge dem mat, tvätta av sminket och sen nanna kudden, är så trött så jag kommer väl att dregla hela natten ;P

Tack Erik för att du fanns där för mig ikväll, det betyder väldigt mycket. Det var skönt att få prata med dig så att jag kunde lugna ner mig lite ! En av kommentarerna du sa var så vacker:

"Jag skulle göra allt i hela världen för att förstå hur du känner"


Älskar dig.

Lite djur

som vi tittade på när jag Tommy och Mimo var i Mariebergsskogen;)


Fåren hade fått små lamm, de var jätte lekfulla och hoppade runt och sprang som i en liten flock. Höger, vänster, upp på stocken... skit söta!!

Jag fick en favorit, lammet med vitt huvud, kunde inte sluta titta på godingen ;)

Dessa små chillingar, var mindre och så otroligt gulliga, de var helt underbara. En sån sweety skulle man ha <3

Här låg en dam, höggravid :P

Här är min lilla sötnos igen , helt förälskad!!!

Nästa gång vi ska dit ska vi kolla på djuren i stallen också, vi var där lite försent. Så nästa gång blir det en helg så att vi hinner träffa alla ;)


Fredagen går mot sitt slut...

Har varit på en jätte mysig middag tillsammans med Stefan, Sabina och Malin. Vi firade deras fördelsedagar lite sent, gav presenterna idag även om de skall ha festen nästa helg! Vi valde att gå till Score och äta, underbart gott kan jag tala om!! Tog samma sak som när vi var där förra sommaren, fläskfiletoast ;)


Stefan och Sabina

Jag och Malin

Såhär såg min underbart goda mat ut:

(ketchupen hade jag dit själv, haha)

Jag gav flickorna ett varsit lite anorlunda kort, hade valt ut scrapbooking papper och skrivit på:)



Det var en mycket trevlig kväll, tack för sällskapet <3

Nu drar sig

klockan mot ett och vi är inne i sluttappen av arbetet. Sabina kommer och hämtar mig klockan ett, så ska vi dra ner till stan. Se om man hittar något nice. Ska ta fram någon snygg outfit till ikväll också, funderar på lite guld ;P

Smell you later ;)

skolan

Nu sitter jag i skolan och vi ska snart dra igång med arbetet, det var större än vad vi trodde. Ska ha med allt möjligt, så det kommer att ta lite tid skulle jag tro, tur att vi träffades så tidigt;)

Vad gör ni denna fredag??


Planer

Idag är det ganska fullt ös, måste jag säga ;P eller ja med roliga saker !

- Gå till skolan, skriva klart arbetet. (inte den roligaste)
- Gå på stan och hitta en prinsessklänning till Sabina.
- Möte
- Stan en stund till?
- Hem och göra sig iordning.
- Möta Sabina och Malin på stan och äta middag på restaurang!

Mysigt att unna sig mat på restaurang, är inte så vanligt hihi! Ska ju även försöka att lägga ut lite mer bilder på alla de söta djuren, helt underbara!!!


Mariebergsskogen!

jag hinner tyvärr inte lägga in alla bilder jag skulle vilja göra, men jag tänkte bjuda på lite grann i allafall! Var där med Tommy och Mimo och vi hittade barnasinnet igen i allafall. Vi åkte ruschkana och sprang runt och skrattade som små barn, (speciellt jag och mimo). För att inte tala om alla underbara djur!! Ojojoj , bebisar överallt :) Och fle är det påväg, synd bara att jag inte fick hälsa på papegojan ;P Det blir någon annan helg det!



Så söta ! ;)

Den väldigt fartfyllda ruschkanan, de bara flög ner *host host

Jag hittade en kompis, hade jag pussat den så kanske jag hittat en prins ;P

Grodan ville inte ha två på ryggen haha ;P;P

Det var lite bilder från dagen, måste lägga ut fler sen men just nu måste jag nog börja göra iordning mig, se om jag hinner skriva innan skolan ;P

Fredag !!!!!!!

Woho , äntligen är det sista skoldagen denna vecka, ska bli såååå skönt kan jag tala om:) Alltid skönt med helg faktiskt. Igår var vi ute i skolan och gjorde lita olika uppgifter med elever på en skola. Tänkte visa er lite material vi använde och vad eleverna gjorde för mönster:

Här var en station, min där vi höll på med mönster.

Här är linneas station, där eleverna fick räkna ut vad som låg under muggarna, sen bygga egna tal.

Här är Helenes station, eleverna får lista ut hur mycket varje figur väger.

Här är Davids station, eleverna ska ta bort lika mycket på varje sida för att räkna ut hur många tändstickor det är i asken.

Det var så skönt att komma ut lite och pyssla och speciellt träffa elever! Jag tog några kort när de la sina mönster, ska visa er några:


Det är ganska avancerade mönster att följa med de var väldigt duktiga!!

Idag ska vi i studiegruppen träffas och skriva färdigt uppgiften, så vi blir helt klara, annars skulle vi varit lediga idag hihi ;P



Hello !

Det har varit en lång men jätte lyckad dag!! Nu är jag väldigt trött och sängen bara skriker efter mig, eller jag skriker efter den! Så det är nog dags att ta mina trötta små fötter (stora fötter) och traska iväg hela den lååånga biten till sängen! haha!

Hoppas ni haft en super duper bra dag !

Natti natti !


Morronrocken är på hihihi ;P

Nu ska jag kila

iväg till bussen, hehe hoppas jag har pengar på mitt busskort, det hoppas jag i allafall ,P Ska träffa tre små stjärnor ;)


David :)

Helene :)

Linnea :)

Min underbara studiegrupp !!

Hej så länge!

Outfit

Haha tänkte lägga ut lite bilder på mig , hur jag ser ut idag :) haha som sagt suger på att ta kort själv men facet kan jag ju ta kort på i allafall !! Har faktiskt sminkat mig idag, ganska ovanligt på vardagarna men jag vill helst ha det när jag ska bort någonstans och träffa elever jag inte träffat förut! hihi det sitter nog i huvudet!



Älskar verkligen de där örhängena, långa och de syns väl! Köpte dem på ur och penn för 29 kronor !

Leggins från Veromoda, och en prickig kjol som jag vette fan vart jag köpte haha !!

Sen har jag en "handske" runt vänster arm ;)


En ny torsdag

Idag ska vi i studiegruppen besöka en skola och arbeta med Prealgebra. Vi har delat in oss i grupper så jag ska ha mönster med grupperna ;) Satt igår och fixade allt inför idag! Hade det ju redan i huvudet så det var inte så svårt! Är alltid lika roligt att åka och få träffa elever igen! Har ju ingen vfu så det är lite tomt!

Sen ska jag gå på stan en sväng med Helene och kolla runt lite när vi är färdiga för idag! Sen blir det hem och byta om och åka till mariebergsskogen med Tommy och Mimo ;) Ska bli mysigt att gå runt och titta på djuren ;)

Kommer att bli en bra dag! det känns som det nu i allafall ;) Hoppas på att solen ska hitta en väg genom molnen men det är nog inte så stor risk! Fast hoppet finns ju där i allafall! hihi


Jag saknar dig mitt hjärta! men nästa helg ses vi i allafall !!! <3<3<3

Håller på

att fixa kategorierna, så nu är det lite rörigt.

Tack Mimo!!!! det är guldvärt!!!!


Melissa Horn

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen



Vad skulle du göra om du visste?
Springa till mig eller ifrån mig?

Ingen vanlig dag

idag heller, för Sabina fyller år!

Grattis grattis grattis !!!!!!!!



Nu är du 22 år, HIPP hipp hurra!!!

fy fan

känns som om jag håller på att bli sjuk... inte så konstigt egentligen eftersom Rasmus hade hög feber och Erik var förkyld.. ! I morse mådda jag bra, trött bara, såg fram emot dagen skulle träffa Madde och Magnus! Sen när började jag känna mig varm och huvudvärken trängde på. Funderade på att gå hem tidigare, slutade klockan tre men jag ville inte få kompletering. Nu är jag hemma , har legat och vilat. Ska försöka komma iväg imorgon, känns som om jag verkligen måste! Nej ska försöka laga lite mat och sen lägga mig och vila igen!

Förlåt gumman att vi inte kunde ses, hade sett i fram emot det Madde!


Majbrasa

Vi tände en STOR majbrasa på gården. Vilken kul kväll, jag skrattade så att jag fick ont i magen, vi hittade en nya lite komplicerad ställning! haha den ska jag testa någon gång, om erik orkar vill säga !


Här håller de på att sätta fyr på den ;P

Här står den i lågor, vi stod vid sidan av den och drack lite vin och öl och barnen grillade korv i en liten brasa brevid! Super trevligt!

Natti natti, nu blir det att sova, är trött som bara den, har hunnit med mycket idag!! ;P

bilder ;P

Här har ni ett fåtal i allafall från min tur till landet!


Första dagen, fick hälsa på tjuren haha vi blev vänner i allafall, sen ligger lilla Olle där också <3

Erik och jag när vi var och shoppade, ska visa lite nya saker någon dag här ;)

Här var huset vi bodde i ;)

Fick även se Stånkorvar in real life :) Blev lite småkär i den ändå ;P

Har massa mer bilder, men de kommer när jag inte har hängande ögon och skola klockan åtta ;P

En hel mysigkväll

Malin, födelsedags"barnet" kom upp och vi skulle kolla på film, men det blev ingen film istället satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord  ! Vi kollade på katter på blocket, fanns en hel del godingar! Malin kommer att bli en bra mammi när hon bestämmer sig för att skaffa en kissemisse!
Var en trevlig kväll och jag är glad att jag hade äran att umgås med M på hennes speciella dag! Haha ser i fram emot att se de "fina bilderna" på mig i hennes blogg, antar att de kommer upp där! (ska sno dem av henne sen och lägga ut ) mohahahaha!

Nu börjar jag bli trött, får se om jag går och lägger mig på en gång eller inte! Skall i allafall lägga ut någon bild från Linköping tänkte jag ;)


En liten present ;)

När jag kom in i klädgarderoben såg jag en helt underbar liten lapp av helene , men inte nog med det! Jag fick världens sötaste KATT, den var röd och svart, JAG GILLERT. Helene hade virkat den till mig när jag var borta under helgen! Den var jätte fin, och den hade en rosett vid svansen!

Sorry för de dåliga bilderna men kameran är som den är ;P




Tack Helene , den var helt underbar!

Massa KRAMAR till dig !!!



Idag är det inte

en vanlig dag för idag fyller MALIN 21 år !

Grattis gumman !! <3


Nu är jag hemma !

Känns både bra och mindre bra eller vad säger man. Det var helt underbart att vara i Linköping ! Helt underbar familj och vi har haft jätte mysigt ! Alltid lika underbart att träffa Erik självklart, mitt hjärta ! Tänkte duscha och fixa med packningen sen så har jag tagit toook mycket bilder , ska lägga ut några i allafall ;P

Ska spela denna låt för er, fastnade för den:

[Chorus]
Someday we gonna rise up on that wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'


[Verse 1]
They tellin' me it's all good just wait
You know you're gonna be there someday
Sippin' on Jim Beam ok
Gotta get these things one day
Till then do another line you know
Searching for that other high
Stop or I gotta steal then steal
Kill or I'm gonna be killed
I got a sack in my pocket
Conscious yellin' drop it
You know we're gonna lose it someday
And we tryin' to hold it all together but the devil is too clever so
I'm gonna die you gonna die we gonna die Someday one day I said

[Chorus]
Someday we gonna rise up on the wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'


[Verse 2]
Try to lie but it ain't me Ain't me
Try to look but I can't see
Can't stop right now cause I'm too far and I can't keep goin' cause it's too hard
In the day in the night it's the same thing
On the field on the block it's the same game
On the real if you stop then it's no pain but if you can't feel pain then it's no gain
Rearrange and you change and it's all bad and you try to maintain but you fall back
And you crawl and you slip and you slide down
Wanna make it to the top better start now
So I hold my soul and I die hard
All alone in the night in the graveyard
Someday one day I'm gonna be free and they won't try to kill me for being me
Hey someday

[Chorus]
Someday we gonna rise up on that wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'


If you know how this is
Gonna see it's not that easy
Don't stop get it till it's done
From where you are or have begun
I said keep on try a little harder to see everything you need to be
Believe in your dreams
That you see when you're asleep

[Chorus]
Someday we gonna rise up on that wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'