När man en dag

vaknar och livet inte är sig likt, hur ska man hantera det då?
När man börjar smälta det som sagts, hur ska man gå vidare?
Ingenting kan bli som förut, behöver det vara något negativt?
Det finns så många frågor i livet, men det finns sällan några självklara svar..

Kommentarer
Postat av: brathen

förstår precis hur du menar, å har tänkt på samma sätt.. det behöver absolute inte vara negativt snarare är det positivt om man kan säga så. för de ä allt detta som gör dig till den du är !alla är annorlunda å tänk vad tråkigt de skulle vara om vi alla var lika dana .



du är du malin ingen är som dig... du har dina egenskaper å drag som är kännetäcken för just dig. och just du är en underbar person just för att du är den du är och ingen är lik dig. du är varm, omtänksam, generös, fin, du bryr dig om dig själv din pojkvän å alla dina vänner å familj å ändå bär du på en tung börda som diabetes. tack vare att du är den du är så vet ja att du kan göra allt till de positiva å klara detta ! för du fins alltid för dina vänner å familj å vi finns alltid för dig!

finns ingenting som behöver vara negativt. vänd på de å se de som att de är en egenskap, som diabetesen lär dig massa utifrån egna erfarenheter, böcker internet med mera. var stark å hjälp massa andra ute i världen för ja vet att du är just den tjejen som skulle kunna hjälpa å stötta så många som en dag vaknar upp å får exempelvis diabetes, cancer, hiv eller vad som helst.. förstår du hur ja menar :)? hoppas de ! du tar dig igenom de negativa sakerna själv eller med alla runt dig.



vi finns för dig !



massa kramar <3 vänner för evigt

2010-01-13 @ 13:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0