En lyckad helg..

I fredags var det jobb som gällde 11.00 - 19.00 , sen var det snabbt hem ta en dusch (det var behövligt) för att sedan åka iväg till Skåre, där satt Ewe , Nike, Timmy, Anderas , Carro m Öhman och Micke och spelade öl spelet, såg ut som att de hade spelat det hela dagen, alla var rätt så fulla :):) hehe jag var nykter hela kvällen , skulle köra till k-hamn tidigt på morgonen! Vi spelade Kubb och hade det jätte trevligt! 

I lördags blev det mini fest hemma, jätte trevligt och många skratt blev det. baboom ;P haha ! Blev snacka om allvarliga saker, och roliga minnen , allt och ingenting!! Det var jag Erik lin mimo och Tommy :) sen tog vi taxi ner efter sisådär en vinare, och drog till nöjes:) Där var det inte alls mycket folk kan jag tala om... ojojoj,,, Men vi hade kul ändå, alla gick på toa utom jag och lin. Vi satt kvar och sjöng till våra mobiler som spelade i högsta hugg, hmm undrar hur det lät ? sen dansade vi som bara den, sen tröttnade vi på att det var såå lite folk att vi gick ner till stan, käkade och träffade lite människor:) Sen var alla så på att ha världen efterfest hemma, men när vi väl hade gått ur taxin så tog det musten ur oss, HELT totalt! Men det var en rolig kväll, kan ju bero på sällskapet :):):) 

På söndagen blev det BAD, till och med erik den lilla badkrukan hoppade i och NJÖT av det i värmen!!! HÄRLIGT ATT SE!! 



Kommentarer
Postat av: Madde

Hello. Japp vi har haft det underbart. Men synd att tiden bara går så fort :( Så vad händer? Och skål en onsdag kl 9, hahah!

2009-07-01 @ 10:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0