Ha det så bra !

Nu ska jag åka till Linköping !

Puss och kram !

Nu är allt nästan färdigt !

Packade gjorde jag ju igår så nu har tandborste och sån skit följt med också ;P Jag är färdig sminkad och kläderna är på ;P haha , som sagt det är skit svårt att ta outfit kort själv men ni får stå ut !

Såhär ser jag ut idag:

Självklart mina nya blå örgängen! 29 kr på Ur och penn :)

De röda slingorna hänger kvar ;P

Jävla blixt, men t.shirt från HM

Älskar prickar , woho!

God morgon !

Håller på att göra mig lite extra fin eftersom jag skall träffa erik! hihi idag sminkar jag mig faktiskt ;P är inte så vanligt det inte ! De kommer att hämta mig runt klockan 10 , så det känns bra, ska föna håret och platta det innan jag åker, sen ska jag självklart ta på mig min lilla outfit.
Det värsta nu är väl att åka från katterna, man får liksom seperationsångest, men jag vet att d får det bra ! <3 Är ju bara över helgen så!

Haha det jag funderar mest på är att duscha , Erik brukar få åka iväg och duscha så det blir väl inte att jag gör det förrens på söndag, därför duschade jag i morse ;P Nu ska jag sova i huset i eriks rum, innan sov vi i Rasmus och Jessis stuga! (nu finns det en toa som man spolar, lättnad! ) Har lite svårt med det där att mitt bajs ligger kvar liksom... uhhh .. vet inte varför !

Får se om jag hinner lägga ut min outfit, det märker ni om inte annat ;P Ska ta massa bilder i Linköping !

ne nu får jag sätta fart!


Idag ses vi gubben <3

nu har jag grejat det sista idag, SKÖNT! Halv tio i morgon skall jag vara resklar, för då kommer Jessi och Rasmus och hämtar mig ! Sen bär det av till Linköping , och till min älskling Erik! Ska bli så skönt att komma ifrån lite ! Tack Helene för att du vaktar bebisarna ;) OBS! godis skålen skall vara slut när jag kommer hem !! hihi h

Imorgon skall vi grilla och ha det härligt, första gången att grilla i år då ! Inga fel! Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova med mina tre små hjärtan! Vill ju att det skall bli fredag snart juh!!

Ha en underbar, mysig, fartfylld Valborg !!

Jag ska ha en underbar ;)



Kram till er <3

Känns som om sommaren är

påväg, haha får upp en massa gamla minnen. Minns ett väldigt speciellt, var flera flera år sedan ! Men när vi skulle få tag på lite alkohol så samlade jag och ewe lite var hemifrån. haha snacka om blandning alltså! Lite öl, vin, whiskey och så vidare ! Det var en annan tid det , nu går man till systemet och köper precis det man vill ha !
En gång när vi (jag ewe dennis thomas) skulle ut till ön så fick vi gömma alkoholen under all packning för våra föräldrar var där innan vi skulle åka ! haha är härligt att tänka tillbaka ibland ;)


När vi bodde i Filipstad <3

Underbar underbar

verkligen helt underbar katt!!!!!!!!!!!!!
Var och hälsade på Mimo en stund efter skolan. Fick träffa deras katt som de räddade. Han var så vacker , så tillgiven, så mysig så det finns inte! Han var helt underbart att se. Det syndes verkligen vilken kontakt Mimo och han hade ! (han visste vem sin mammi är)

Även om det blev en kort sväng så var det väldigt mysigt att ses en stund i allafall! Tog en sväng till Konsum också sen gick jag hem och gjorde iordning mat , eller ja jag köpte en kyckling ;P hihi

Tack för stunden :)

Rensat ordentligt?

Ja det har jag verkligen gjort, har sorterat , kastat och lagt allt i ordning, men innan det var snyggt såg det ut såhär, hade en del att bita i om man säger så!




Haha, är det detta som kallas vårstäda eller ??
Jag brukar aldrig göra det, har inte tänkt på det  men nu kan jag juh säga att det är de jag höll på med ;P (inte lika lätt att säga att vi har sopat under mattan)

Jag hittade även massa kläder som låg i påsar, som jag glömt att jag hade ! Var kul att hitta dem igen!

En littttten outfit

Nu skall vi se hur det går , haha är inte så lätt att att ta kort ! men jag har mina nya örhängen , älskar att de värmer upp med en färg ! det blir en helt annan känsla på outfiten om man säger så, rekomenderar att ha lite små färg associarer , jag blev super nöjd :)


Jag köpte ett par av dessa på Ur & penn som var rosa, och nu hittade jag dem i blått !

Så ser de ut ;) åh jag måste verkligen färga utväxten , mammmmmaaa !!

Idag kör jag på prickigt , älskar denna klänning :)
Men det bästa nu då är mina strumpor , hihi



God mörrn ;P

Jag vaknade klockan sex i morse, skulle möta Helene för att tvätta det sista men jag har sovit så dåligt inatt så jag orkade inte, så Helene och Erika fick låna min "nyckel" så att de kunde tvätta i 4 maskiner :) Jag gick och la mig en stund till, det var skönt att sova någon timme till. Drömde en skit konstig dröm inatt, usch... att jag inte kom fram till Linköping för att en buss välte över bilen. Nej fy så jag vaknade första gången klockan ett inatt!

Fast nu är jag pigg faktiskt. SYND att det inte ens är någon skymt av någon sol... bara gråa moln ! haha fast vad gör det när jag ska till skolan och räkna matematik! Efter skolan skall jag svänga förbi hemma hos Mimo! Tyvärr blir det inte super lång stund, för jag har mycket att pyssla med inför imorgon. Ska ju till Linköping till Erik!

Dagensplaner:
- Räknejuor
- Klasslektion
- Träffa Mimo (se den gulliga kissen)
- Skriva en lista till Helene.
- damsuga
- Diska
- Packa
- Visa hur Wii fungerar

Jag tror jag fick med allt ;P
Ska åka tidigt imorgon , Rasmus kommer och hämtar mig och jessi ! Så allt måste vara färdigt tills dess !


Hem till Mimo sen :)

Helene ska ta hand om mina bebisar i helgen :)

Woho !

Idag har jag slitit som ett litet djur alltså ! Vad underbart det är när lägenheten är så fräsch och det är ordning överallt, helt underbart! Har till och med rensat min skolväska ! hihi , det känns väldigt bra !
Nu ska jag gå och kika i garderoben vad jag ska ha på mig imorgon. hihihi

Natti natti !!


En bild innan jag var på sexparty i helgen ;P

Det var en skit kul kväll :)

Vad går du för?



Framgång ger oss vänner,
motgång visar vad de går för

När vi var ute med katterna ;)

Ska visa lite bilder, en solig och rolig dag:


Dollar tittar på mammi <3

Tingeling på promenad :)

Dollar låg och myste hos helene :)

Så söta <3

Idag

blir det fullt upp, ska se, ska rensa i garderoben och sen så ska jag rensa alla lådor, ska bli underbart skönt när det är gjort ! Lägenheten ska bli ett hem igen, och det är en jävligt bra början redan nu. Så det skall jag göra.

har ganska mycket tankar just nu, speciellt om vänner, nee jag vet inte vad jag ska skriva, är väldigt mycket känslor just nu. Ska bli skönt att komma bort från allt ett tag. usch är så trött på att känna mig som ett andrahandsval...! Jag blir alltid så otroligt besviken och ledsen, jag vet inte riktigt varför... Men jag känner mig väldigt liten just nu och inte trygg i vart jag står alls. Speciellt inte trygg i vart de andra står...
Är det så svårt att tänka på hur jag kan känna ??

Ingen ide att ringa sen och fråga vad det handlar om, känner du dig träffad så kanske det är så!



Nej vill fan i mig bara dra täcket över huvudet och låta känslorna komma fram!!!


Det var inte meningen

förlåt mig....





Frågan är nog

vad som är viktigast, kan du inte lita på mig ?
Hur högt är det värdesatt? Vad tror du skulle hända ?




i think that you have made your choise


Den låten kändes så nära mig ..





Mycket som jag själv känner..

Ken ring



Lyssnade på den här när jag var yngre, kom att tänka på den, vet inte varför ! ..

nu ska

vi åka till Eriks föräldrar en stund sen ska vi ha myskväll här hemma ! Ska bli roligt att träffa dem och lilla Grace också! Får se om vi äter där eller inte , spela någon runda kort måste det ju bli i allafall ! Det är verkligen mysigt! Vad ska ni göra denna fredag ?



Ego bilder med hjärtan <3

Hihi var tvugna att ta lite bilder med mina bebisar! Alltid lika roligt att ha kvar, Tack Erik aom hjälpte mig ta kort!


Tingeling ser sur ut, hihi hänt mycket idag :D

Puss på tassen!


Dollar njöt av att ligga i knät :)


Outfit denna fredag :)

Idag har jag mitt linne från Gina med döskallar på , kostade 129 kr.
Sen har jag leggins med lite detaljer från Vila, 99 kr på rean.
Skorna vet jag inte när jag köpte eller vart ...

Jag har döskallearmband och ett rött. Sen har jag mitt röda korthalsband och matchande örhängen. Håret har jag satt upp i två tofsar och gjort flätor. Tyckte att de vita solglasögonen passade bäst till detta ! :)

Så här ser jag ut idag:







Det var min outfit det , hihi :)


Vetrinär besök

Jag är en stolt mammi idag. De var jätte duktiga och lugna ! Och det bästa de var friska allihopa !!! Tingeling och Dollar behöver äta mindre käk... fast det hade jag redan räknat ut ;P Och scilla fick något mot hårbollar! Det är så skönt när det har gått bra, att veta att inget är fel på dem. Det ger mig en stor trygghet, de är ju mina bäbisar och jag gör allt för att de skall må bra!
Tingeling gillar verkligen inte att åka bil, hon jamade och jamade när vi åkte, ibland låter det så hjärtskärande! Men det får man koppla bort för hon far ju inte illa på något sätt även om det låter så!



Här står burarna framme, skulle snart sätta in katterna. Självklart har de filtar i som de känner igen :)

Nu är de i buren :)


Scilla och Dollar får dela bur, det blir de lugna av!
Tingeling åker i en egen bur eftersom hon är mest självständig!


Sen var det home sweet home, de fick gå ur burarna och ta helg :)



Så STOLT !!!!!!! <3<3

Vill du se vår NYA bil????

Erik och Rasmus åkte iväg och köpte stånkorvar, bilens namn hos den nya ägaren. Jag harde ingenting med köpet att göra, Erik ringde sen och sa att vi hade en ny bil! Så nu har jag fått sett bilder på den,

skulle du skratta eller gråta????





JAG vill ändra en heldel, men Erik diggar det... hmm.. kommer bli krig här hemma.........

Blev väldigt sur

när vi kollade igenom mina bilder igår på bloggen. När jag och Erik var på Mariebergsskogen så tog vi jätte fina kort , MEN någon IDIOT har målat ett hakors på väggen. Vill vara väldigt tydlig att jag inte står för något sånt och att jag inte såg att det var så från början. Det är så respektlöst att måla såna grejer , förstår verkligen mäniskan vad det innebär? vad som har hänt ?

Nej jag blir alltid lika upprörd när någon säger att de är nasister ! Det är min åsikt!



Så nu fick jag det ur mig i allafall!!!

Vaknade

av att två katter satt vid varsin sida om mig , Scilla jamade och Tingeling "tvättade" mitt hår ! Även om klockan var sex så är det mysigt med dem. De är som familje medlemar! Älskar dem jätte mycket <3
Idag ska vi till vetrinären med dem, på rutinkontroll , blir alltid så nervös, tänk om något inte är bra ?? nej usch, men det är skönt att komma iväg. Det passar perfekt när Erik kom hem och hade bil för det skulle vara jobbigt att ha med 3 katter på bussen. Så klockan 13.00 har vi fått tid.

Solen skiner idag igen, det rodde jag inte eftersom det varit prat på att vädret ska bli sämre igen, så man får vara glad de tillfällena det är vackert väder!

Nu ska jag försöka plocka lite och så, sen börjar smallvile klockan 10 och det vill vi nog se! :)

Vad har ni för planer denna fredag?


Dollar !

klockan är

mycket, vi har underhållt oss med att räkna ekvationer! Erik var jätte duktig, men nu är vi trötta så det blir snart att krypa ned i sängen och sova :D Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft!

Vi hörs imorgon!

Gossi natti !


Nu är det mat!

Hjärtat ropade precis så nu ska jag springa in i köket och ge honom en stor puss och sen massa mat! :) hihi


Erik innan duschen, min lilla arbetar kille!!!! <3

Outfit denna

torsdag tyvärr han jag ta av mig alla mina smycken men har haft röda detaljer idag! Gillar att man kan ha kjol utan att frysa ihjäl! Här kommer den:


Ett svart och ett grått ben :)

Inget vackert kort, men kolla på kläderna istället för mig ;D

Så såg jag ut idag :)

Hemma igen!

Har varit en jätte bra dag! "Redovisningen" gick jätte bra och tiden flög iväg! Och det var Hot spot idag på universitetet så då fick jag pennor , block och massa saker, just det en frisby ;P Men det häftigaste var att få prova att gå på en svart linje med glasögon som hade ett glas som visar hur man ser med två promille!! Skit läskigt med är glad att jag provade! Helene och jag skrattade ganska bra om man säger så! :P

Sen tog vi bussen till bergvik där vi letade skor till Helene, skopunkten är bra det! hihihi provade ett antal tillslut blev det två par, skit snygga! Ett par som var väldigt neutrala och ett som stack ut :)


Helene inne på skopunkten!

De röda med mönster köpte hon, ingen av de andra paren brevid !

Hade Eriks tröja på mig som jacka uber härligt!

Sen gick vi till Ikea och tog oss en fika ,

Morotskaka och kärleksmums eller vad de heter ;P Det var mumsigt !

Barnavdelningen var nästa steg, Helene provade en söööt mössa med frukt på ;P Jag drog på mig en kanin mask:

haha !

Sen letade vi typ och H hittade ett jätte fint svart med olika färger i fåglar och löv ! Det var skit snyggt, hon ska göra lite fondväggar hemma och det kommer att bli nice! Ska få se det sen när hon är färdig! Hittade massa fina saker som hon köpte, balkongen kommer att bli jätte mysig ! Jag köpte doftljus såklart, och en ram som jag ska sätta bilder i! Ska visa den när den är färdig !
När vi kom hem så var Erik här, blev så glad av att se honom! Så vi har duschat ihop och nu ska det bli mat, sen blir det en myskväll framför tvn med en film! Woho!!


Här har ni tyget! skit snyggt!

Tack Helene för en rolig dag!!!

En ny morgon

idag kommer det att bli en lång dag , är väl hemma ganska sent, ska bli en kul dag! Jag skriver sen när jag kommer hem, tänkte lägga ut min outfit sen :) alltid lika roligt!

Vad gör ni denna torsdag???


Nu kommer johnblund

eller ja , snart, är trött nu ska lägga mig och sova! Imorgon är det redovisning eller vad man ska säga, efter det ska jag och Helene hem och lämna grejerna sen blir det bussen till bergvik och Ikea! Ska bli roligt. Efter det är det hem och sen kommer Erik ! Woho perfekt dag eller vad säger ni? :):)

God natt och sov så gott!


Från barbie kvällen!


hahahahaha

jag skrattar så jag tror jag kissar på mig ! det gjorde min kväll det i allafall!!!!!

kan inte sluta skratta heller ...!!!!

Nu ska jag

springa iväg till konsum, har ju slut på lite grejer om man säger så, ska köpa det viktigaste sen ska jag och Erik handla i helgen någon gång ! har inte storhandlat på ett bra tag! I need i now :D

Sen är det Greys !!!!! längtar!


Dollar brukar alltid sitta och kolla när jag borstar tänderna ;P

Lägenhets glimtar

Jag skulle ju visa smådelar av min lägenhet , det hade jag helt glömt bort faktiskt! Men korten har jag ju kvar så det är ju bara att slänga in lite foton. Som sagt jag älskar rött, rosor och döskallar (för er som inte visste) .


Här har vi köksbordet, det köpte mamma och pappa åt oss när vi flyttade in! Älskar färgerna, mörka träfärgen och det svarta! Duken fick vi av Anne , Eriks mamma i julklapp, passade perfekt!

Här är "hallen" eller vad man skall säga. Här går det mycket i brunt och beigt ! Gillar de färgerna också. På byrån står det en skål som är formad som två händer, vi köpte den på aktion. Helt underbar, där brukar vi lägga viktiga saker eller bara slänga nycklarna när man kommer in!

Här är en av våra tre svarta hyllor i vardagsrummet. Här har vi massa roliga saker, exempel en anka längst upp (han dansar och låter, party upplivare) , Sen finnsa det riktigt betydelsefulla saker som vi stolt visar upp, kan ni se vad det är ?

Dålig bild men vi har jordens coolaste spritflaska, ED hardy !!! Kostade därefter kan jag säga, men snygg är den!

Självklart går kattställningen också i lite rött! Nice , och Elvis i bakgrunden!


Nu ska jag hitta på något annat , mina favoritställen i lägenheten får jag lägga ut sen eller en annan dag! hihi blir så långt inlägg annars !

So long!

Vhat to do ?

Sitter här och vet inte riktigt vad jag vill eller ska hitta på. Borde plugga lite men jag har gjort det så mycket idag så det känns som om jag skiter i det idag! hihi Linnea skulle köpa med marknadsnougat till mig , för det är marken i Kristinehamn ;P Ska bli mumsigt ! Längtar tills imorgon av många andledningar faktiskt ! ska bli skönt med helg efter torsdagen!

Har i allafall plockat, lagat mat, diskat, gjort matlåda, slängt soporna (typ de är knutna och står i hallen, ska snart gå ut med dem), kollat i genom en bok, gjort rent badrummet. Så det känns riktigt bra ! Lite stolt där faktiskt.

Nu kom jag på vad jag kunde göra , ni får se snart!

Byta frisör?

Har varit och fxat håret hos mamma ända sen jag var bebis ungefär, hon är jätte duktig och ger sig inte fören det ser perfekt ut! Jag blir alltid super nöjd när vi har gjort något, ja alla mina frisyrer har jag varit nöjd med. När Ewes hår blev fucked up av en DÅLIG frisör i Skåre så åkte hon till mamma! Mammi är super bra ....

Men

Nu funderar jag på om jag ska gå till henne något mer, mycket smidigare att få håret fixat nära. Hon har ju faktiskt sin salong i Kristinehamn liksom... Det är ett svårt beslut. Det känns som om jag sviker mamma om jag byter nu liksom. Jaja tror jag gör det ändå.. !

På morgonen när jag vaknar tvättar min nya frisör håret på mig. Sen "kammar" och klipper det. Vaknat så varje dag denna vecka. Ska rekommendera henne till er:



Tingeling !


Hon har sina egna metoder, slickar på håret med tungan, sen så biter hon i det för att göra det ännu vackrare! modernt sätt att fixa hår ??
Sorry mammi :D haha

Insulinpump???

En insulinpump imiterar en frisk bukspottkörtels sätt att avge precisa doser med insulin dygnet runt. En insulinpump ersätter sprutbehandling.

Med pumpen kan tillförseln avpassas och programmeras i ett skräddarsytt schema för att passa barnens individuella behov. Insulinpumpen doserar insulin till kroppen i en basdos (basal) över hela dygnet, vid måltider ger man extra insulin med pumpen (bolus).

Bolusdoserna går att ställa in väldigt exakt och det finns även möjlighet att förlänga dosen så att den portioneras ut över en längre tid, vilket är användbart vid måltider som drar ut på tiden, exempelvis fester. Vid mat som exempelvis pizza (som är fet och tar lång tid för kroppen att ta upp) finns det möjlighet att ta en, som vi kallar det, pizzabolus, då portioneras det först ut en andel insulin och resten fördelas över en längre tid. Det finns således många sätt att anpassa bolusen efter maten.

http://www.diabetesiskolan.se/sprutor_pump.htm#upp



Jag har funderat lite, skulle vara skönt att få ha en insulinpump. Funderar på att prata med dem nästa torsdag om det finns någon möjlighet att få en sån. Måste vara på sjukhuset några hel dagar då för att lära sig hur de fungerar! Och hitta rätt doser som passar mig! Vi får se vad vi känner för! Skulle vara skönt att slippa alla sprutor och skit ! Detta är något att fundera ordentligt på !



Sist jag var inne med dropp pga Diabetesen!



Mitt hjärta skriker

efter dig nu Erik, nu börjar det kännas att du kommer hem snart, i allafall under helgen ! Ska bli skönt att få prata och ta hand om varandra !   Kramas pussas, jag vill till och med lukta på dig ! Så mycket saknar jag dig hjärtat! Vi har inga planer om helgen och det är skönt att vi kan ta dagarna som de kommer , det viktigaste är att vi e med varandra !!! Nej detta är bättre än lyckopiller att längta och veta att vi snart ses !!

Älskar dig !!!


ME6

Wonderful day!!!

Har kommit hem från skolan nu, gud vilken bra dag det varit i skolan, vi jobbade på väldigt bra på räknejouren, jag och Helene gjorde 30 tal ! Och då var allt om ekvationer så vi var super nöjda! Känns som om man börjar förstå hur det hänger ihop mycket bättre ! Känns skönt ! Och vi blev färdiga med bokuppgiften som har hängt över en som ett regn mål. Usch vad det tagit tid och energi, imorgon är det "redovisning" och sen är det HELG! Idag tänkte jag läsa och räkna lite, kanske ute på balkongen ? ;P

Jo det jag skrev i morse handlade om mitt återbesök till min diabetes sköterska, har ju inte haft så bra värden och jag är rädd att HBA1C ska ligga ännu högre. Blir alltid extra orlolig. Man känner sig så misslyckad om det inte går åt rätt håll. Nu vet jag inte riktigt vad som hänt med sockret ... i flera dagar nu har jag legat mellan 3-4 flera gånger, skrit irriterande. Speciellt eftersom jag får en rekyl sen, (kroppen höjes sockret själv) Då blir alla värden så hoppiga... Fast det ska väl gå bra ! *Hoppas jag,,,! Jag tar alla sprutor som jag ska, hade lite svårt att komma ihåg morgonsprutan förut eftersom jag inte tagit den hela tiden, men nu funkar det väldigt bra !!! Woho!



Älskar att solen är framme på dagarna, så underbart!

Diabetes

Nu kommer den där klumpen i magen igen när jag vet att jag skall till sjukhuset igen. Kommer det ligga bra? Är det för högt? har jag gjort något framsteg? Det vet jag inte än men jag har skickat iväg mitt blod i en liten brun påse ;P Sen är det bara att se nästa vecka ! Stig lovade att köra mig dit, väldigt snällt!

Får berätta mer om det sen!

Bye

Guther morgen ;P

Solen skiner och vädret är underbart, MEN jag var lika trött i morse ändå!!! är inte lätt att ta första klivet upp ur sängen om man säger så! Jag har i allafall hunnit allt, ska bara lägga i de sista sakerna i väskan och sen strosa iväg till skolan. Räkna lite ekvationer och sånt :)

Jag hann att försöka ta lite misslyckade outfit kort hihi:

Osminkad med lockigt hår blev det idag:

Sen har jag mitt halsband som jag älskar :

Det köpte jag på ullared för jag vet inte hur längesen.
Sen har jag en t-shirt som jag köpte i Turkiet:



Sen hittade jag en kjol igår som jag inte använt på länge, minns inte ens vart jag köpte den eller när:


Är inte så lätt att få det bra ;P

Hoppas ni har en underbar onsdag, det skall jag försöka ha! Kolla på Greys ikväll och imorgon kväll kommer Erik hem till Karlstad!!! Men först på torsdag ska jag och Helene åka till Bergvik och Ikea ! :)


tröööött...

Nu har vi kollat på desperete housewife, väntar på att Erik ska ringa, sen ska jag nanna kudden och sova gott... :) Känner mig trött måste jag säga, ska bli skönt att lägga huvudet på kudden. Imorgon blir det en lång dag i skolan, först lektion, sen grupp arbete och sist räknejour !
Sen blir det hem och gissa vad..... Plugga lite till!!!

Sov gott !



Hoppas att vädret blir lika vackert idag !

Mys och desperete housewife

Sabina och stefan kommer upp och vi ska kolla på det tillsammans. Vi är alla lika inbitna, men mitt hjärta slår alltid extra för Greys :) Så jag har ställt fram pop corn, lite godis som blivit kvar sen påsk och chilinötter ;) Tänkte hälla upp lite saft också till dem, men ERIK jag fick inte upp korken....... tror att det kan vara lite ditt fel hjärtat!


Myspys ;)


Sen tänkte jag visa linnet jag köpte med Malin på stan:



Nu plingar det!
hej hejh !

My sisters keeper

Det var den filmen vi såg. Handlade om en familj i en kris, den äldsta dottern hade leukemi. Den yngsta dottern hade blivit till för att kunna passa till sin syster , så att hon kunde rädda hennes liv. En dag förändrades allt när föräldrarna får ett brev av en advokat som representerar deras yngsta dotter.




En film om en familj , om att förstå varandra, ta hand om varandra, älska varandra och att kunna släppa taget....



Det var en film som väckte tankar och känslor. Vi satt tysta en stund Malin och jag, sen pratade vi lite och sen kom man in på sig själv. Kom att tänka på de nära som är sjuka, eller de som lämnat oss.

Fick höra sen av Sabina att filmen och boken är helt olika i slutet. Det är två starka slut vare sig man läser boken eller ser filmen, en sak är säker, tårarna bara rann.

Tack alla underbara

människor som gjorde min helg helt underbar!

Lots of LOVE to you <3<3<3<3

Kramar :


Crazy pict??? eller ...

Jag gillade bilderna vi tog, vi hittade lite ställen att ta kort på. Gäller att vara kreativ när man ser platser ! Det blev en hel del coola kort på oss!!!



De första bilderna vi tog andra delen av vägen, de var inte så ovanliga, mest fina !!

Nu ville vi klättra istället...


Ingen av oss ramlade i allafall ;P
Sen hittade vi ett bord, helt perfekt ;P ;P


Yes we are a little bit crazy.....

Så vacker gumman !

Jag är mest knäpp hehe ;P

Vi tog en jätte fin bild på kvällen innan vi skulle åka hem till våta lyor igen:


Detta var dagen utomhus, sen kollade vi på en film också, ska skriva om den sen!!!! Vi grät båda två, är inte alla kompisar men kan göra det med!

En solig dag för Malin gånger 2 !!

Efter fredag kommer lördag och sen kommer SÖNDAG. Detta var ingen sitta i soffan och fisa hela dagen inte! Klockan ett mötte jag Malin på stan för lite babyshopping, gud vad mycket gulliga barnleksaker det finns (kommer att bli DYRT när man får barn) haha ! Vi hittade det vi sökte och LITE mer, jag köpte ett jätte snyggt linne på Gina, med både döskallar och rosor, 129 ksonor, JACKPOT! Malin hittade två par skit snygga skor på skopunkten, det var verkligen något extra, var många i affären som provade dem samtidigt som malin ;P;P
Vi strosade runt på stan och skrattade och pratade, skit mysigt ! :) Sen så bestämde vi oss för att gå hem till Malin, det var så vackert väder ute, och vi som älskar att ta kort tog en hel del ;P

Malin bytte skor för att se hur de kändes:
Sen var vi redo att strosa vidare :)
Vi gick förbi ett ställe med jätte mycket blommor, vi blev helt uppspelta och båda två ställde oss och tog kort på dem! Jag var lite rädd för att getingar överallt.....
Snacka om vårkänslor, man blev så lycklig!!!


Det var jätte mysigt och det var en helt underbar dag! Men den är inte slut än haha ska lägga ut lite bilder vi tog längst vägen (Undrar vad folktänkte om oss egentligen) hihihi

Lördagen ....

Det blev en sen fredags natt så jag sov ganska länge. Jag och Ewe käkade mat och pratade och umgicks! Hon åkte hem vid 4 halv 5 tiden eller något sånt, tur att det går bussar på lördagar! Sen gick jag hem igen efter att ha följt henne till bussen och pluggade en stund. Sen åkte jag till S och S och lillebror för att se på film och käka . (åker bara dit för att äta) lite snålt men ändå ;P hahahahahahaha!! Nej då men vi åkte till pekås och handlade mat och lite snacks till filmen! Det var mysigt, inte riktigt lika bra film denna gång men det var trevligt !
Sen spelade vi kort men vi hann aldrig köra klart det tar så lång tid att spela det! Måste nästan börja sex på kvällen eller något sånt.

Sen var det en liten drick insident , haha de är för roliga ibland ;P;P

En eller två?? vilka sorter??? ehh vadå??????


HAHAHAHA !

Skogen lugn.. eller?

I fredags bestämde jag mig för att ta med Ewe ut i skogen innan träningen. Så vi möttes vid klockan tolv vid universitetet. Sen lämnade vi lite grejer på gymet sen började vi gå mot skogen. Ewe visste inte vad vi skulle göra, men jag hade tagit med mig ägg smörgås och sittdynor ! Tillslut berättade jag! Det var jätte mysigt och skogen har ett sång lugn, haha tills vi kom dit kanske! :) Vi hade kameran med oss så det blev en del kort, haha när vi klättrade, gick balans gång och sånt!

Ewe gick balansgång mycket bättre än jag, jag kunde inte riktigt vända på rätt sätt! Kolla själva:

Ewe i mitten ungefär av stammen ;)

Hon lyckades vända så fint ;)

Sen var det min tur:

Suddigt men det är jag ;) Mitt på stammen sen blir det, hmm inte lika bra ....
Försöker att vända, måste ta tag i trädet....
Jag kämpar, men bryter ut i ett förtvivlat skratt ...
Här tappar jag balansen helt...
Sen var jag inte uppe på stammen något mer....

Haha vi skrattade ganska bra då, båda två!!!


När vi hade gått en bit till så satte vi oss och åt en macka och pratade, det var skönt och lugnt att bara sitta och prata :) Hittade detta ställe:


Sen blev vi lite tokiga igen när vi skulle gå tillbaka så det blev mer (konstiga) kort, men det är så roligt att ha kvar!


Tittut!

Smyger på alla ekorrar i skogen..........


Det var jätte mysigt, sen gick vi och svettades på gymmet, sen blev det mat och en hel dag bara att sitta och prata i flera timmar i solen!!! En jätte bra dag!!

På kvällen så åkte jag till Sabina och Stefan, Sabina hade sin lillebror Jesper där. Så jag fick ta en snabbdusch och sen gick vi ut på Mongolian och käkade. Var väldigt god mat där, hade aldrig varit där förut ! Har tagit något kort men kan inte föra över det till datorn, får lägga ut det senare! Efter det så åkte vi hem och kollade på en film, den var riktigt bra. Minns inte vad den hette nu.

Så tack för den underbara fredagen!!!!!

Det har varit

fullt upp i helgen måste jag säga, har inte hunnit att skriva så mycket. Ska lägga ut bilder och berätta mer sen. Just nu ska jag plocka och städa lite, kanske gå ut med Tingeling ;)

So long !

Träning och en liten överaskning

till Ewe , ska hitta på lite mys med henne. Har förberett här hemma, hoppas hon blir glad. Tror att det kommer att bli gött att komma ut lite i naturen! Efter det ska vi träna, är skönt att ha kommit igång igen, wonderfull!!!!

Hoppas hon gillar min ide, vägrade att berätta den hehe ;P Men jag ser i fram emot det! Ska ta bilder också, lite galna bilder hoppas jag på (eller galna men roliga i allafall!)

ha det bra så länge !


Top modell, skulle de passa?

Haha , haft en liten fotomorgon, haft så vackra modeller. Funderar på att anmäla dem till en modelltävling ;P ;) haha det kanske de skulle gilla vem vet ! Däremot kan de inte ta gruppfoto, det gick oc helsike, det behöver de nog träna på , och catwalken borde ju inte vara några problem för dem hihi <3

Modell nummer 1 är Scilla. Hon är en glad , lite blyg tjej. Hon är vit och grå, lång päls och vacker lurvig svans! Hon har ljusblå ögon och har en fin röst så reklam filmer skulle passa bra!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modell nummer 2 är Dollar. Han är en stilig ung kille i sina bästa år. Han har lite kortare hår än damerna men en vacker lång fluffig svans. Han ser ut lite som en liten tvättbjörn i ansiktet. Han kommer att bygga fler muskler och bli större. Han är inte redo för reklamfilmer för hans röst är som en tonårings, väldigt upp och ned.




----------------------------------------------------------------------------------------------------

Modell nummer 3 är Tingeling. Hon har en brunare färg och lite mer exotiskt utseende. Hon har mörkblå ögon och är en perfekt kandidat för reklamfilmer med sin vackra röst. Hon har ett hett temprament och är lite av en drottning.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mina vackra modeller, Tyra Banks är du redo?

Mörrn mörrn

Nu har jag kravlat mig ur sängen, det var skönt med en sovmorgon!! Det behövdes. Idag är det ju fredag , vet faktiskt inte vad som står på schemat än men det lutar åt två saker! Vi får se, först och främst ska jag lägga mig i soffan, käka frukost och kolla på något bra program eller film. Hehe , sen ska jag plugga på morgonen här och efter det blir det gymmet ! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

Åh jag ver så sugen på att spela the sims igår, men jag hittade inte den första skivan, :/ Inge roligt när det blir så, ville ju verkligen. JAJA i-landsproblem i högsta grad! haha , ett gulligt litet problem i allafall ;P

Vad har ni på G denna fredag?


Sen en tid tillbaka

Melissa Horn:



Tycker att texten stämmer så bra !

God natt!

Uppdrag granskning !

Jag skakar i hela kroppen när jag såg detta, känslor av frustration, argakänslor och ledsen. Jag kollade på program 9 om "Linnea" och hennes våldtäkt. Detta är så fruktansvärt , så många människor som verkligen är så elaka och som inte kan inse sanningen. Våldtäkt är en vidrig sak att göra mot en annan människa, och livet blir sig aldrig likt igen efter det för offret.
Rykten började sprida sig för Linnea och folk förträngde det hon sagt till sina två kompisar. Alla trodde på killen och att han var oskyldig. Även de vuxna ansåg det och sa saker som att hon ville det och bara hämnades på honom nu för att hon ville ha ett förhållande. De skapade olika sidor på olika sajter på facebook, för hans fördel och mot henne. Folk hade skrivit så vidriga saker om denna tjej som hade blivit våldtagen.
Det som gjorde att jag verkligen kände mig chockad, var prästen, han på fritidsgården och lärarna ! Och självklart de vuxna som verkligen var en del av ryktetsspridarna! Linnea fick tillslut flytta 50 mil bort, för att situationen var så vidrig. Så offret fick fly för att större delen av staden var emot henne!

Han blev dömd men ingen trodde på henne i allafall, för han var en så snygg och trevlig kille. Efter att hon hade flyttat så var denna kille på en fest med sina vänner på skolavslutningen. Där våldtog han en till tjej, en barndomskompis till honom. Hon mådde så dåligt att hon inte orkade prata med dem i programmet.
Det värsta är att hon blev behandlad på samma sätt som Linnea, många trodde henne inte! De hittade hans DNA i hennes trosor, finns en skala mellan -4 och +4, hans hamnade på +1. Men även med DNA bevis så trodde de inte på tjejerna!

Jag hoppas verkligen att dessa människor skämms över hur de har behandlat dem och vad de sagt och vad de har skrivit. Det är sjukt , hur kan de trycka ned offren???
Helt obegripligt och jag blev mycket upprörd, hoppas att tjejerna kommer att få ett bra liv och att alla andra som var så vidriga får dåligt samvete och känner skuld resten av livet!!!!

Kolla på programmet:

http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1955288/sb,p103536,1,f,-1


Bra av programmet att ta insiativ till att utreda denna dimma!!!!

haha

Jag får skylla mig lite själv faktiskt. Har ju inget paraply eller luva på min jacka så jag såg ut lite som en dränkt katt, hehe inte så farligt kanske men blöt blev jag den korta biten till gymet ! Kanske skulle vara något att införskaffa sig snart, regnar ju faktiskt ganska ofta! (vill ha sommar)

Syns inte såväl men blöt va jag:


Eriks snygga mjukisar som jag brukar träna i! De är stora som bara den så det var jobbigt att springa med dem på bandet. Det är iof alltid jobbigt men ända!

Försökte ta bild innan jag skulle gå till jobbet, se om det syns!



Energi hade jag iallafall, nu däremot så är jag trött och skulle kunna gå och lägga mig och sova middag (Klockan är ju en hel del så det är kanske lite stupid)

Kommentaren på gymmet:

- Såg inte att det var du på kortet, mycket finare i verkligheten.

Måste ha varit ett fult kort, för jag var inte så fager när vi kom dit haha ;P


Förbannad

eller vad man kan säga. Vi var och tränade och sen tänkte jag gå till konsum och småhandla lite yogurt och bröd och sånt. När jag är påväg dit ser jag två pojkar som stod med en boll och väntade eller smågick framåt. Sen såg jag en mindre kille som gick och grät. Han verkade ha ramlat eller så, tänkte att de ska väl gå hem med honom. För de tittade på varandra.
Jag fick ändå en underlig känsla i kroppen och bestämde mig för att gå långsamt för att se vad de gjorde. Så jag gick lite smått och diskret. Sen vände jag mig om för att se om den mindre pojken slutat gråta. Då får jag se att en utav killarna håller i honom och slår honom, den andra killen stod brevid och skrattade och sa vad han som slög skulle göra!
Då kände jag att jag var tvungen att göra något så först skrek jag:
- Lägg av killar.
Då släppte de och den lilla killen och han tog upp mössan. Jag gick närmare och den lilla killen gick åt ett annat håll. Blev så arg, förstår inte vad våld löser för något. De kanske var i 12 års åldern de två killarna, och den lilla var kanske 10 år.

Tycker att det är hemskt att sånt försikommer överhuvudtaget, tyckte så synd om honom. Nej jag är glad att jag fick dem att sluta för de var verkligen inte snälla mot honom! Nej det var inte så kul, man känner det i kroppen när man ser en sån orättvisa!

Nu blir det

gymmet! woho ska bli härligt att få svettas lite , haha det gör jag jämt, speciellt om vi springer på rullbandet ;P Blir väl mycket prat också, mitt i andetagen ! Är verkligen ett tips att träna med någon, blir mycket mer motiverad av det faktiskt! Ska möta Ewe utanför så det är nog dags att gå !

Vi hörs sen !




Min outfit

idag, inget märkvärdigt men jag gillar prickigt, har en kjol med vita prickar på. Bilderna var verkligen inte lätt att ta ensam kan jag säga ! Håller med dig M haha ;P Men jag gav det ett försök i allafall !




Sen hade jag gråa benvärmare och strumpbyxor, med ett svart den och ett grått :) Det gillade jag . de var fräna, tror jag köpte dem på Lindex på rean!

Kläder och skor

av mitt hem får ni se nu ;) Jag älskar allt som har med rött, döskallar och rosor att göra, och det märks i lägenheten också;) Har satt min egen touch på det. Jag bor i en två på typ 64 kvadratmeter , Det bästa är nog klädgarderoben, vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan den, Så den får ni kika in i först :



Det är stökigt just nu, tycker att man viker och gör fint, sen kommer stormen Malin och allt ser ut sådär igen;P Här har jag sommarkjolar, tröjor,t-shirtar och mina linnen ;P;P

De små bilderna, är mina byxor (alla sorter) och mina tjockare tröjor och skjortor och sånt ;)

Här är min favvobyrå , alla mina klänningar. Är lite för många kanske, fast det är det jag gillar mest. Att kunna variera olika stilar och ha lite att välja på ;)

Sen har jag ett litet problem som E kan bli galen över, det är mina skor. haha ska visa er några stycken, som jag har framme, resten ligger i en "kista". Har lite problem med att slänga grejer haha ;P



Det är lite av mina skor, ibland hittar man ett par och fattar inte vart de kommer ifrån;P

Det blev ett långt inlägg så jag visar mer ikväll eller imorgon, på mer inredningssaker ! hihi

Home sweet home ;P

Nu är jag hemma från skolan, har varit en bra dag. Har räknat nästan alla uppgifter som vi har denna vecka, har tre stycken kvar bara ;P Tänkte göra färdigt det i kväll. Det är just snyggt, går till skolan, då är det sol, när jag går hem så små regnar det! Usch, jag som ville ta med Tingeling på en promenad! Men men ...

Ska försöka damsuga och greja innan jag ska möta upp gumman och träna! Ska ses vid halv tre så det borde jag hinna ;) Kanske ska ta lite lägenhets kort och lägga ut sen, är alltid roligt att ha kvar och kolla på! Börjar fatta lite grann vad algebra är för något och hur man förenklar det, kul när man klarar det!

Hoppas ni har en bra torsdag, några tips på något bra som går på tv ikväll??



Ska sätta i nya röda slingor när mina går ur, älskade att ha det, funderar på 10 st, men det blir 600 spänn, men det kanske det kan vara värt ;P

God morgon god morgon!

Idag skiner solen ute , helt underbart måste jag säga ! Blir genast mycket piggare då ;) Ska till skolan om en liten stund och räkna Algebra! hihi det kommer nog att gå bra, KANSKE ;P Pratade med Erik i morse och vi bestämde att han inte kommer i helgen utan jobbar in en dag och kan vara kvar längre nästa helg! Ska bli skönt att träffa honom då i allafall. Han är så duktig tycker jag, får jätte mycket beröm och de är super nöjda med honom!

Funderade på att ta med Tingeling ut i sele idag i solen, hon är den som gillar det mest. Tyckte att det var så mysigt igår när jag skulle lägga mig, dåkom alla tre och la sig i sängen hos mig ! hehe det är gulligt ! ;)



Hörs sen ;P

Natti natti

Glömde att berätta en helt underbar sak för Erik , måste tala om det för honom imorgon! Är så stolt över det! Fast det får jag ta imorgon, nu går det inte att nå honom! Ska själv lägga mig och nanna kudden snart ! Imorgon blir det skola och gym, sen en pluggkväll bestämde jag mig för förut !

Sov så gööööött , och dröm sööööööttttt ;P



Haha från Barbiekvällen ;P

Erik 22 år !

Ska lägga ut lite bilder från i lördags , det var lite synd att Erik inte hängde med ut på krogen men han gillade kvällen ändå! Det var roligt och den kvällen lever jag på ett tag om man säger så!!! Underbara kompisar där som kom för Eriks skull!


Rasmus, Madde och Magnus :)

Nike och Andreas :)

Jag och Ewe ;)

Erik , Timmy och Henry :)


Henry, Tommy och Mimo :)

Ewe Andreas och jag ;P

Elin Henry och Mimo ! :)

The girls <3

Coolt kort på Ewe och Timmy !


Tyvärr har jag inte kort på alla som var där, när alkoholen kommer in, så försvinner kameran ur minnet, eller så blir korten såhär:


Skit nöjd med kvällen, var även roligt på nöjes, vi dansade och hade kul! Josef erbjöd sig att bära mig hem för att jag hade så ont i fötterna , men jag bet ihop och gick från bussen !!! Super najs!

Det är skönt att våren är påväg, alla kvällar på uteserveringar och alla sommardagar att grilla på, och festerna som kommer att arrangeras. Kommer bli riktigt skoj, ser i fram emot det, fast i och för sig så händer det ju redan något varje helg ;P Men det är något speciellt med sommaren, hoppas på att spela badminton ute i solen hos Ewe och Nike. Att kunna åka ner till en strand med fika och sola och babbla med tjejkompisarna!


Sommar, kom nu!!!!!!!!!!!!

Greys anatomy

Jag älskar verkligen detta program måste jag säga ! Det är helt underbart och jag fastnar i det! Pratade med Erik i reklamen, han och Rasmus kolla på hockey på en pizzeria ! hehe , berättade lite nyheter för honom, har ju så mycket att säga när vi bara pratar korta stunder! han är så go, mitt hjärta ! <3
Får se om han kommer hem i helgen eller inte ! Haha han var lite irriterad en stund där , får se om han inte tänker på det sen ;P

Måste tacka alla som förgyllde vår kväll i lördags, var kul med en riktig fest i lägenheten, för min älskling Erik som fyllt 22 år !! Ska lägga ut bilder ikväll eller imorgon, det var en super kväll måste jag säga fullt med underbara människor !!!


En lååång dag !

Det började med att vandra mot skolan med Helene typ 8 i morse, hehe sen hade vi en klasslektion som jag tyckte var väldigt bra ! Den gav konkreta exempel och en annan förståelse, haha tärningarna kommer bli ett party trick i allafall!!! ;) Sen så hade vi återkoppling om delkurs 1 och vet ni?? JAG KLARADE TENTAN !!!!!!!! Blev jätte glad alltså! Nu kan jag lägga den bakom mig i allafall, är super skönt måste jag säga ! Det gjorde verkligen min dag! Sen åkte jag på möte och sen hämtade J och föräldrarna upp mig för J skulle köpa ett trumset, något elektroniskt ! Det var jätte häftigt måste jag säga !!!! Glad för J skull! Sen åkte vi till k.hamn och fikade lite och byggde ihop trummorna! Efter det hämtade jag C, och vi käkade våfflor med mamma, underbart gott! Jag hann med sju bussen hem och gick och hämtade mina böcker som Helene så snällt bärde hem , slapp jag bära på den denna långa dag!

Nu ska jag babbla lite i telefon och sen mysa framför Greys Anatomy!



So Long !

Telefonen började ringa om detta:

Anonym om Strippa:
Ganska falskt inlägg Malin ! Du skriver om att ge folk en chans men själv gör du/ni precis tvärt om. Ewe å Nike påstod något å du/ni köpte de rakt av, utan att ens ge oss en chans å få ge våran version, så tragiskt så det finns inte. Snacka om dubbelmoral !
Behöver inte ens skriva vem som skrivit detta för du vet precis vilka det handlar om :)
IP: 80.251.192.2


Jag skrev ett inlägg igår om Desperete housewife, och
om hur mycket stämplar som kan ges pga arbete,
ex strippa eller prostituerad.
Så fick jag denna kommentaren,
om vilken dubbelmoral jag har och
hur tragiskt det är! Anonym stämmer ju inte och
eftersom det var "VI" så är det Brathen och (Charlott

med antar jag.)
Trodde hon och jag hade skrivit om detta, men men .
Och att inte skriva sina egna namn utan hänga
ut Ewe och Nike är inte okej.

Vi har avbrutit vår kontakt och det finns det
många andledningar till, vi gav dig B en
chans att alla skulle prata om det som hänt MEN
du ville inte det. Så då har jag gett dig en chans
så det är bra med det.
Sen förstår jag inte hur du kan koppla våran
situation till en serie
och till kvinnor som jobbar som
prostituerade och strippor. Varför läser du ens här??
Ni var snabba att ta bort oss på facebook,
men fortfarande nyfikna antar jag? Och jag har aldrig
gett er någon stämpel för när ni flyttade
hit så vet du också att vi inte dömde er!


Detta är min blogg och jag skriver om mina tv
program om jag vill, handlade inte om
NÅGON utav er!! Och jag har ingen dubbelmoral.
Det du skrev till Erik var ju att det skall bli
så skönt att bli av med såna som oss.

SLÄPP det och gå vidare!!!
för det har vi FYRA gjort!

06 April, 22:44

Programmet

slutade bra i allafall, hoppas de två blir ihop ;) hihi

Nu ska jag packa min skolväska för imorgon blir det fullt upp!!! Imorgon får jag svaret, NERVÖS!!!!


Nanni nanni ;P

Strippa

Tyckte faktiskt lite synd om henne i desperete houswife. Vilken stämpel hon fick på en gång, killarna verkade se henne som ett objekt och tjejerna det litade inte alls på henne. Jag tyckte att hon i serien verkade vara en snäll och omtänksam tjej. Nej jag tycker att det är synd att vi ger människor så många stämplar, utan att egentligen ger dem en chans. Ibland måste man faktiskt se förbi sina egna osäkerheter och ge en person en chans. Jag tänker lite på Pretty woman också, hans advokat som fösöker att våldta henne. Han kunde inte se förbi vad hon jobbade med utan satte en stämpel på henne och behandlade henne väldigt illa. man behöver inte vara det man jobbar som, alla ska behandlas med respekt! Vi vet alldrig varför en person har hamnat där de är idag!!

Alla är vi olika individer!


Kvällsmys

jag och mina gulliga katter ;) Vi ska kolla på desperete housewife, funderar på att poppa lite popcorn och mysa ner i soffan med ett varmt täcke ;P Hehe se hur killarna i serien reagerar på en ny het tjej, haha ! Det luktar svartsjuka ;P



En ny blondin alltså ;P

Kursstart delkurs 2

Vet inte om jag skall skratta eller gråta, jag är verkligen inte van vid den typen av uppställningar som vi gjorde idag, Algebra och ekvationer. Fast det är väl att plugga , repetera så mycket som möjligt för att lära sig, speciellt finna det logiska mönstret! Vi gjorde en övning i skolan också, prova den gärna:

Tänk på ett heltal, vilket som helst (ex 3,7,8,45 osv)
Dubbla talet
Sen ska du lägga till 4
sen ska du halvera talet
och sen ta bort (minus) det talet du först tänkte på!


Vad får du???

Svara gärna om ni prova ;) Tyckte att den var lite häftig faktiskt!



Vetrinären

Idag så följde jag med och hjälpte Sabina med Klara och Tulo när de skulle till vetrinären. Tulo har haft ont i magen så de undersökte honom, så slank och fin sa de! Jag blev lite orolig när de sa att Klata behövde banta för då kommer de definitivt att säga det om Tingeling för hon är större än de andra två godingarna! Fast det får jag se nästa vecka, har beställt tid då hos en vetrinär för att kolla vikt, lungor och allt det där, en rutin kontroll. Jag kände att det kan vara skönt att göra!

Tulo och Klara var jätte duktiga, Klara låg still hela tiden och Tulo var nyfiken och kollade läget lite grann. Så vi åkte hem med katterna sen så skulle vi ta ett bajsprov (minns inte vad det hette i broshyren, men det var ett fint ord för bajs). Vi hade tur för Tulo bajsa nästan direkt, så då var det bara att sätta igång, självklart med handskar och en pinne att peta med. Sabina fick kvälningar ändå , hihi sen lämnade vi det i en kartong på posten ;)

Irriterar mig på dem som skaffar djur i allmänhet utan att vara beredd på att det kostar, ska man ha ett djur så ska den vara försäkrad, ska ha pengar om något oväntat händer, ska åka iväg och behanandla djuret så snart det finns tid! Annars finns det INGEN andledning till att ha djur, för det är vi som skall skydda dem, för de ger oss så mycket!


I helgen

Var det jätte mysigt! Efter att jag och Erik varit på Bergvik så köpte vi glass (solen sken och det var jätte skönt väder) Så åkte vi till Mariebergsskogen och satte oss i fågeltornet, Utsikten var underbar och vi hade det underbart! Var roligt att hitta på något tillsammans :) Vi tog en massa bilder, på oss och på utsikten! Älskar att vara ute i naturen, det skapar ett otroligt lugn, det är fridfullt. Vi busade och skojade som vanligt med varandra.




På väg mot tornet, vi spexar till det lite haha det var kul!



Puss på mig och dig !




En väldigt bra dag !! <3<3<3

Bikini :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


En riktig lång helg!!!

Och den spenderar jag med Erik min lilla ängel! Är såååå skönt att träffa honom igen så det finns inga ord för det , igår fick han paket och vi myste ! Det bästa var nog att vi somnade ihop, i varandras armar. Så idag är han iväg och handlar med Ewe och Nike , och sen ska vi åka till bergvik och kolla läget lite grann! Bara lilla gubben och jag ;) Ska få handlat lite grejer till festen i helgen som vi kan bjuda våra gäster på, hade tänkt mig lite dansspel också, aldrig några fel det :) Ska bli riktigt roligt det, ser i fram emot lördag ! Men idag ser jag fram emot en skräckfilm, mys i soffan och lite chips med mitt hjärta! <3 Det är en perfekt fredag det!!!! :)







Våran dag gubben :)