Badat för första gången denna sommar !

Det var kallt, det var svårt att komma i , men vi badade och det blev bara skönare och skönare !! Sen blev det att lägga sig och sola en liten stund ! och spela ett spel :) var riktigt roligt spel måste jag säga, fattade inte först men sen så jävlar :) Sen blev det att åka hem .. runt 5 var hon kanske , vi tog en sväng förbi en Scrapbooking affär :) haha där hände det grejer må jag säga ;P nämner inget här haha !! Sen blev det att åka hem, somnade en stund , mådde inte alls bra. Kändes lite jobbigt , måste bara tacka min älskling som ALLTID vill mitt bästa och finns där i ur och skur ! Kan inte göra mer än att vara den bästa flickvännen jag kan ! 

Haha jag var uppe med tuppen i morse och tvättade all vår tvätt, kände mig riktigt duktig måste jag säga, nu blir det jobb två dagar här, hoppas att jag känner mig bättre då.. Imorrn skall det bli roligt i allafall, spela badminton hos Ewe och NIke , skall bli skoj !! hoppas jag inte är för trött och har ont i fötterna som jag brukar! Har väl inte så mycket mer att tillägga faktiskt.. Bara att jag blev glad över att ha klarat kursen och inte behöver tänka på det något mer! Bara att kämpa vidare till hösten med lite Svenska :) 

Njut av solen nu gott folk , det skall jag göra :) 



The morning of HELL !!

Nej igår var det en väldigt givande dag , jag och Erik satte upp tavlor , strök och hängde upp gardiner!! fan vad tråkigt det var att stryka inte roligt alls, men fint blev det skall jag få be att tala om ! :) Var riktigt stolt där en sväng. Sen gick vi ut med katterna som har fått lite beundrare av grannarna här nere, de skulle ta kort , klappa , hålla och ställa tusentals frågor haha !! De var lite rädda, eller ja speciellt Scilla som är såå feg så fort vi kommer ut, men hon vänjer sig nog snart i allafall !! Sen har vi Tingan då som erik höll i , hon säger vad hon tycker i allafall. Kom fram en katt, som är en utekatt då :) Hon reste ragg och tog bak öronen och var beredd att hoppa på den andra som snällt ville hälsa, ujujuj , så erik fick bära henne in... 

Annars då så har veckan varit super, grillning, shopping, SOL , aktion , Pråmen plus en STOR mjukglass!! vad mer kan man begära ?? Har varit en super bra vecka , imorrn blir det jobb men det skall bli roligt faktiskt, vet ju att det kommer inte bli lika mucket av det sen! 

Men i allafall för att komma tillbaka till det jag skulle skriva om, hehe nu hoppade skilla upp till mamma.. så söt, så nu skriver vi blogg tillsammans:) jaja , igår blev klockan bort emot halv tolv, var tvugna att laga matlådor till Älskling, sen somnade vi så sött.. I morse så snozzade Erik som vanligt, och jag märkte att det inte ringde på länge, halv vaken, halv död typ, så jag säger, Älskling klockan är nästan sju nu ! Okej sa Erik och lunkade upp för att göra frukost... När hans hjärna hade vaknat så kom han in till mig och sa: 
Malin, jag börjar ju klockan sju! 
Då jävlar flög jag upp ur sängen för att hjälpa honom packa alla saker, hämta hans kläder också vidare, nu var klockan nog 10 över. Han ringde till han som han arbetar mest med och han sa att det var lugnt. För Erik hade gjort jobb igår som de egentligen skulle gjort idag! i allafall, trodde att det var lugnt då, han var redan påväg till jobbet TRODDE jag haha. Icke sa nicke , Bilen startade inte utav alla morgonar , nej inte idag, så erik ringde till mig jag gick ut på balkongen och slängde ner bestick som han hade glömt och en vattenflaska, Är ju sååå hett! Sen kom hans arbetskamrat och hämtade honom, han fick sig ett gott skratt , Erik däremot, visste inte om han skulle skratta eller gråta! 

Tror ni att jag kunde somna om? nej nej, nu sitter jag här och har tråkigt inte en själ jag känner är vaken, eller det vet jag väl inte säkert men jag vågar inte ringa någon, då skulle jag väl få en knytnäve genom telefonen haha !! 

Ska bli roligt att se vad denna dag kan ge, när den började sååå bra ;P 



Amazed

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better
I want to spend the rest of my life
With you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you





Only for you ...

hihi


En riktigt djup dag ..

Vet inte , har varit djupt inne i mig själv idag, låter väl helt korkat men jag känner att jag bara sitter som tänker och tänker... var efter samtalet med Ewe förut, började ransaka mig själv lite om vissa saker. hmm , sitter nu och bara lyssnar på ballader och känner mig lugn , ett inre lugn, samtidigt som det är stressande att tänka på vissa saker. 

När är man redo att ta ett steg längre ? att verkligen ge sig själv till någon annan, till 100 procent? Kan man någonsin bli redo? Är det så att det förflutna har med det att göra, saker som har sårat som sätter sig som murar för den egna lyckan? Om rädslan finns där borde man då ignorera dettta och följa sitt hjärta ? Jag är inte redo, inte än, det kommer det är jag säker på, men inte nu, har så svårt att släppa garden, att släppa en en person helt i mitt liv, det är ett för stort steg just nu. När blir man redo att ge av sig själv ? 

Är det så att man inte klarar sig utan någon vid sin sida ? att paniken kommer när ensamheten dyker upp... Är inte vi människor starka ensamma? Jag tror att man alltid behöver någon, familj, vänner, kille/tjej. Vi är för sociala för att leva ensamma, nu pratar jag inte för alla för vi är individer, helt olika. 

Ja ni hör ju själva , haha djupa samtal med mitt eget huvud! 



trött....

Ojojoj vilken lååång dag det har varit, lång men samtidigt kort.. har jobbar 11-19 inte så mycket kvar av dagen efter en sån tid! Varit i k-hamn, kom många kända ansikten, alltid lika roligt!! Mamma och pappa kom också! Alltid lika stort leende på läpparna när jag ser dem, kan inte be om bättre föräldrar! <3 guldvärda! Sen fick jag åka med stefan och Sabina, vilken tur jag hade :) underbart gjort av dem!! Nej nu ska jag sova, känns lite svårt att somna när jag inte vet om Erik lyckas komma hem i natt ,,, han är på fest i skattkärr, en ju en bra bit hem igen om man säger så!! jag orkar nog inte hämta vid det klockslaget de skall hem skulle jag tro!! men jag gör allt för erik så skulle han ringa skulle jag rusa ut till bilen ändå! Så är det om man älskar någon så högt, som jag älskar honom! 
Han är ju min riddare av många olika andledningar, hade aldrig orkat utan honom. En riddare i cowboy hatt ;P 



GOD NATT ! :) 

Fick lite klagomål...

På att jag aldrig skrev i bloggen längre , kändes som om jag släppt något jag tycker om ! Jag skall verkligen försöka hålla bloggen vid liv ! Jag har fått två av mina drömmar i uppfyllelse, jag har två vackra prinsessor här hemma, vet att jag alltid pratat om en hund, men jag insåg att det inte platsar i mitt liv. Sen fick mamma ett samtal som förändrade Allt ! det var från Anette , hon undrade om jag ville ha två ragdoll katter , för en liten summa. Då kom ett STORT problem... jag hade ingenstans att ha dem.. så jag och erik började prata , skulle vi våga chansa? skulle vi försöka hitta en lägenhet?? Och det gjorde vi, jag hade min VFU under dessa veckor i k-hamn och där fick katterna bo i en månad. För det var såhär, vi kollade på Scilla och Tingeling en kväll och jag var helt SÅLD! jag skulle ha dem till vilket pris som helst... Nu är de inte som katter , de är som mina små bebisar ! 

Efter ungefär en månad i k-hamn så skulle vi flytta in i vår två, den 1/6. Det var mycket krångel denna dag men allt löste sig tillslut! Nu har vi sovit i vår två sen dess. Vi har grejat och grejat, nu har vi äntligen Ett hem. Nu slipper jag fara runt som en idiot , nu har jag äntligen hittat hem. Jag har min familj på 4 personer.. Jag Erik Scilla och Tingeling! Vi är sambos, efter nästan tre års längtan så blev vi äntligen det! Livet bara leker fram så fort jag tänker på det! Första morgonen som jag vaknade i lägenheten kändes overklig! Jag trodde att jag hade sovit på hotell, men så var inte fallet ! Känns underbart att ha så många vänner, familjer som stöttar och finns där i vått och torrt! Kan aldrig tacka er tillräckligt!! 

Tingeling, så vacker och underbar<3

Underbara lilla Scilla <3 




Det har hänt en hel del sen jag skrev sist, har bokat Turkiet resa med Linnea Linus madde och Magnus! Ska bli super roligt alltså !! längtar , vi kommer hitta på massa bus! Sen har jag gått modevisning, skrev aldrig så mycket om den, vad finns det att säga? I LOVE IT, jag blir självsäker som få på scenen, !! vilken kick alltså! Har fått ett jobb på Action people, står och bjuder/säljer varor i butiker (alla har nog nån gång smakat av någon som demar) tack vare Malin det! Jag är inte Gluten vilket var väldigt skönt, tyvärr befaras det att det är laktos istället, usch ! har alltid kännt att jag varit överkänslig men jag tror jag är rejält allergisk eller vad man säger så som min mage har varit! 

Nu är det iallafall sommarlov från skolan , känns tungt och underbart! svårt att beskriva, jag vill fortsätta med de estetiska ämnena men det blir svenska efter sommaren! Blir nog... kul det med ! Bara ett och ett halvt år kvar nu, sen är jag en utbildad lärare, känner jag mig redo? nope, det gör man nog aldrig men jag känner mig förväntansfull ... 

Nu blev det en liten uppdatering! ska försöka hålla igång nu! tillsdess, här är några bilder: 
Fotboll i det vackra vädret! ¨
Min sambo erik och jag :) 

So long !!