Ensam

Idag var det en vanlig dag, jag skulle till skolan och så. Vi satt här hemma jag och Erik och sen ringde Rasmus (Jessis kille) De behövde hjälp i företaget. Så Erik ringde arbetsförmedlingen och han kunde jobba 2-3 veckor utan att det berörde arbetsförmedlingen! Trodde att han skulle åka imorgon eller övermorgon men han åkte redan vid klockan två idag och då var jag i skolan, så nu kommer han inte hem på hela denna veckan och kanske till helgen efter och sen åker han tillbaka igen till Linköping. Jätte roligt att han får jobba och tjäna pengar men vad konstigt det känns, vet inte när jag var ensam så länge sist. Ska kanske ta med mig katterna tillk-hamn och bor där medan Erik är borta! Så nu sitter jag och kollar på tv, ska snart plugga sen blir det en dusch och sängen! Har bestämmt mig för att sova ensam en natt till i allafall... !



Kommer att sakna dig hjärtat!

Filmen !

Nu ska jag visa er filmen jag filmade i morse när vi hade lite hoppträning :) Får hoppas att det går nu då!




Ska snart gå till

skolan ska ha grupp arbete ! Men jag hann med att gosa med mina hjärtan här på morgonen, har ju börjat hoppa lite med dem! Det är jätte roligt de är så härliga! Tog lite kort och spelade en film när vi busade lite! Jag använder mig av skinka som lite godis så att de får lite motivation :)






Lägger ut en film sen :):)

So long!

Tisdag

Jag försov mig igår så jag kom inte till första lektionen i skolan. Det var verkligen inte meningen för jag gillar faktiskt storföreläsningarna! De ger mig väldigt mycket eftersom jag tycker att det är svårt med matematik. Jag satt och läste och räknade lite tal igår, det gick sådär... Behöver någon som förklarar lite närmare hur jag skall tänka! Men det löser sig nog :) Idag börjar jag vid elva, ska träffa studiegruppen då och sen slutar jag vid klockan fyra:) Vi ska ha matte gympa, ska bli skojigt!!! :) Får se hur mycket jag orkar, är inte direkt helt återställd , det är svårt att få ner sockret helt :/

Igår vad jag på IDUN, i karlstad och satte i röda slingor i håret. Det kostar 65 kronor slingan och de håller ungefär 3-5 månader! Det beror på hur man sköter det:) Känns i allafall jätte bra och jag älskar ju rött så färgen var perfekt för mig :)

Se själva:



Så ser det ut :)

Dagen efter

så fick jag åka in till sjukhuset för att sockret var så högt och att jag hade mycket ketoner i kisset! Så vi åkte in vid elva sen fick jag ligga med dropp i en timme och de tog prover hit och dit. Tillslut fick jag åka hem , mår fortfarande inte på topp och sockret är fortfarande högt men jag jobbar på det i allafall!!!





Aldrig trevligt med massa nålar, men men förhoppningsvis så kan jag ändra den onda cirkeln och få ett bra blodsocker. Det tar så mycket på krafterna att ligga runt 20. Nog klagande, ska snart åka till Willys med Ewe och Nike , ja just det idag har jag satt i RÖDA slingor i håret får ta kort sen och lägga ut :)

Och ni till helgen...

Var hemma hos stefan och sabina och gjorde mat i fredags och killarna kollade på hockey. Innan det var det bergvik i 4 timmar ungefär, hittade dock inte så mycket. Sen på lördagen så fick vi SKOTTA fram bilen och sen åkte vi ned till stan och mötte Ewe och Nike. Det var trevligt att sitta och prata och kolla i affärerna, Ewe hittade en jätte fin rosa skjort liknande klänning på Gina! Jag köpte en prickig lite större tröja som jag och s hade kollat på dagen innan! Sen åkte vi hem och jag käkade och sen åkte jag hem till Malin, där sminkade vi oss, pratade och fixade håret. Vi tog självklart outfit kort, sen satt vi och drack lite och vid tolv tiden gick vi på Nöjes :)




Outfit Malin H:




Jätte vacker :)

Min outfit:


Hade en riktigt rolig kväll och mycket dans på nöjes :)

Sen helgen innan

det så var vi hemma hos stefan och sabina och skulle ut på nöjes, Vi var bara några stycken men det var jätte roligt det med ! Vi körde samma ölspel då och hade olika utmaningar, tänkte bjuda på lite bilder :


Sabina och Andreas körde en pose tävling haha :)

Och andreas vann denna :):)

Erik är skäggig , stefan är förmodligen president timmy har en nya tatuering och andreas kollar på något spännande ;P

Killarna satt i soffan så vi tog golvet istället ;)

Ni får tolka den som ni vill :) haha var ingen riktig puss, handen syns ganska tydligt ;P

Japp en bit in i dimman......


Jag och Klara :)

Så detta var en rolig kväll, killarna hade VIP så jag och Sabina fick stå i kö ! ;P


Nu tänkte jag faktiskt

uppdatera lite. Inte den helgen som var utan den innan så gick vi ut tillsammans. Erik, Nike, Timmy, Micke och Robbin åkte tidigt på morgonen för att kolla på rallyt. Så jag och Ewe bestämde oss för att ta en mys dag och göra oss iordning tillsammans. Jag och Erik vakntade deras godingar, Tulo och Klara. Så vi sov där den natten :) Så jag åkte och hämtade Ewe så började vi kolla kläder och hur outfiten skulle se ut, vi hade kläder över hela soffan ;) Sen sminkade vi oss och fixade håret. Vi föröskte verkligen dra uuuut på tiden med att äta men sen gick inte det längre ;P När killarna kom hem så åkte vi upp till mig och erik sen tog vi mickes bil och åkte till Skåre där vi skulle festa :) Så vi hade gjort ett roligt ölspel och det var en jätte trevlig kväll ! Sen blev det nöjes. Jag tog lite bilder den kvällen som jag tänkte visa :)

Lördag 13/2


Pose tävling, Timmy vann över Erik:

Haha , var lite olika lekar i ölspelet vi hade :)

Nike, Erik och Ewe :):)

Jag och Ewe :)

Timmy , Robbin och MIcke :)

Ewe hjälpte mig att göra en riktigt cool frisyr , Blev super nöjd men det tog 45 minuter att kamma igenom det igen!




Tyckte att den var cool :)

Tänker på dig !

Har inget annat att säga att jag finns här !


Vilken underbar dag!

Haha Erik satte på någon rolig låt! Vi hoppade upp och började dansa här på morgonen! Var super kul, vi skrattade och bara busade! Här får ni höra låten:



Idag blir det fullt upp, vid klockan tolv så ska vi träffa Ewe och Nike. Ska gå på stan och sen ta en fika eller så! Ska bli mysigt tycker jag! Nikes träning blev inställd så då kunde killarna följa med ;) Sen ska jag hem vid halv fyra kanske och börja göra mig iorning sen ska jag hem till Malin. Vi ska käka och göra oss i ordning hemma hos henne! Ska bli super kul! Kommer att bli en trevlig dag;) Igår var det också fullt upp, Sabina kom och hämtade mig vid två tiden och sen gick vi på bergvik i typ 4 timmar och bara tjata ;P Köpte med oss tacogrejer och sen gjorde vi mat hemma hos henne och stefan :) Så spelade vi lite spel och sen kollade killarna på hockey och tjejerna på förhäxad, inga fel. Sabina slumrade till där ett tag. Shit vad vi skrattade, fanns inget annat att göra! ;P

Nej nu ska jag göra mig iordning sen ska vi käka fläskfile med pommes, så gott!!!!



So long !

Idag

har jag varit i skolan från åtta till elva. Vi hade klasslektion, det var roligt faktiskt. Vi fick arbeta med olika saker, alltid roligare att få testa själv! Sen gick jag hem, David föjlde med hem, han och Helene skulle på en föreläsning. Så vi käkade sen spelade vi wii. Helene kom ner och spelade lite också! :) Nu sitter jag och väntar på att klockan ska rulla lite fortare. Ska ner till stan och träffa C, hon ska sova över här inatt. Så vi ska gå på stan och kika lite, sen ska vi hem och äta fläskfile och hasselbackspotatis. Ikväll blir det nog mys framför en film. ! Är super skönt med helg , äntligen! haha


Sitter och

lyssnar lite på musik. Den låten jag la ut förut! jag har verkligen fastnat för den. Väntar på att Erik ska komma hem så att jag kan duscha, haha har inget balsam kvar, kan verkligen inte borsta ur håret om jag inte har det. Är håröm på köpet också. Så jag får vänta, vill nog gå och lägga mig tidigt , ska upp halv sju imorgon (IGEN) haha jag och Helene får mötas tidigt på morgonen :)




Älskar att sitta och lyssna i hörlurarna, plus att inga grannar störs då haha ;) Alltid ett plus i kanten  !

....



trött och sliten

Så känner jag mig just nu. Vill bara sova och sova och sova. Men det funkar ju inte så... Är mycket med matematiken, försöker att hänga med så mycket som det bara går. Känns inte som jag har fattat riktigt vad som har hänt i livet. Det kommer ikapp nu, det känns konstigt. Känns som om jag endast kan vara helt trygg här hemma, för Erik vet. Jag måste hela tiden dölja när jag gör något annat. Jag skäms, jag vill inte se det längre , jag vill inte veta av det men det finns kvar, det syns så tydligt. Känns som om jag går i en bubbla, jag är inte som jag var förut. Är inte på samma sätt. Jag försöker att hitta tillbaka till Malin, men jag finner henne inte. Hon är borta och det med blandade känslor. Vill inte ha alla dessa måsten , vill inte behöva ha hjälpmedel för att leva och må hyfsat bra! Men det måste jag, i alla dess former. Jag försöker att se framåt , på alla mål i livet. Men jag kan inte, ser endast dag för dag, vecka för vecka. Idag i skolan pratade vi om bröllop och barn, har alltid velat haft det, men jag har inte den synen så långt fram. Jag orkar inte se så långt fram. Jag förösker att leva nu. Tyvärr känns det som jag flyr ifrån problemen. Jag vill inte se sanningen för den gör så fruktansvärt ont, jag ljuger nog hellre för mig själv...




Om jag bara kunde..

En lååång dag

Idag har det varit mycket alltså. Gick till skolan vad tio tiden och räknade matte. Fanns en lärare tillgänglig då så jag fick hjälp med det som var svårt! Sen började lektionen klockan 12 sen vid halv tre så hämtade erik mig så åkte vi till Kristinehamn. Direkt till sjukhuset blev det sen droppade de i saker i ögonen sen blev synen sämre. haha såg nästan ingenting på nära håll!!! :P Sen blev det undersökningen, tycker att det är lite obehagligt så det är skönt att ha det överstökat!

Sen träffade jag C och sen J. Det var lika trevligt som vanligt. Jesper kommer hit imorgon några timmar när hans föräldrar ska på kalas :) Ska spela lite Wii tänkte jag :) Ska bjuda på lite mat och ha det trevligt! Helgen vet jag inte riktigt hur den ser ut, är väldigt osäkert, så den får vi ta som den kommer :)

Nu ska jag kolla lite på tv, efter det så blir det att plugga ! Måste  varva ner efter en stressig dag!

So long!



Längtar jätte mycket till sommaren, snö försvinn snart!!!

Djur

kan verkligen ge en kärlek till en som värmer i hela hjärtat. I mitt fall är det mina tre ögonstenar. Ibland drömmer jag mardrömmar och i varje dröm är det borta av olika andledningar. Jag letar ihjäl mig och jag känner en förtvivlan i drömmen. Den är obeskrivlig. Men i varje dröm hittar jag dem igen och kramar om dem, sen vaknar jag.
Då har jag mina hjärtan i lägenheten som kommer när jag ropar på dem. De finns alltid där, de visar sina underbara personligheter och ger mig att leende på läpparna varje dag. Jag älskar dem verkligen!


Tingeling

Scilla

En väldigt liten Dollar

Ingen

höjdar dag direkt. Är inte så bra just idag. Måste verkligen säga tack till tre personer som försöker att hjälpa mig med matten, ni vet vilka ni är :) Det är guldvärt!
Var hos M idag också, vi gjorde lite övningar och pratade en hel del, det är alltid skönt att komma dit. Hon är så duktigt och jag känner mig trygg. Jag känner inte något lugn alls i kroppen, jag känner ingen ro. Jag hoppas att det släpper snart för det tär på mig. Imorgon ska jag till skolan och sen till sjukhuset, ska göra en ögonbottensfotografi, sen ska jag träffa J och C. Det ska bli mysigt!


Gumman, som jag sa, du vet vart jag är om du behöver mig. <3