studsbollen .. ? eller ..!?

Den faller och faller längre och längre ner, fortare och fortare faller allt,
finns inget stopp av känslan av panik, den faller ju för fort jag hinner inte med
Finns det någon som tar emot den och bär upp den igen ?
Det står ingen där , helt tyst , inte ett ljud , bara tårar ..
når den lägsta nivån som kan nås , bollen studsar upp igen
en bit i taget , sakta och säkert tar den sin väg upp.. upp till ljuset
men snart faller jag igen ...

Vilken vecka :)

har varit i skolan måndag och tisdag sen har vi inläsningdagar från torsdag till fredag men en av lärarna kunde inte ha lektionen så vi var lediga på onsdagen också, var en slapp vecka.. men fick alltid nån uppgift att göra eller nån bok att läsa ut ! känns aldrig som jag är ledig helt, finns alltid något hemma att göra liksom ! Men men sånt är livet! har haft underbara dagar med kompisar , först så kom stefan och sabina och erik och stefan kollade på hockey , medan jag och sabina kollade på top model och sedan en film som hon hade med sig :) Den var bra och det var mysigt :) hann och snacka lite skit också haha :) Sen på onsdagen var det en mysig dag då vaknade vi föör tidigt för mig på en ledig dag , halv nio usch jag hatar morgonen ! Men det gick bra sedan åkte vi till badhuset vilket var jätte mysigt ! :):) kallt men ändå ;P sen blev det hem äta, gå ut med grace och sedan packa i ordning lite och åka ner till staden , där vi tog en fika :) sen sprang jag och Malin i affärer, hittade en jätte snygg klänning (turkos typ) tror att jag ska ha den i helgen när vi ska till Karlskoga eller den svarta kjolen jag köpte :) hehe Sen efter stan tog jag bussen till Skåre, hade en filmkväll hon och jag , kollade på Taken (igen) hehe , den är ju så bra  , ... Sen pratade vi och kvällen slutade väl vid klockan halv tio , nio hos ewe, var riktigt roligt !!  :) sen hem och mysa med min plutt !! :)

Nej har varit riktigt bra dagar med helt underbara människor ! Nej nu är jag i k-hamn , har varit med Elibn när hon tatuerade sig hehe , faith på underarmen , blev jätte bra ! Fan va sugen jag blev på att Lejonet ska få en kompis haha ;P Men det får jasg vänta lite med hihi ! Nej nu ska jag laga mat sen ska jag köra mamma och hämta Carina :)

So long !





Det slutar inte ..... blir endast värre , varför hjälper du mig inte ?

Nöjesfabriken 24/1 Micke och Robin 25 :)







Fredag ,

Har varit i skolan idag fick se den sista föreställningen , det var roligt som busen :) Sen var det en givande förmiddag i allafall , Har kommit hem nu och ätit och allt , ska snart åka hem till ewe och följa med när Missy ska kolla sitt öra hos vetrinären ! hoppas det går bra, sen ska vi typ åka ner till stan och kolla lite , erik är sugen på att shoppa tror jag, tyvärr har han ju inte fått pengar från A-kassan än.. (funderar på hur lång tid det ska ta egentligen) är ganska irriterande. . men vi klarar oss, som alltid :) vissa dagar känns det sämre andra riktigt bra faktiskt att vi lever som vi gör ! Efter det blir det badhuset ikväll , ska bli skönt att bara få dyka och leka av sig lite , älskar vatten!!!! 





Kan inte säga att jag mår bra, även om det är de svaret som oftast hörs... 

En av de första gångerna vi träffades


Här är det precis när jag och erik träffades i början, tror att vi precis har blivit tillsammans, vi sitter på systar (eller amigos) som det heter nu :) Gillar verkligen detta kort, är skönt att se tillbaka i tiden ibland, vi har ju hållt ihop ett bra tag nu, och längre ska det bli. Ser verkligen en framtid med Erik, är en underbar känsla att se att det finns en framtid tillsammans<3 



Hittade lite teckningar jag hade försökt måla av på erik när jag bodde i Filipstad :) hehe långt ifrån bra men jag är nöjd i allafall haha, stefan har ju till och med sin bild framme som jag målade åt honom när han fyllde 25 ;P Så jag hoppas han blev så glad som han sa :) 



haha , ja jag gav det ett försök i allafall :) älskar att måla , är så avslappnande och skönt att sitta och bara vara. (om det inte går jätte dåligt då , finns risk för att jag blir lite lätt irriterad då haha) 

Takida - Losing

Won't you lift me up
Lift me up or else I'll never stop 
Don't you leave me alone 
I've been through hell now show me heaven..


Känns som det passar ganska bra ... 

Klarade dem båda !

Har varit i skolan idag, klarade essän , det där stora arbetet jag skrev och kollade på its nu, klarade dansen också! gud vad skönt, ingenting att ta igen från förra terminen, bara att börja på ny kula nu ! Vet inte hur det kommer gå men jag hoppas att jag orkar med allt i skolan , känns lite tungt.. men det beror nog mest på mig själv.. borde vara glad... men nej det går inte just nu.... måste ringa efter en psykolog, tror att jag verkligen behöver detta nu ! jag får se.. nått måste hända kan inte lägga allt på erik , det är inte rättvist mot honom... 

Bild


Minns inte när jag målade den , är nog från Filipstad tiden ... 

En ledig dag :)

Åkte tillk-hamn igår och sov över en natt , var jätte mysigt att komma hem en liten stund i allafall :) Pappa gjorde min favvo mat, potatis och brunsås med kottleter :) är det bästa jag vet , mamma och pernilla håller på att göra om på salongen bara de, utan hjälp, de hade gjort det jätte fint så stolt blev jag när jag såg det! vilken akillnad, det kommer att bli super bra !! Har träffat jesper och carina också, lika mysigt som alltid :) var till bibblan och maxi och tog en fika och med jesper var vi på den nya Wallander filmen , den var skit bra måste jag säga, jag brukar inte älska de filmerna men nu var jag nöjd !!! Sevärd måste jag säga !!! 

Har suttit och gjort det sista på opponeringen idag känns bra, lite nervös för vad jag får för kritik imorgon,,, jag håller tummarna för att det har gått bra ! Men det var en svår uppgift så jag vet aldrig ... :/ men det märks imorgon, då blir det en låång dag i skolan! Slutar vid 4 , känns halv bra, är ganska trött och sliten det hjälpte inte att jag läste moment schemat, shit vad myyycket uppgifter vi har alltså ! jag hoppas att jag har energi och ork för att ta tag i alla ! Först nu är den en bok som ska läsas till på fredag och sen yttligare en inför måndag ! Roligt roligt... pust ! 

nej nu ska jag packa skolväskan så det blir lätt att gå upp i morgon  ! börjar tidigare än vanligt, är ju inte direkt en morgon människa, fråga erik han har fått smaka på min morgonvrede... Men sen blir jag oftast snäll och glad igen... Har haft svårt att vara glad den senate tiden vet inte riktigt vad det är men jag hoppas verkligen att det går över för det är jobbigt för både mig och erik ! Nej nu ska jag gå... 





Det är som en bomb som faller till marken, finns inget att göra bara att se på och känna paniken... 

längtar efter sommaren ...

Jag längtar efter att få dra på mig en riktig sommar klänning, ett par läckra sommarbrillor ! ett par snygga pumps , utan strumpbyxor !!! fy fan vad härligt, att ligga hela dagarna på stranden och bli brun och fin ! nej kollade igenom Eriks gamla telefon och såg jätte vackra sommar bilder som vi tog när vi var ute och åt på en uteservering!!! I sommar ska det bli lika hett för oss som vår första och andra sommar, ME6 <3<3 älskling du vet vad jag menar !! 




Brunt hår ;P hihi


kan inte sluta ... lägga upp bilder !








Helt jävla otroligt, detta är skillat !!!


partttyyyy brud ;)


Lite senare haha.. bilderna blir bara snyggare...eller inte..



Lady gaga , haha så jävla skön att dansa till, vi dansa häcken av oss haha det var kul, ewe hade träningsvärk idag det har jag också haha, vältränade brudar alltså !


Påväg till nöjes, haha helskön bild alltså !


Elin och simon :)

Efter makeovern , du är så fin simon :)


Mitt guldhjärta <3<3<3<3 I kavaj och allt !!!

Tjej hmmm kvällen ;)

japp den omtalade lördagen är över nu iallafall, det var roligt men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det blev tjejkväll en stund i allafall sen kom Peter och hans killkompisar hem till lägenheten. De gick lite tidigare än oss till nöjes. Det blev tyvärr ingen sanning eller konka :/ men det får bli nästa gång! Precis innan vi skulle gå till Nöjes så ringde Erik när jag satt och kissade hihi , och berättade att han varit jätte duktig och inte tagir emot någon sprit alls, blev jättte stolt över honom ! (han blir knäpp utav sprit) så det blev jag glad över ! Sen blev det en galen väg till nöjes haha , elin och jag e knäppa ! Tack alla girls för kvällen!  


Jag och Ewe :)

Malin :)

Anette :)

Kusinerna, jag och Elin :)



Brunetterna :)






Ego ;P

God morgon :)

Haha eller ja god middag har vart en liten seg dag men vi var uppe vid tio i allafall, har suttit och fixat med lite hemliga saker hehe :) hoppas att det går vägen alltså, skulle tacka en speciell person så otroligt mycket alltså!!!!!!!!!!!!! Men inga höga förhoppningar här inte hehe ... ;P Nej nu ska va snart duscha , hocken börjar ju klockan 4 , redan vid tre kommer det väl nån hit... sen blir det ju fler vid klockan 7, hehe ... själv måste jag vara färdig halv fem i allafall.. hehe det är lite ovanligt att vara faktiskt.. men jag tror att det blir den nya kjolen från gina.. och nått snyggt linne :) hehe blir nog bra ! Jag ser i fram emot kvällen som fan synd att inte alla är på topp ... :/ men jag hoppas det blir en lika bra kväll som vanligt ! :) 

Nej nu ska jag göra nått.. iallafall... erik sitter här och väntar på mig ;P han ville spela kort men jag vet inte om vi hinner det, ja får ta lite bilder sen och lägga ut... erik ska ju ha kavaj så det händer inte så ofta,,, ska simon med , måste juh ta kort på grabbarna :) 

(ska ju lägga upp före och efter bilder på simon också , vi gjorde en liten makeover) 









Jag hoppas att det inte ska märkas...



(har lagt ut denna förut men jag gillar bilden såå mycket) 

Underbart :)


Detta är en ängels kyss <3 hihi

Fredag kväll, funderingar, ragdoll?

haha vi städade aldrig färdigt rummet men lite finare blev det ! :) vi ska vara glada för det lilla ! har precis lagat och ätit mat, bjöd stig och anne på bakadpotatis med kött och skagenröra.. :) självklart hade erik nån röra med LÖK i , jag hatar lök, det luktar äckligt och i min mun smakar det skit haha ! men jag har vant mig efter såhär lång tid med varandra nu :P Nej efter disken och allt ska vi åka upp till stefan och sabina och självklart lilla Klara :) hehe vet inte vad vi ska göra men det är alltid lika roligt och mysigt ! 

Nej jag har alltid verkligen alltid velar ha en hund... har haft mycket tankar på det men efter att ha träffat Missy och Klara känns katter inte så fel för mig ändå... jag vet inte om jag skulle klara av att ha en vovve ... jag har ju Grace men jag tänkte mer på när vi flyttar sen! nej lite sugen är jag minnsan ! Skulle vilja ha en ragdoll (eller hur de nu stavas) de är så vackra , men de är DYRA ... kanske lite för dyra hehe .... men jag kan inte riktigt släppa deras blåa ögen ... hehe! nej nu har jag skrivit färdigt för denna gång, ska pp och pussa lite på erik <3 Finns ju inget bättre än det, kanske blir lite 4 sekundaren sen ;P När vi kommit hem , nej nu måste jag ringa till Sabina ! 

So long ! 

vad kul det har vart egentligen...

Det är det fortfarande , ser fram emot helgen som bara den!! haha ska bli skit roligt faktiskt , men jag kom att fundera på alla tillfällen vi varit ute den senaste tiden, det har varit as kul, visst alltid är det väl npgot men sånt minns man inte dessa dagar! hehe , nej jag käånner mig piggare idag än igår.. var helt fel allt då... vet inte ... en del vet vad det handlar om... :) andra inte... ;P nej jag och erik ska snart städa för att jag har tjatat mig till att vi ska städa INNAN folk kommer imorgon.. tycker att det ska vara snyggt då! så det ska vi göra hihi , de ska ju ha killkväll här :) och spela wii , blir nog mycket guitar hero skulle jag tro haha !! Medan vi ska ha en tjej kväll hemma hos Malin ! ska bli roligt.. snacka snusk som vanligt hahaha <3 Vi är inte riktigt normala hihi ! 

Känns så himla roligt att börja umgås mer med er flickor :) jag tror ni vet vilka ni är <3 




Madde och Magnus :) 

Madde linnea och jag 

Malin  och jag, ja jag är full... haha

Stefan sabina och jag, stafan ser ut att ha något viktigt att säga haha! 

Min och ewes egna fest haha ;P 


Nej nu är det nog bäst att sätta lite fart här haha, kan ju inte sitta vid datorn halva dagen men i och försig , har vi hunnit ner på stan, handlat alkohol , kollat i affärerna i skåre, köpt godis , Och handlat på coop ... så det är inte så himla dåligt för att ha vaknat klockan 11 haha, vi har till och med ätit mat också.. men som ni vet så måste jag juh det... annars blir diabetesen arg på mig hehe ! (längtar tills ikväll då ska vi äta bakadpotatis och kött) fy bubblan vad gott !!!!!!! 


So long ! 

Snart helg igen..

Det ska bli sååå skönt med helg ärligt talat , har varit utan speciellt mycket enegi denna vecka, vet inte om det beror på att jag varit seg på lovet... :) men det va gött med lov... i allafall den första tiden då jag inte skrev essän.. men nu håller vi på med ett drama musik arbete, har en skit go grupp, vi är många men det går jätte bra :):)   VI BEJAKAR VARANDRA hahahaha! 

nej nu ska jag nanna kudden för vi ska spela upp imorgon så jag ska vara på skolan klockan åtta , kommer att vara trött men det finns de som har det värre ... typ madde och linnea deras buss går tjugo i sju och klockan sju.. usch vad jobbigt ! nej nu babblar jag bara på, GOD NATT !!! 

Min clown till pojkvän, haha, han ser inte alltid ut sådär !!!!



En kommentar från Erik : (ända villkoret att jag skulle få lägga upp dem) 
- Något gick väldigt snett, måste varit fel på kameran ;) 

jag är färdig !!!!!

Har lämnat in essän idag :) gud vad skönt det kändes att äntligen få skicka iväg den, var ju lite seg i starten men sen kom jag igång , bättre sent än aldrig har jag hört hehe :) så idag är jag lycklig ! kan inget ta i från mig tror jag hihi 
Ser i fram emot helgen kalas mycket, ska ha en liten girls night , ska bli väldigt roligt ! Vi ska ta malin NÖJESOSKULD ! haha hoppas du kommer tycka att det är roligt, men med vårt sällskap, alltid va ? ;P Nej det ser jag fram emot , fira att arbetet är färdigt , dessvärre kommer det väl 100 nya arbeten men ändå... :/ Har gjort detta i allafall, bara opponeringen kvar nu  ! :) 

Var på Nöjes i helgen också , med Erik madde linnea magnus och Linus :) Vi spelade bowling haha vi kanske var lite för fulla för det, eller vad tror ni ? men kul var det i allafall .. vad ska jag säga om erik.... snacka om att spela clown inför kameran ... har aldrig sett så konstiga kort på honom någonsin.. min pojke i ett nötskal.. nej hörrni detta måste vi , DO AGAIN! <3 

Nej nu ska jag sova... :) Sorry att jag typ inte har uppdaterat på länge men det har vart fullt upp :) sånt är livet, vänner skola pojkvän det tar lite tid... :) 




hehe :)

jag har gjort värsta fyndet idag på en jacka :) 100 kronor gav jag för den, en lång svart jacka med knappar som var ganska stora :) skit snygg så jag är nöjd resten av dagen i allafall !!! Hittade tre par linnen också för 30 kronor styck typ :) Ett jätte snyggt tajt linne med rosett på , får ta och visa bilder på det någon dag :) :) nej nu är jag nöjd som fan !!! 

ska sätta mig och kolla lite på arbetet och sen plocka i rummet , får ju besök sen så :) ska bli roligt att gå och bowla och allting ! 



orkar inte..

så jäkla mycket mer pluggande samtidigt som jag får panik om jag inte skriver något mer idag, jag hade ju ett mål idag och det skall jag hålla !!!!!! måste det...även om energin är på ZERO.... :( 

Filmen Taken

fy fan vilken film alltså ! så fängslande , nej jag fastnade verkligen i filmens handling.. finns mycket att diskutera men just nu orkar jag inte skriva så mycket , ska sova.. Men den borde ni se alltså för det är en film som får en att tänka till mer än en gång ! 


God natt ! 

en riktig plugg dag :)

haha sitter och skriver på essän nu, känns som jag inte kommer göra så mycket mer än det idag faktiskt, men det känns helt okej för jag känner mig laddad ! kan vara för peppning av alla goa klasskamrater skulle jag tro :) fick en spark där bak haha om man säger så ;P  Nej jag har 1000 ideer och tankar men de ska formuleras på ett bra sätt också , det hoppas jag att ja lyckas med :) men det är bara att skriva och sen korrigera :) 

wish me luck :) 

(sorry att jag inte skrivit på ett tag men jag har haft fullt upp med massa skojiga saker :) ) 

Malin på hal is ;P

haha Erik fick med mig att åka skridskor idag , på sjön.. det var några sprickor där som gjorde mig oroliga , men det gick bra , sakta men ganska okej.. jag har bestämt mig för att lära mig att åka lite bättre , erik får lära mig men jag vill åka på en vanlig isbana , utan massa snö och sån skit haha , men det var roligt att åka, speciellt med dig hjärtat <3<3<3<3<3





Erik köpte skridskor åt mig i förrgår :) haha 
Det är därför det såg såhär ostadigt ut mest hela tiden ;P men kul var det ! 

Lite mer bilder ! (nyår)

Jag och josef :) 



Jag och älskling, alltid nån min haha <3 



haha tommy ;P 


Simon , e du full eller ? ;P 



Stefan och Nike i köket :) 

Lite mer bilder allafall :) finn nog nån mer att ta med sen ;P 

Sista dagen 2008 ;P

Jag och ewe i hennes soffa , ja detta var tidigt på kvällen ;P 


Sabina, du blir jätte bra på kort !!!!! :) 

Jag vet inte vad Nike håller i men häftigt blev det i allafall :) 


Mitt hår, Ewes rygg , catarinas sida , och Fridas ansikte :) 


Här har vi Timmys rygg, andreas längst bort, Frida i lila, Therese i rosa , och cowboyen :) 



Har massa fler bilder men just nu bråkar det med mig igen lägger upp fler sen :) 

Nyår :)

Har inte skrivit på ett tag nu , men jag ska uptadera lite nu i allafall tänkte jag :) 

På nyår var vi hos Ewe , ja vi pendlade väl mellan 17 - 23 stycken i hennes etta , men det funkade ganska bra faktiskt ! Det var väl vissa personer (vet inte vilka) som inte riktigt kunde sköta sig snyggt om man säger så... Någon blötte ner alla toalett rullar utan att erkänna sen när Ewe såg det, det var någon som spydde på hennes uteplats och hade trampat i det och gått in i lägenheten igen.. DÅLIGT ! Hon märkte det dagen efter , nee det är inte snällt alltså ... man ska väl säga till direkt i sånna situationer ?? Men annars var det riktig roligt... vi kom dit vid halv åtta och började dricka lite och prata , lekte lite med Missy också (deras katt) hon var så söt så i sitt nya RÖDA sele :) Sen spelade vi ölspelet , men vi tog det lugnt och tog hälften av klunkarna vi fick :) Sen blev det sabinas kort spal , sanning eller konka , var skit roligt :) många knäppa frågor och roliga saker man fick göra, Sabina skulle gnida sig mot alla deltarage som var med :) såg kul ut ! ja lite innan 12 slaget så sköt vi raketer , de var fina men som vanligt så blev jag rädd för dem.. :/ men det gick bra ... vi höll på att frysa ihjäl... :/ Ewe och jag försökte få liv i tomte blossen, det var INTE det lättaste måste jag tillägga !!! men tillslut gick det... Vi den här tiden var alla ganska normalt fulla , men 2009 blev det lite skillnad ;P men vi kom in och jag pussade erik på tolvslaget , <3 det var verkligen det jag ville så det är jag glad för att vi gjorde !! Sen när jag satt i soffan drog ewe upp i mig så dansade vi , skit kul , vi kan dansa i en trång etta också :) hehe några av killarna på festen ville vara med också , sen fick ewe demonstrera hur hon gjorde typ brygga .. hon gjorde det väl 4 gånger eller något , sen gick vi in i köket och där ställde hon sig i brygga... Duktig men haha hon blev ganska yr i huvudet !! så stefan stog och höll i henne medan hon lutade huvudet en stund ,, men det gick över fort :) Sen Blev sabina klapp kanon, hon var ganska rolig faktiskt ,( inte när hon mådde dåligt) men när hon började prata lite roligt utan att någon fatta vem hon prata om , VEM ÄR KRISTER? haha vi som var där fattar :) nej kvällen slutade typ där ... hemma hos ewe i allafall ;P sen körde josef oss in till stan så käkade vi allihop , (ja erik sabina stefan och josef då såklart) sen körde den ängeln hem oss! det är gulligt det !! var väldigt skönt för det var svinkallt ute alltså !! 

Nej det var en bra nyår , vissa saker som gick snett , vissa saker som bör glömmas , vissa saker som var roliga ! Jag kan inte klaga ! Men nu ser jag fram emot ett nytt år , en ny start kanske ? minns inte ens om jag hade några nyårslöften?? vem vet kanske kommer på några försenade ! Jag ser i fram emot det nya året , kan ju inte bli värre än 2008 .... eller ?