Älskade underbara erik hittade den !!!!!!!!

Haha erik satt vid datorn i 5 minuter och hittade klippet jag letade så efter .. jag fastnade så vid det och har säkert letat i 2 timmar (Nörd jag vet det) stolt över det också! Jaja skit samma , det viktiga är att erik hittade den, trodde nästan att jag inte skulle få se den och även om den inte är som let me sign så ville jag så gärna se den igen och om man inte hittar den så blir man ju GALEN!! hihi men inte nu längre !!
En liten blandning av Twilight och den kommande filmen New moon ;) Det jag gillar mest är rösterna som kommer upp....
Tack älskling !

Pluggar och lyssnar på en låt från Twilight

Håller på att skriva en läslogg om Robinson Crouse som jag har läst i helgen, haha inte det roligaste men det msået ju bli gjort ;) Sitter och diggar lite samtidigt ::
Låten från baseball scenen , är riktigt bra , men ingen låt slår (för mig) Let me sign. den har jag redan lagt ut förut i bloggen men jag gör det igen :
Det som IRRITERAR mig mest just nu är att jag lyssnade på en version inatt på en låt som jag fastnade för men jag hittar den inte igen. har fan i mig försökt att söka på allt... Var en röst som sa saker i bakgrunden och det handlade om Bella och Edward .. jag minns bara att den var sorglig.. sen stod det något om den på sidan :
It is all about Edward
Men jag minns inte , vill verkligen hitta den... :( Får fnatt alltså!!!!

Hemma från skolan ;)

Hehe skönt att denna dagen är över faktiskt, imorgon är det inläsningsdag det behövs för vad som väntar denna vecka, Slut klagat om skolan tror jag. Nu ska jag i allafall snart äta och gosa ned mig framför tvn en stund eftersom regnet faller från himlen, trist med sveriges väder. Kommer nog inte att bli speciellt mycket bättre ! har ont i huvudet så jag tror att det verkligen är dags att varva ner lite..
Var längesen nu jag skrev om min diabetes, det har funkat sådär. i turkiet var det väldigt bra förutom att jag blev låg då och då.. men det låg nästan alltid på 5-6 vilket är helt perfekt! Här hemma, ligger det inte alls lika bra som det gjorde där, bättre än tidigare men jag har märkt att när jag har mycket annat (som jag har med skolan nu) så orkar jag inte koncentrera mig så mycket på diabetesen, jag går då mer på känn (det känns som jag ligger bra och då kollar jag inte) vet att detta inte är så bra men jag hittar inte energin för att koncentrera mig på det just nu!! Blir nog bättre !
Påtal om diabetes som är insulin brist, som leder till mat, som idag leder till fiskbullar i hummersås. Det ska jag äta idag ! mumsigt, som Linnea sa: Turkiet mat ;););)
Andledningen till det var ju att vi tre tjejer tog med oss ris och fiskbullar och åt en dag där nere, så gott var det med något annat än pommes och sånt! Vi njöt verkligen ! ;)
Och vattenmelon i efterrätt , mumsigt ! ;) Killarna fick gå ut och äta eftersom de knappt ens ville vara inne i rummet eftersom doften av fiskbullar var där ;P Killfritt helt enkelt !

Disney nojja ;P

Hehe här är en annan låt som jag och Ewe alltid lyssnade på några gånger efter att ha sett filmen, haha den gick om och om igen! (blev sura miner ibland haha) Denna låt är också något som jag får minnen av, hela filipstadtiden på tre år, hihi . På tal om Filipstad i helgen är det oxhälja, får se om det blir en sväng dit ;) Beror på hur man mår efter tjejkvällen !!!

Helt underbart att tänka på filmer från barndomen ;)

Någon mer som får flashbacks???
Jag älskar denna filmen , fastnade för kärleken när jag var yngre, denna sången kan jag koppla så till de verkliga problemen man kan ha i verkligheten, i sin vardag! just love it !
Lika vacker på engelska eller kanske vackrare, Elton John sjunger med sån känsla !
Sitter bara och njuter! ;)

Som jag lovade !

Hehe busat och gosat lite med mina två smä hjärtan, vad kan jag säga? De betyder så mycket för mig att det finns inte ! de är helt enkelt underbara och de ger mig lycka varje dag! <3 Någon annan som känner så för sina / sitt djur där hemma ?? Är i allfall en obeskrivlig känsla hur mycket man kan älska dem !!
Här är i allafall några bilder :
Jag och scilla myser vid datorn, hon älskar att bli kliad och jag älskar att bara få mysa !
De vackra blåögonen ;)
Hur kan man inte älska dem?
Hihi var inte lätt att hålla båda, de vill hellre vara i knäet ensamma ;)
Tingeling är tuffis men mammas flicka ändå ;P
Leken är i full gång ;)
Hon ligger nästan på snodden som jag är på G att ta ;P
Sen lite bilder på själva outfiten :
Håret i en knut på högra sidan, håret var så ruffsigt att det var bäst att sätta upp det istället ,)
Rött linne från gina, men jeans jag köpte av M ;) älskar dem !! Så ser jag ut idag, inget speciellt men sen ska jag dra på mig min sjal och en svart tjockare tröja ;);)

woho

Nu är det måndag igen haha, saknar redan helgen måste jag säga ! Detta kommer att bli en minst sagt jobbig vecka, speciellt på torsdag, *svälj* men det går kanske bra ! får hålla tummarna för det! Nu ska jag snart äta sen ska jag till skolan , sitter här färdig , sminkade mig lite idag, såg så himla trött ut tyckte jag hehe ;) Nu är det bara skolväskan som skall packas , tung med massa böcker som vi MÅSTE släpa till skolan ... usch !
Idag hoppas jag att läraren tar upp börcker som vi har läst!! Var väldigt irriterande att ha läst en massa och sen pratar vi om annat! nej det är inte så roligt enligt mig ! så vi får se ...
Kanske hinner lägga ut outfit kort en snabbis sen innan jag går ;)
Ha en bra dag !

Skulle du ..

rädda livet på någon du älskar även om ditt eget liv måste ta slut?


Såna tankar har kommit upp efter filmen, vad är en männsika villig att göra ?
Ger du ditt hjärta om den du älskars hjärta slutar att slå?
Det kan man nog aldrig veta.. Seven pounds..
så otroligt !
...Sju liv borta, sju liv fick livet tillbaka...









Bilden: http://www.pastemagazine.com/blogs/lists/2009/02/14/broken_heart_by_fabu.jpg

Nu ska jag...

sova, ska bli hur skönt som helst! Har varit en lååång dag, med städning och läsning osv, Och den underbart sorgliga filmen som verkligen fick en att tänka till. Erik har redan gått och lagt sig så suget efter att krypa ner i sängen och lägga sig brevid honom och somna känns wonderful ;) Har mycket tankar i huvudet just nu, det mesta handlar om skolan som jag känner är lite för mycket just nu, får tacka nej till så många roliga saker just nu för att jag måste läsa böcker... pust* jag vill ju leva lite också ;) hehe nej då men att gå upp det första man gör och börja läsa, det sista jag gör innan jag somnar är att läsa men inte ikväll nu tänker jag inte läsa något mer idag! never ever ;P
Skola imorgon , börjar klockan ett så det är ganska så sent, jag vill hellre börja tidigt så att jag kan sluta tidigare hehe ;) men men det går ju i vågor !
God natt allihopa !

Tårar ...

Så gripande, så otrolig , ett måste att se....
Efter filmen satt jag som om himlen fallit över mig, ingen känsla som går att beskriva. Så tung och starkt att känslorna strömmar genom blodet och tårarna slutar inte att falla...

Är det bara jag ???

Som inte kan kolla statistiken .... ujujujuj har inte kunnat det på hela dagen juh ;( 

Min jeans outfit (som jag hade igår)

hehe Jag var lite seg igår pysslade med massa saker, dagen började igår med att jag pluggade i 4 timmar på morgonen sen åkte jag ner till stan och Mötte Malin, var en mysig dag ;) blev lite längre än vad jag trodde så jag stressade hem men hann inte läsa något innan vi åkte till okalen och jag målade ett ölspel ;) de andra fixade ljudet och lamporna och sånt ;) 

Iallafall detta var min outfit igår som Erik gillade så mycket : 

Tingeling är lätt stjärnan på bilden !!!! <3 

haha har du jeans ????

Det var typ det erik sa om minklädsel idag, och ja jag har jeans idag ;) det hör till ovanligheten om man säger så, även om jag haft mina röda jeans så tyckte inte erik att det räknades som det! "var inte samma sak sa han" Nu ska jag föna håret, ta några outfit kort, måste bata göra det eftersom erik var så förvånad över hur jag såg ut, (inte för att det är så speciell klädsel, mest för att det är jeans ;) Nej nu får jag sätta fart om jag skall hinna ! Måste bara berätta att jag flagnar väldigt mycket efter turkiet och nu i duschen lossnade det så jävla mycket ÄCKLIG död hud, BLÄ! Så jag fick ta fram den skrubbhandsken som vi köpte i turkiet och mina axlar ser mycket bättre ut, en bra grej med andra ord !!!!  ;) 

Ses snart när jag lägger ut the outfit ;) 

läst läst och läst...

Vaknade åtta i morse och åt frukost med boken i ena handen... Har läst i ungefär 3,5 timme nu på morgonen så nu ska jag unna mig att åka ned till stan och möta Malin ! Ska bli roligt, dessvärre får jag nog åka hem efter 2 timmar kanske för att fortsätta läsa igen :/ Vilket liv va ?? ;P

The look of today ;)

Nu var det längesen jag la ut lite outfit kort, men idag när jag ändå väntar så kan jag slänga in några !! Hehe Erik lekte lite med kameran så jag ser ut som en jätte på en bild haha !! Han är duktig tycker jag ;) 

This is me : 
Står och skriver sms men Helene ;) 
Halsduk: Lindex
Byxorna: Crazy fashion
Linne: Gina Tricot
Grå tröja: Fick av Eriks mamma, ingen aning ? :/ 


Hihi i like it ;) 

Sitter och väntar på att klockan ska gå..

För kvart över tio börjar jag skolan ;) Får se hur denna dag blir, är endast tre timmar i dag så det är inte så farligt dessvärre så har jag haft fullt upp innan med att läsa och sånt ! Och det kommer att fortsätta hela helgen, får se om jag får någon helg , hehe nej då men kräftskiva blir det ju i allafall, ska bli roligt måste jag säga ! mums i kistan! 

En sak är säker jag kommer aldrig lära mig universitets KVART, eller inte förstå meningen med den i allafall!!! Står det att vi börjar 10.00 så börjar vi 10.15, VARFÖR INTE BARA SKRIVA UT RÄTT TID????? ujujujuj...

Nej nu ska jag snart gå ;) Ha en bra dag !!! 

girls girls and boys..

Förstår inte varför allt måste vara såå Ytligt? 




Jag håller i allafall med Pink, finns viktigare saker att tänka på i livet än hur man ser ut. För det första kanske hur man beter sig mot andra !! 



Allting blev helt plötsligt såå stressigt!

Sitter här och lyssnar på lite musik innan jag ska dra igång att läsa en bok till. Läser en Svenska kurs nu som riktar in sig på just litteratur, väldigt intressant, frågan är bara om jag klarar det? Jag ger inte upp i första taget så det är väl mest att ha koll på vad man ska läsa och när man måste läsa det. Idag tillexempel blev allt fel, först läste jag i morse , sen flängde jag runt och hämtade almanackor och sen till Wåxnäs och lånade en bok ;P Sen bar det av till k-hamn.... träffade först C och sedan J ! Så nu sitter jag äntligen på arslet, känner att det var behövligt! 
Ögonen håller på att gå ihop på mig just nu och jag känner bara att min kropp skriker efter sängen men jag måste verkligen läsa en bok till!! Blä.... inte idag känner jag mest! men men ska väl göra det jag måste ;) Först ska jag ta en dusch så att jag piggnar till lite grann , annars somnar jag med boken i famnen haha!! ;P 


Måste bara säga att jag blivit chockad av många barnböcker och sagor jag läst! Mycket blod kan jag säga ! var inte som Disney om man säger så ;) Intressant på något sätt! 

Nu ska jag sätta fart! 

Imorgon börjar skolan ;)

Det ska faktiskt bli riktigt roligt att sätta igång igen, sen kommer det nog bli tufft men jag hoppas på en riktigt bra termin !! ;);) 

Stressat som f...

Men nu är det lugnt, gjorde mig iordning lite grann, var ganska häftig känsla att den mörkaste foundationen jag har blev ljus i mitt ansikte just nu, så lite färg fick jag av solen i Turkiet ;) Tänkte slänga in en bild när jag hade brännt mig som värst ;) hihi Just nu är det bara min läpp som är bränd och gör jävligt ont ! Usch, kan nästan inte pussas juh :/ 

Sliten trött och bränd haha ;) 

Vad skönt det var att bara sätta sig en liten stund, stressade extra mycket förut pga att jag inte packat upp än, så jag hittade inte mina nya örhängen (och de SKULLE jag ha) Det värsta var ändå att jag inte hittade min borste!! Vilken tjej men någorlunda långt hår kan göra sig iordning utan att ens kamma/borsta ur håret? Inte jag i allafall, det blir bara tovigt och sen blir det ett helvete att lösa alla kära knutar i håret! urk ! Men tillslut hittade E den när han rotade i resväskan och tog ur alla grejer ( Den måste ha legat längst ner) hihi go han !! <3 Ska bli intressant att se hur det är att ta lite vin nu efter mitt äventyr i turkiet !! ;P;P hihi 

So long ! 



Duscha och fräscha till sig lite

för ikväll ska vi dricka lite här hemma och sen se vad kvällen har att erbjuda, blir nog ganska lugnt ;) Hehe Är fortfarande seg som fan sen Turkiet, har aldrig varit så bakfull som jag var då!! hihi helt sjukt alltså, hade nog med många saker att göra (stackars Linnea) hehe ;P 

Nej nu ska jag sätta lite fart ! 


En sten har släppt från mitt hjärta.. 

Solen skiner

Var skönt att vakna av lite värme måste jag säga ! Underbar känsla.. ska snart äta lite frukost och vila en stund, är fortfarande jätte trött och sliten. Det ska bli skönt att ha energin att ta tag i saker jag måste , även om det är jobbigt. Men det måste göras, för allas skull. Har varit så stressad sen jag kom hem att jag legat högt i socker pga detta. Usch usch .. I turkiet låg värdet alltid bra ! Allt påverkar verkligen sockret , just nu fick det en negativ effekt måste jag säga ! Hoppas att stressen lägger sig och att det blir normalt med sockret igen! vi får se.. 

Nej nu ska jag äta, och drömma mig bort lite ;) 




Handlat på Willys

Vi behövde verkligen storhandla idag, vi hade öl och sylt i kylskåpet, Så nu har vi handlar för 1312 kronir ungefär hehe ;) Nu har vi mat i allfall. Ska hjälpa Erik med att packa upp sen blir det en välbehövlig dusch! 
Just nu sitter jag mest och tänker..

Turkiet låten !

Denna spelades på nattklubbarna, inne i affärerna , ja lite överallt, restauranger också ;P Så det belv vår Turkiet låt, haha den dansades det till många gånger under en kväll ;P Har ju hört den förut men nu betyder den lite mer  ;) Party humör? 





Vilken morgon..

Är trött som ett djur, och regnet öser ner, roligt att vara hemma ? Nja , solen längtar jag efter och att bada i poolen på morgonen ;) Katterna är underbara och jag känner hur mycket jag har saknat dem! Scilla blev av med tratten igår , hihi Vi skrattade åt lilla stumpan , så underbar , hon tvättar sig hela tiden ;) Det behövs nog. Ska snart äta mat sen om det blir ett uppehåll i vädret så skall jag gå ut och gå , med Mp3 och bara tänka. Skulle vara skönt, men först ska jag packa upp, orkade inte det igår, blev så mycket annat då + att vi nästan inte sov på nätterna ! Sega och trötta som busen både jag och Erik. 




Finner inga ord...

Ska ge er lite försmak från resan ;)

Lite bilder som vi tagit ;) 
Magnus och Erik på tåget till Stockholm :) 
Madde och LInnea ;) 
Linus och jag ;P 

haha ser skillnaden nu, att vi var ganska vita när vi åkte ;P hihi Lite brunare nu iallafall ! Det kommer nog att gå fort tills vi är vita som snö igen , men vadå, Sverige är Sverige ! 

Besvikelsen är stor...

Har suttit och pratat med erik om det en stund nu, vet inte vad jag känner.. Pratade med Linnea och Madde om det också, och det var skönt att de förstod hur jag menade. Tyvärr känner jag mig själv så väl att jag kommer backa, utan att säga ett ord, bara vända ryggen sakta med säkert, speciellt efter idag..... Vet inte varför men jag kan inte acceptera det, är en konstig känsla av besvikelse och det kan jag inte ta...Hade varit okej om det idag hade varit annorlunda. Får se hur kommande tid blir men jag kommer nog förlora mer än jag trodde efter denna resa, kanske inte, men det där tajta som jag hade innan jag åkte slinker ur min hand... Kommer aldrig få det vi hade innan resan, inte någon av oss och det kommer märkas... Känns fruktansvärt jobbigt men vad ska jag göra när hela kroppen skriker att det är fel!! Nej de har gjort ett val och det måste jag också... känns jobbigt och ledsamt men hur ska jag ha reagerat då? Nej inresset att jag är tillbaka är fruktansvärt litet och intresset för att ställa upp minskar varje sekund...  Som jag skrev tidigare, Jag har verkligen fått upp ögonen ... och det sårar ... 

Hur kan personer ändras på en vecka ? 


Måste ge tusentals pussar till Mimo och Tommy som har tagit hand om våra älsklingar så otroligt bra !!! Har varit lugn under resan för jag har märkt hur duktiga de har varit. Mimo, ett STORT tack till dig !!! 

Tack Älskling ! för en underbar första utomlands resa tillsammans !!!!! Det har varit underbart och min kärlek till dig bara växer! 

Tack alla Underbara som varit med under resans gång , ni har gjort min vecka hel !! Så mycket skratt , så underbart det har varit , detta har varit en vecka jag kommer minnas hela livet!! Vänskapen bara växer sig starkare !



Tårarna började helt enkelt att rinna... kan inte stoppa det... 

Hemma från Turkiet !

haft en underbar resa måste jag säga!! Har varit helt otroligt, med ett otroligt sällskap! Ska uppdatera mer om detta senare, nu är vi trötta och ska packa upp allting ! Är skönt att vara hemma igen , Borta bra men hemma bäst!! 


Tror att jag har förstått vilka som jag kan och Inte kan lita på... Vad man kan upptäcka genom att vara borta ! 

Det snurrar i huvudet..

Känns som om det är för mycket runt mig just nu, saker som gått snett, besvikelser, orolig för Scilla , Diabetes, resefeber osv...  Jag har varit avlägsen från bloggen pga detta, har inte riktigt fått fram det jag vill säga ! Har inte fungerat .. 


blev inte som tänkt..

Nope det belv det inte, kändes som om det var mest negativa grejer som kretsade kring hela kvällen :/ jaja vad ska man säga, var trist när vi skulle fira mig men det finns ju inget att göra åt det nu !

Nu kommer i allafall Mamma , pappa , mormos och Egon snart ;) Ska bli roligt ! ;) 

festen

Är i full gång, hoppas ni har en trevlig kväll :):) 

Nu ska vi bada ;)

Ta ett dopp i det vackra vädret ;) okväll kommer underbara vänner upp och vi ska dricka , hoppas det blir jätte mysigt! Och roligt med självklart ! Lite orolig med Scilla, vill inte att hon ska bli stressad av massa folk, så det blir inte så många ikväll, bäst så ;) 

Ska lägga ut bilder och sånt från igår sen, men nu blir det bada !! 

Nu bär det va till lyxmiddag

Hos Sabina och Stefan, hon och jag med det lilla vett jag har inom matlagning skall fixa till det där ;) Mums ! 

Blir att snabbt hoppa in i duschen, stressigt som fan , så jag uppdaterar senare och kameran måste ju med såklart ;);) 

So long, hoppas ni har det trevligt i det varma vädret!! 

Natti natti

Nu ska jag tvätta av mig sminket, slänga på mig björnpjamasen och krypa ner i sängen och läsa första boken jag fick av Erik, har typ läst 10 sidor redan, Love it. Så härligt när jag kan jämföra boken med filmen, än sålänge är jag inte ett dugg missnöjd! I september så ska vi gå på bio för då kommer New moon ut, vilket är film nr två ! 

http://pgteenspace.files.wordpress.com/2009/05/new-moon.jpg

Kan inte vänta, åh vad jag längtar!! Har så många tankar om vad som kommer hända, hur filmen kommer att vara, det kommer bli svårt för den att slå ettan, iallafall när det gäller dig. Twilight är ju som sagt den bästa filmen jag sett ;) 


God natt!! 

Vi hade iallafall tur med vädret!!!!!!! hahahahahaha

Vi åkte runt sju tiden där någon gång, Erik hade en överraskning till mig, vi skulle äta på Mörudden. En väldigt fin restaurang ute vid värnen. Ett romantiskt ställe om man säger så! Så vi gjorde oss färdiga, utan att veta vart vi skulle. Först skulle vi tanka bilen så vi åkte ner till Jet, inga problem so far. 

Sen åkte vi iväg och jag förstod vart vi skulle när vi åkte mot Hammarö ;) Precis när vi hade passerat bron så började det låte riktigt skumt! Så vi fick stanna längst vägen! 

Äh vad fan, jag lägger ut en film :  ( Då får ni se mig babbla på) 



Haha min första film, Sluta med det eller fortsätta?? 

Så var det i allafall , tur att Tommy och Mimo ställde upp, Räddande änglar!! 
haha Mimo och hennes snus ;P 

Sen när det var färdigt , då var väl klockan 8 typ, då drog vi iväg igen till Mörudden. Haha då åkte Erik fel så vi virrade bort oss lite ;P Tillslut efter mycket om och men så kom vi fram och det var inte försent att beställa mat! Tur det, allt besvär vi hade gått igenom för att komma dit, men det var det värt!! Super god mat, romantisk utsikt och UNDERBART sällskap!! 
Maten : 
 Min mat ;) mums mums mums säger jag bara ;P 
Eriks Mat, den såg också god ut, Erik var super nöjd !! 

Tog lite bilder på utsikten också! Det var vackert! 


Tack älskling för en underbar födelsedag och tre årsfirande! Vill också tacka alla super goa människor som har hört av sig och visat att de är just det, riktiga vänner idag! TACK! 


Imorgon skall jag visa lite vad jag har fått, fick ett riktigt gott doftande paket av Tommy och Mimo i bilen ;) hehe men det visar jag imorgon , plus de andra grejerna jag fått idag!!!! <3 


Nu ska vi åka ;)

Ska bara slänga in lite bilder på hur jag ser ut idag ;) hehe har en klänning på mig som jag köpte i vintras ! ;) såhär ser det ut:


Snurrrrr ::::
Mina skor ;) 
Och mitt halsband: 


Hej hej så länge !! ;);) 

åh jag fick dom , äntligen !!

Alla böcker som är ursprunget till Twilight, de är mina !!!!!! Började redan läsa medan jag sminkade mig, när jag öppnade paketet och förstod var det var kramade jag Erik med tårar i ögonen! Det är verkligen det jag har velat ha!! nej jag är överlycklig!! Den första boken skall jag börja läsa varje sekund jag får över om man säger så!!! nej jag blev verkligen super glad, han är verkligen underbar! 

http://static.blogstorage.hi-pi.com/musicblogg.se/m/my/mymusic/images/gd/1232993153.jpg
( Googlade bilden) 

Nu vet jag inte vad som händer, jag skulle göra mig i ordning och vi ska snart åka någonstans, hehe erik är hemlighetsfull som få just nu! Får se vart det bär av!!! <3<3<3

Boktips !

När jag läste på gynmasiet så läste vi många bra böcker, speciellt om man gillar böcker som visar hur svårt många människor i livet har det. Vi läste en bok som hette Kirre och jag glömmer den aldrig. Den satte sina spår, jag läser till lärare vilket gör att jag fick upp ögonen för hur viktigt det är att vara vaksam. Detta gäller ju inte bara lärare utan alla som stötter på barn, om man märker något så måste man agera i tid! Boken kan få en att skratta och gråta, den sätter sina spår. Jag var så arg när jag läste den. Hur läker ett trasigt barn? 




Här hittar ni recensioner om boken: 
http://www.bokrecensioner.se/918829854X







Att ha ändrat inställning..

Det känns som om jag börjar göra det, jag kommer att kämpa för att få min diabetes bra! Som igår när jag stod i kön till Balder så blev jaf yr och kände att nu är något helfel, då var jag ju tvungen att kolla sockret och det låg på 3,5 vilket inte är jätte bra, då var det vår tur att åka så jag åkte sen fick vi skynda oss ner och köpa något. Yr som jag var så gick jag till första bästa stället och köpte lite godis, vad skulle jag ha gjort liksom? 
Hade ju bestämt mig för att inte alls äta något sånt med ibland har man inga val. Det jag ville komma fram till var att jag köpte lösgodis och när jag kände att sockret var bättre så slutade jag äta!! Det är olikt mig, Det som blev över är slängt nu och jag fortsätter att kämpa med det! Jag känner mig faktiskt riktigt stolt, sen kan man ju tänka på att jag borde inte lämnat frukten i ryggsäcken i bilen men jag hann inte tänka på det. 

Jag kände mig stolt som en tupp i allafall ! Detta kommer att gå bra, jag kommer må bra igen! 

Upptadering Liseberg !!!

Det började med att Tingeling väckte mig igen (känns som om jag har skrivit det 1000 gånger haha) Jag kände direkt att jag var konstig, 3.0 stod sockret på HATAR att vakna med lågt blodsocker.. Men jag fick äta en frukt och sen frukost. Det gick bra men vad skakig jag var efteråt och jag kunde ju inte lägga mig igen, vi skull ju vara i k-hamn klockan 8 på morgonen. Nej fy, så det var bara att bita ihop och försöka göra sig i ordning! My angel hjälpte mig som alltid! Sen drog vi iväg mot krillehöla ;P Måste bara säga, jävlar vilken dimma det var alltså, inte klokt!! Se själva: 
Det såg lite scary ut när man skulle åka in, vi hade aldrig sett om en bil hade stannat eller ett råddjur hoppa ut. När vi kom till k-hamn var det inte ett dugg bättre måste jag säga, där var det dimma inne i stan, det hade börjat kvällen innan. A trodde att det var några grannar som hade grillat först för så mycket var det men det var dimman ;P 

Sen packade vi in grejer i bilen och åkte ! Det var en lång resa men jag lyckjades sova lite som tur var! Var så trött efter det låga sockret! När vi var framme så sprang vi in och vilket röj! J åkte allt, till och med kanonen LÄNGST fram ! Det är modigt tycker jag, duktigt gjort. Sen provade jag att åka baöder längst fram , fan vilken upplevelse ! Blev lite skraj där ett tag när jag såg backen ner haha men det gick bra !!! ;P Var en jätte rolig dag och ibland skrattade vi så man fick ont i magen! Var helt otroligt, sommaren med göte och hansfot! Ja behöver nog inte säga så mycket mer än att vi blev väldigt övertrötta !!! Nej var en riktigt härlig dag! Hade dock jätte ont i fötterna , har jag fortfarande idag men det kändes lite bättre efter duschen!! 

Innan vi skulle åka hem vid klockan 22.00 så sprang jag runt och fotade lite ! hade hunnit med några bilder på dagen men det är ju såå vackert på kvällen, med alla lampor och hela stämningen!! 

"raggarbilarna" som vi säger haha ;P  Så härliga att åka, bara det inte är direkt efter maten för då mår jag illa haha ;P 

Fontänen på dagen! 
Åh det var verkligen vackert vid den stora scenen, fullt med röda blommor och fontänen med solen mitt på, gud så vackert!! 

Lisebergsbanan åkte vi ett ex antal gånger, helt otrolig är den, gillar den faktiskt, men ingenting slår Balder. Haha ser görr sliten ut på kortet! Vilade gjorde vi vid stora scenen, JÄTTE sköna stolar kan jag tala om!! ;) 

På kvällen var det lika vackert som på dagen om inte ännu mer lite speciellt, check it out: 

Vi kom hem vid halv 2 och sen gick vi väl och la oss vid klockan halv 3 !!! nu ska jag äta till pannkakor!! ;);) 

Idag är det min födelsedag, 21 år nu då ;P

Haha är nog inte den roligaste ålderna att bli, nu går det ju bara uppåt om man säger så ;P Har fått många gulliga sms nu på morgonen som jag tackar så hemskt mycket för ;);) Vi får se vad som händer idag eftersom jag och Erik firar 3 år också, men kameran kommer att vara med hela dagen ! hehe han har planerat något romantiskt men jag får inte veta vad ;P hihi spännande.. 


Igår var det jätte roligt på Liseberg, tog underbara kort på miljön som jag skall lägga ut lite senare !!!! ;) 

Nu blir det snart att nanna kudden

För imorgon åker vi till götet och Liseberg ! hehe så vi ska väl upp vid halv sju senast och sen ska vi åka till k-hamn för att sedan åka iväg mot Liseberg;) hehe blir nog en lång men rolig dag ! Vi är väl hemma någon gång på natten så jag uppdaterar då eller morgonen efter!! För då är det ju min födelsedag och 3 år med killen som har mitt hjärta !! 

sweet dreams ;) 


Only me ;)

 

 

Woho , jag lyckades helt ensam, Erik hjälpte mig inte ens,, höhö lite stolt ;) Bjuder

 på lite 

olika bilder jag har tagit , 

väldigt annorlunda, bjuder på många olika sidor av mig ! ;););) 

 


diabeteslänk, föreningar i Karlstad?

För de som har diabetes, har en anhörig som har det, eller för vem som helst som är intresserad om att veta mer! Jag läste nästan allt under vissa punkter och tyckte att det var jätte bra, speciellt artikeln om: 

Sök hjälp när diabeteslivet blir för tungt

http://www.diabetes.fi/sivu.php?artikkeli_id=1289


Den talade till mig eftersom jag kände igen mig i så många punkter, den var ett push i rätt riktning, ska be att få prata med en psykolog igen om detta. Kan inte ta det ensam längre, jag vill ha hjälp och det hoppas jag att jag får. Är det någon som vet något om diabetes föreningar i Karlstad? 



Nu ska jag rensa huvudet lite känns som om det behövs, kanske en promenad ;) 

svartvita bilder...

Gillar du inte sprutor och sånt borde du inte läsa detta inlägg i allafall inte kolla på bilden på mina DIABETES grejer, tyckte att bilderna var så häftiga, några utav dem i allafall, fick något slags djup (även om det bara var en enkel sketen kamera haha) Jag tyckte att det var lite roligt och sen gillar jag verkligen svartvita bilder ! Eftersom jag skriver mycket om diabetesen så ville jag visa några bilder också på just mina grejer ! 

Testade först på Erik, om vi hade fått rätt inställning på kameran: 
Han fick blixten rakt i ögat! 

......................................................................................................................................
Sen tog jag lite ego foton om jag får säga så, ville testa olika vinklar och vilken känsla som gick att få fram genom kortet. Har ingen aning om jag lyckades lite grann, jag hade bara kul ! haha jag är inte och tror mig inte vara någon fotograf direkt, ingen jag skulle kunna bli heller så detta är bara skoj bilder! 

Tycker ändå att ögonen utstrålar något här ! 
........................................................................................................................................

Sen fotade jag händerna hihi ;) jag hade inte så mycket att göra med andra ord haha !

......................................................................................................................................
Här kommer diabetes grejerna! Kolla om ni vill: 


Vad tyckte ni?? 

Hemma från en lång promenad.

Var skönt att komma ut och gå, när jag kom hem hade Erik städat och fixat! woho, go älskling, han hade också köpt en massa frukt som jag ska smaka lite på sen. Nu ska det bli ändring i mitt liv, jag måste , orkar inte må dåligt över högt/lågt blodsocker längre ! Erik ska snart på bilbingo med sina föräldrar och jag ska stanna hemma, blir väl att kolla på lite tv och mysa och greja inför imorgon för då åker vi till liseberg ;) Åka massor blir ! Ska göra ägg mackor och sånt gott, sen köpte vi banan också, så jag ska ha med mig det! 
Blev så förtvivld här, kollade Scilla och då nådde hon fan i mig ner ändå till tassen, hon kommer ju aldrig att bli bra om hon slickar på den!! Så nu fick jag sätta på henne en scharf bakom tratten som trycker fram den så nu ska hon förhoppningsvis inte nå! usch usch, har i allafall pratat med S om hur hon ska göra imorgon angående tassen och allt sånt! Så jag tror att det går bra , känner mig säkrare nu iallafall, kommer inte ha ont imagen när vi åker hoppas jag ! 

Hoppas ni haft en trevlig dag! 

Ingenting kan helt enkelt gå lätt...

Min stackars älskling Scilla var hos vetrinären idag. Vi skulle på efterbesök och det gick ju jävligt bra INTE! fan fan fan .. Vad ska jag göra liksom?? Inatt hade hon slitit av sig sin barn strumpa och slickat på klon så det såg inte alls bra ut, den var inte inte infekterad men vi skulle dig igen på fredag, paniken kommer ju eftersom vi ska bort hela dagen imorgon som tur är finns Sabina som ställer upp ! Guldvärt! Ännu mer nervös blir jag eftersom vi ska till Turkiet om en vecka, men då finns det underbara människpr som kommer hjälpa till! Tack Malin, Sabina och Stefan! Kan inte ens beskriva hur mycket det betyder!! <3 

så jag känner mig lite deppig kan man ju säga, tycker så synd om henne .. och jag hoppas verkligen att det går bra med klon så att det inte blir infekterat för då vet jag inte vad jag gör. Skulle inte kunna slappna av en sekund på semestern! Även om jag litar på mina vänner! Men det känns inte så roligt. 

På tal om något annat, nu ska jag verkligen fösöka ändra min livsstil! och jag hoppas att jag kommer klara det, hittills har det gått bra. Igår så slängde jag ALLT som jag inte ska äta. allt i skåpen som bara stod där och lockade, det var ett stort steg för mig. Grät under hela processen, idag är jag helt enkelt helt slutkörd. Hängig och trött, orkar inte så mycket men nu ska jag gå ut och gå med S , medan jag är borta så skall Erik iväg och köpa hem massor av frukt, då menar jag inte lite frukt utan MYCKET. Är inte så lätt att bryta gamla vanor men jag hoppas att jag lyckas. Kommer nog skriva minst ett inlägg om processen varje dag för att det känns så mycket bättre att skriva av sig. Jag kommer skriva de gånger det går snett , för jag är inte felfri, jag kan inte begära för mycket av mig själv heller! 

Hitta viljan .. 





helt slut..

Blev en hård kväll, måste nog gå och lägga mig nu , jag kan ha tagit ett stor kliv i rätt riktning, jag vet i allafall att jag kommer behöva hjälp på vägen. Ett steg tagit, jag önskar att jag kan kolla tillbaka på det snart utan tårar i ögonen.. 







http://www.diabetes.fi/sivu.php?artikkeli_id=1289

Rädda eller bli räddad?

Som jag har skrivit tidigare så har jag kommit in väldigt i Twilight, fjärde gången idag som jag såg den. Ser alltid nya saker, tänker andra tankar, upptäcker saker som jag kan relatera till verkliga livet. Filmen handlar ju om kärlek , farlig kärlek men dock så stark så att hjärtat stannar när man kollar på filmen. Äkta kärlek helt enkelt. Efter att jag, E och S hade sett filmen pratade vi om Edward Cullen (som han heter i filmen) och hur han älskade Bella så otroligt och gjorde allt för att skydda henne, för att finnas där. Är det därför man fastnar så i såna filmer? För att man själv vill bli räddad? För att man vill ha någon stark vid ens sida, att man litar på någon fast men inte borde. Edward är ju vampyr och törstar efter blod, speciellt Bellas är lockande. Ett farligt begär, kan man relatera det till verkliga livet? Det tror jag att man kan , alla människor är olika , alla har behov, kan man lita på den man älskar? kan den lita tillbaka? Det vackraste i filmen är att Bella litar på honom utan att blinka. Det fastnade jag för, han är inte som andra, han är byggd för att döda, men hon litar på att han aldrig ska göra henne illa. Att han kan sluta. trust, varför är det så svårt att lita? Pågrund av att människor tidigare i livet har tagit ifrån en tilliten? För att man har fått en kniv i ryggen av någon som man älskat? 

Jag tror på äkta kärlek som i filmen. Jag tror på att det finns människor som alltid finns där och aldrig vänder ryggen. Som älskar en som just den man är. Som stöttar och aldrig har en tanke att såra en. En person som skulle göra allt för att göra en trygg och få bort sin kärleks smärta, att rädda den. Jag tror att alla som blir räddade måste också kunna rädda. Det måste vara ovillkorslöst, det måste komma från båda. 

Jag har min egen "Edward Cullen", då menar jag någon som älskar mig villkorslöst och som alltid försöker rädda mig från allt ont, som alltid stöttar och gör allt. Det är nog det jag insett av denna filmen, är nog därför jag älskar den så mycket. Den påminner mig om kärleken, jag vill inte bara bli räddad, E jag räddar dig när du än behöver det! Är så många gånger jag inte skulle lyckas utan honom, utan hans stöttning! Han har räddat mig när mitt liv var i fara en gång, jag älskar honom och litar på honom utan att ens blinka. 


Att acceptera eller inte ?

Har precis varit och gått med Erik, han ville följa med, jag kände att jag behövde tänka lite men han följde med, var orlig att jag skulle gå ensam. Diabetesen var väl det han var mest rädd för och idioter som finns. Han gick och höll mig i handen hela vägen och jag gick tyst med min Mp3 på. Lyssnade på samma låt om och om igen. Tankarna yrde ... jag fick upp massa saker, det var skönt samtidigt som det var lite jobbigt. 

När vi gick en bit vände jag mig om och kollade på vägen jag nyss gick på. Biten jag redan hade passerat. Jag tänkte på vad långt jag har gått för att komma dit jag är idag. Vilka val jag har gjort, vilka stunder jag har upplevt. Minns så många underbara, fascinerande, minnen, jag minns också de hemska, de jag vill glömma men det kan jag inte. De har en del i mitt liv och det måste de vara annars hade jag aldrig blivit den jag är idag. Alla val jag har gjort har fört mig hit, till just denna stund. Livet kunde ha sett mycket annorlunda ut om jag valt en annan väg, kanske aldrig hade träffat Erik då. Jag hade kanske levt i det jag gjorde när jag var i tonåren. Men jag valde rätt. Andledningen till at jag kände att jag behövde tänka, att jag behövde stöd är för att jag står vid två vägar, vilken ska jag ta ? Jag vet svaret men jag vet inte om jag orkar acceptera. 
Jag måste förstå att jag inte är som alla andra, att jag inte kan göra som 
jag gjorde för 2 år sedan. Så som jag gjort i hela livet. Nej jag måste acceptera 
att jag är annorlunda, att alla mina små val jag gör varje dag drabbar mig. Oftast till det negativa.
Vad händer om jag inte kan acceptera att jag är sjuk? Att jag har en kronisk sjukdom som 
aldrig försvinner. Kommer jag dö för tidigt pga av det? En person sa till mig en gång: "Eller så kommer du dö av misssköt 
socker." Jag missköter mig inte, jag försöker allt jag kan just nu! 
Det är inte så lätt när jag inte vill inse att jag inte kan leva normalt, jag kan bara inte det. 
Jag står inför valet att ge allt, all min energi, hur blir jag då? orkeslös när
alla mina krafter rinner ifrån mig? Blir jag samma person om jag lägger ner mitt liv
på min sjukdom? Jag vet inte har inga svar, har bara ett val som jag inte kan komma undan. 

Kan jag acceptera och bli "vän" med min sjukdom? 

I hope , i want, but i dont know... 


Outfit innan jag åker ;)

Nu ska jag snart åka och hämta Ewe, sen drar vi till Bergvik ;) Men det bästa blir ändå ikväll eller eftermiddag då vi ska mysa framför en film, tjej kväll kanske man kan kalla det? Förutom att Erik och Stefan ska vara här, men de ska inte kolla på filmen ändå, för erik är så trött på den! Så 3 girls party blir det haha ;) Poppar väl lite pop corn sen och tänder lite ljus i det mörka dystra vädret! hehe , Twilight igen ;) hehe 

Här kommer i allafall min outfit, en vardaglig sådan ;) 
(lyssnar btw på den låten som var med i Twiligt i mp3 , den jag la ut förut) 
Tycker att den gröna är så sommrig, synd att vi inte har någon direkt sommar haha ! Längtar till Turkiet : 

http://www.travelinstyle.com/turkey/images/kusadasi_port1_bg.jpg
Kusadasi ;);) 

Men mest av allt längtar jag efter sol ! gör inte ni ? ?? 
http://www.bloggen.fi/Cleopatra/E_9_0_0_sol.jpg

So long ! 

Haha

Idag ska jag träffa Ewe och åka till bergvik och shoppa saker till Turkiet ;) hehe härligt härligt då är det en sak på listan borta i allafall ! Haha nu kommer jag till den roliga biten sen ska vi kolla på Twilight, E har aldrig sett den så det är ju ett måste ! S kommer upp också för hon har bara sett den i kass kvalitet!!! Det roliga var att jag kollade på den TVÅ gånger igår, får inte nog !!! ;););) 

Robert pattison som edward cullen i Twilight
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://wpsmedia.latimes.com/image/backlot/2008/4/29/Twilight_closeup_Robert_Pattinson/Twilight-177-large.jpg&imgrefurl=http://photos.latimes.com/backlot/gallery/twilight/2008/4/29/Twilight_closeup_Robert_Pattinson&usg=__wXN7xKGJQotFhJt2gvyrWOisHjc=&h=678&w=452&sz=82&hl=sv&start=7&tbnid=1k8SXexm7m3HGM:&tbnh=139&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Drobert%2Bpattinson%2Btwilight%26gbv%3D2%26hl%3Dsv%26sa%3DG
http://www.inquisitr.com/wp-content/twilight1.jpg

Lördagsuppdatering!

I lördags fick vi främmande, från k-hamn och karlskoga ;);) Var ett tag sen jag träffade sötnosarna så det var jätte roligt att träffa dem igen!! Först var jag och S på bergvik , skulle bara köpa mat men det blevlite små affärer ;P Hittade massa strumpbyxor och sånt :) Sen var klockan fööör mycket och jag skyndade mig hem, stressigt som busen haha , Madde ringde 22 minuter över 4 och frågade om de kunde komma nu, streefaktorn blev något värre eftersom jag stod nyduschad, men jag skyndade mig som fan ! Så jag hann tillslut , jag var inte sminkad eller så men kläderna var på i allafall !! haha tur var väl det ;P Så Madde , Henri och Magnus kom precis då jag skulle möta Linnea och Linus, så det blev en snabb kram och sen fick jag kila iväg. Jag är en bra förklarare haha för linnea och linus var redan på G hem till mig. Så det gick snabbt ;) 

Sem var de stjärnorna så underbara , de hade köpt inflyttnings presenter ! Hur underbart är inte det??? Vi fick ett fat med svarta stenar och tre stycken ljus och två ljus som skiftar färg ;) Uber gulliga !! <3 

Sen satt vi ett bra tag och lekte med en helikopter Magnus hade köpt, eller ja killarna körde väl med den mest! Katterna var helt fascinerade och sprang efter den där hela tiden ;) hihi super sött, men ibland blev man lite nervös faktiskt, när den flög på någon och sådär ;P Men de hade kul i allafall hehe . 
Sen pkte erik iväg med linus och köpte mat, mums i magen, behövdes lite mat om man säger så, tur var väl det!! Sen åkte han och hämtade Stefan och Sabina, direkt när de kom drog vi igång ölspelet, det var roligt haha !! 


Haha , det var roligt, precis i början av festen var detta ;) 

Runt vårt lilla bord ;) 
Efter en liten stund kom Tommy och Mimo upp, stackars M hade ont i magen men de var med ändå ! ;) 

Sen drog festen igång yttligare , haha men det var några som drog sig ur ölspelet , only fyra tjejer kvar, Varför klarar tjejer oftast det bättre än killar? hehe bra fråga , får nog inte några svar ;P 


Sen blev det allsång ! haha alla sjöng verkligen , var jätte kul, då skulle man ha filmat! 


Haha Erik tog i så att han kunde spricka ! Underbar <3 

Efter detta sen så åkte vi ner till hamnfestivalen och kom in gratis ;)  hehe , vi satt inte där så länge sen så gick vi mot nöjes. Då blev det lite tjaffs kan man säga, hetsig erik, hetsig brud, otrevlig kille, j´haha kunde ha blivit värre men det blev det inte som tur var!! Sen kom vi in gratis på nöjes och dansade hela kvällen!! var jätte roligt, det var inte så mycket folk men fan vad roligt vi hade!!! ;););) Det var en underbar kväll och jag tackar mycket för den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 


Mycket framför mig !

Känner mig stressad inombords måste jag säga! usch.. men det är roliga saker som står på schemat men när det blir för mycket får jag lite panik! Idag ska jag träffa Ewe , ska bli roligt, var ett tag sen nu ! ;) 

1. Imorgon ska vi med Scilla till veterinären igen. 
2. onsdag ska vi till liseberg med jesper. 
3. torsdag fyller jag år, och erik och jag har tre år. 
4. Många frågar om jag skall ha födelsedags fest, osäker men det vore kul. 
5. Måste till apoteket och köpa allt till resan. 
6. måste hämta resväskan i k-hamn.
7.Lämna katterna hos mamma och pappa. 
8. växla in pengar
9. Nästa onsdag åker jag till turkiet, måste städa innan vi åker ;) 

Så jag har lite framför mig känner jag! 

Okej, jag är besatt!

Kan inte sluta tänka, kolla på filmen eller sluta lyssna på låten ! Shit alltså, Vad ska jag säga ? längtar tills nästa film kommer ut !!! ojojoj.. besatt japp det är så just nu ! 
Imorgon ska jag sätta mig och kolla på alla bilde från igår ocj lägga ut lite så ni får se hehe ;) 



Underbart vacker låt??? 
Jag sitter med hörlurarna på och vägrar sluta lyssna !! !! 

Fullt upp hela helgen! Nu kommer uppdateringen!!

Som sagt så var vi ute i fredags och åt! Det var en hel mysig kväll och det var riktigt trevligt. Pratade om allt mellan himmel och jord ungefär! vissa disskutioner kunde jag inte delta i kände jag för då skulle inte min kväll bli så bra, haha men det blev massa annat prat också ;) Var jääätttteeee god mat måste jag säga , jag beställde en fläskfiletoast: 
Det var fruktansvärt gott kan jag säga !! mums filibaba !! Ser gott ut också va ? ;) 

T var nykter så vi åkte bil ner till stan, var skönt det också , men det kostar inte jätte mycket med taxi ändå! så det hade inte varit några problem går ju bussar också ;) Så alla möttes inne i stan vid 7 tiden, vi var lite sena, sen satte vi oss ute på deras servering! Var lite skeptisk först mot att sitta ute men de hade värme grejer där så det var skönt ändå, och en massa filtar hehe ;) Här är en liten glimt av kvällen : 

Malin och Sabina , de att mitt emot mig ;) 
Jag och mimo , haha vi satt i någon konstig hård soffa, så mimo fick typ sitta på en upphöjdnad , fast det gick bra ändÅ ;) 
Mimo, Tommy och Erik , hehe jag ocj erik satt inte ens brevid varandra haha ;) Så kan det bli efter snart 3 år ;P 
Stafan och Sabina satt och myste ;) 
Jag och Mimo delade på en flaska vin , gott som busen fast det var 13 procent! 
Mitt vin glas ;) och lite av Malins tunga såg jag nu ;P 
Nu är samtalen igång, haha under maten var typ alla tysta sen började vi prata igen ;) 
Tommy hade det gött i hörnet ;) Erik bytte sida, han sprang och kissade så mycket ;) 
Stefan med en finurlig min ;) 


Malin tog kort på alla vid bordet, synd att hon inte var med också!!!!!!!

Tackar för en underbar kväll !!! 

Sen ska jag skriva om lördagen woho , skojig kväll !! 





Att sluta vara fördomsfull !

Detta anser jag att denna låt vill säga, jag blir alltid glad när jag hör denna låt för den är så positiv och jag anser att texten är väldigt bra ! Sen är det ju härligt gung också. Jag älskar att sjunga själv, (detta tack vare att jag gått estetisktlärande på universitetets lärarutbildning) Om jag är duktig är en annan sak men denna låt brukar jag sjunga lite överallt, i duschen brukar jag sitta och sjunga! Erik är så go han tycker bara att det är roligt att jag tar fram mina estetiska sidor, vilken stöttning! Underbar kille han alltså ! Så nu vet ni det, jag smygsjunger ;P 



Vad tyckte ni? föll det er i smaken? ;) 

Woho vilken underbar dag det var igår !!

Vid halv ett mötte jag upp Malin på stan, här skulle det göras en makeover hehe ;) Och vad det regnade fyyy bubblan alltså ! Inte trevligt alls, så jag fann Malin stå under ett litet tak sen sprang vi (eller ja små joggade/gick fort) till mitt i city , där kollade vi på bh, eller Malin gjorde det, hittade en fin rosa men den fanns inte i hennes storlek! Men det blev en fin vit istället! Sen bar det av till frisören, där ringde Sabina och frågade om vi alla tre skulle luncha, jag hade ju redan ätit men Malin var hungrig ;) Så hon kom till frisören men där fick vi sitta ett tag för lång tid tog det hehe , var väl därifrån vid halv tre, vi hade räknat med halv två , två. Men men det var kul att se skillnaden! 
Innan hon klippte sig! 
Och under processens gång ;) 
Så blev frisyren när hon var färdig, skit häftig och snygg! Läcker gumman ! ;) 

Efter det gick vi och käkade på Burger King (inte jag som sagt) Sabina var vrål hungrig så att det var tur att hon fick mat i sig, annars kommer hornen fram haha !! ;) 
Efter det släpade vi iväg Malin , hon SKULLE ta hål i öronen, hat tjatat om det i flera år och två dagar innan vi bestämde att vi skulle ner till stan skrev hon att hon ville att jag skulle följa med ner när hon gjorde det! Nervös kan man väl säga att hon va , väldigt, men hon var såå duktig så! Tog hål i båda öronen och snyggt blev det! 
Pepptalk innan det ska ske! funkade bra !! ;) 

Sen gick vi på stan, haha var en ganska rolig grej , vi var inne på boulevard (stavning?) och då slog jag in paket med Malins hjälp (hon slog in mest! ) Sabina gick och strosade på annat håll , tänkte inte mer på det! Sen sa malin att hon ville gå ut, visst det kan vi ju göra , så jag ropade på sabina men hon skulle komma snart! Så vi gick ut och väntade. Sen skulle vi gå till bh. affären igen och malin provade och grejade där inne, måste säga att det var dyra grejer men jävlar vad bra de verkade va. I allafall jag skulle sätta mig och sabina hade sina grejer där, sin buolevard påse blandannat ;) När jag skulle lyfta ner grejerna så ryckte hon i från mig påsen, jag liksom bara , vad gör du ? 
Sen syndes det på hele hennes uttryck att det var något, jo jag fattade , jag fyller på torsdag och det var därför jag inte fick kolla i påsen haha , där fick jag dig ;) Sen fick jag veta att de gjort upp att Malin skulle ta med mig ut!! Ur gulligt !! <3

Sen sprang vi runt i fler affärer och jag hittade en ljus blå hello kitty barn strumpa till Scilla, hon har varit på tassen!! Blev lite irriterad för det fanns INGA röda barnstrumpor där jag var inne, förstår inte varför allting måste vara gulligull??? jaja , sljublåa blev det i allafall! Det funkar bra på gumman ;) Sen blev det snabbt hem och göra sig iordning, usch var stressigt det blev alltså! Jag sprang runt som en hungrig pajas som inte visste in eller ut ! Men jag hann och sen åkte vi ner till stan med Mimo och Tommy ;);)